true_blue 22.03.04, 00:13 Bo ja sobie uzylam programiku do gadania przez kompy i chcialam podac adres, i podalam i mnie wyrzucilo na osla buhuhuhuuuuuuu :-(((( Czy tu mnie tez wyrzucicie na osla lawke jak Wam podam: www.skype.com/ Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Błękitko, jak chcesz, to specjalnie dla ciebie... 22.03.04, 00:26 Założę oślą. Żebym jeszcze wiedziała, jak to się robi! [nie wyrzucają, nie za taki] Odpowiedz Link
aard Myślę, że coś się da zrobić :-) 22.03.04, 10:36 Poczekaj chwilkę. aA Rd PS. A co to za programik, konkretniej? Coś w rodzaju GG? Odpowiedz Link
true_blue Re: Myślę, że coś się da zrobić :-) 22.03.04, 11:22 A, chyba nie wyrzucacie, bo nie umiecie ha! To ja sobie porekalmuje :-) Otoz programik "Skype" to taki telefon przez komputer. Mozna tez przez niego pisac, ale nie o to chodzi, chodzi o to, ze mozna pogadac "glosem" (pewnie niektorzy sa tak mlodzi, ze nawet nie wiedza, ze mozna porozumiewac sie przez mowienie!!). Trzeba sobie zalozyc konto (nie trzeba podawac zadnych danych), wybrac sobie nieuzywany dotad login i juz. Ja wczoraj gadalam z moimi rodzicami i jakosc byla zaskakujaco super. Gdybysmy mieli lepsze mikrofony to byloby rewelacyjnie. Najlepiej chyba miec kask ze sluchawkami i mikrofonem.... No i nic nie kosztuje.... Ani program, ani polaczenie.... Oczywiscie dla tych ze stalym laczem.... Pozdr. Odpowiedz Link
aard Tak przypuszczałem :-) 22.03.04, 11:58 Jak się dorobię normalnego kompa, to sobie może nawet i hełmofon kupię :-) Odpowiedz Link
true_blue Re: Czy tutaj tez wyrzucaja za spam? 06.02.05, 21:44 Zgodnie z zyczeniem, wateczek wedruje do gRUpki :-) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 02.10.05, 10:26 Chciałbym poznać tego człowieka, który skomponował melodię Family Frost. Odpowiedz Link
huann Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.10.05, 16:31 to był szwed, Szwed! szwedał się za grosze bo był autostopniałowiczem. dżem się, reklamka krioobieg zamknięty. oddział poarmaty. Odpowiedz Link
margala Re: Czy tutaj tez wyrzucaja za spam? 04.10.05, 14:29 tak, tu wyrzuca się SPAM. s - kosz zielony z okragłym otworem. p - kosz czerwony z kwadratowym otworem a - kosz niebieski z trójkątnym otworem m - kosz żółty z otworem w kształcie rombu. Odpowiedz Link
huann a ja 14.10.05, 00:24 szprota napisała: > no co, lubię trójkąty. kwadracików. bo są nieprawdaż prawie jak rąby ;p Odpowiedz Link
mag.gie Re: Czy tutaj tez wyrzucaja za spam? 09.10.06, 11:40 to pytanie mogę skomentować tylko tak: buhahaha! Aardzie Ty dorobiłes się normalnego kompa, ja mam skype'a, może czas na jakiś układ? :p Odpowiedz Link
aard Mag.gie 09.10.06, 13:31 co rozumiesz przez "aard się dorobił normalnego kompa"? Bo chyba nie o tym domowym piszesz? :p A co do układu, to zdaje się, że jeden właśnie się dość gwałtownie opie(p)rza? :ppp Odpowiedz Link
aard No więc 17.05.07, 20:58 właściwie to po co my ten skajp, skoro ja nie lubię gadać przez telefon? :p Odpowiedz Link
szprota Re: No więc 17.05.07, 23:20 Ale skajp ma też normalny komunikator. Tylko po co ci ten skajp, skoro ty nie lubisz komunikatorów? :P Odpowiedz Link
szprota Re: No więc 17.05.07, 23:46 A coś mi przysłali, że jest Nowa Trzynaście Razy Lepsza Wersja. Aż się boję zainstalować... Odpowiedz Link
szprota po jego śmierci srom objął jego wnuk DrewnodoLasu 03.12.06, 00:55 Menelik rządzi. Odpowiedz Link
vauban Re: o, srom w tomacie, mnie teżr 18.05.07, 00:25 przysłali i też(r) siem bojem ;) Odpowiedz Link