uerbe b00g13? 24.03.04, 17:00 Pierwsze skojarzenie z mnogością osobowości... aaargh, zaczynam czuć się osaczony... Odpowiedz Link
lea AARD 24.03.04, 17:00 jeżeli nadal to zadanko z mikro aktualne, to daj znać. cmok w aardzią mordkę Odpowiedz Link
aard LEA 25.03.04, 08:42 Spamujesz :-p A co do zadanka, to przemyślałem to przedwczoraj i stwierdziłem, ze niestety NIC nie pamiętam, więc nieaktualne :-( Cmok w Leą Ciocię, za to duuuuży :-) Odpowiedz Link
lea szkoda 25.03.04, 17:22 to trzeba znaleźć inny pretekst do spotkania... jeszcze większy buziak słodki Odpowiedz Link
aard Re: wątek z nickiem - z wykrzyknikiem <!> 25.03.04, 08:44 Dziś mi forum zapitala, więc mogę pospamowac :-) (A Pik Pobiedy się zbliża, w ogóle kupa fajnych siedmiotysięczników przed nami) Odpowiedz Link
eyemakk Re: wątek z nickiem - z wykrzyknikiem <!> 25.03.04, 09:00 A, wlasnie, Aardzie? Czy Pik Komunizma to nadal istnieje, czy mu zmienili nazwe? Tzn ze istnieje to sie domyslam, chyba go nie wysadzili, ale czy pod ta sama, nieco propagandowa nazwa istnieje nadal? Odpowiedz Link
aard Pique de Cummunisme 25.03.04, 10:46 Odpowiedź na swoje (uzasadnione, dodajmy) wątpliwości, znajdziesz tutaj. Podejrzewam, ze obecna nazwa również jest propagandowa, tylko inaczej, jakoś bardziej arabsko? Nie mogę na ten temat nic wyguglać. Odpowiedz Link