piekna_ludolfina 05.04.04, 15:10 Patrzę na czubeczki swoich siniejących palców Próbuję przejrzeć przez płytkę paznokcia Czuję mrowienie na plecach, które wygięte w łuk pękają powoli Podaj mi rękę Pomóż mi wyjść Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aspazja.z.miletu Re: Prośba 06.04.04, 00:38 Przez płytki paznokcia widać ciemny chrom, dlatego mrowią plecy. Czasem warto przypomnieć sobie krew: czubeczkom wraca życie. Nie pomogę, przejść musisz sama. Odpowiedz Link
piekna_ludolfina Ponownie 06.04.04, 16:27 Siedzę w piwnicy rodziców (gdy nie ma ich w domu) i spowiadam się robakom. Czuję szczura w dłoni i nigdy tak bardzo nie chciałam mokrego języka i cienkich zębów na nadgarstku. Nie będę Ci już opowiadać o moim kolejnym kochanku. I tak wiesz, co robię w nocy. Widzę krę, która nade mną zamarza. -------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj zalogowałam się po raz pierwszy, choć czytam Wasze forum od około miesiąca, może nawet dłużej. Mam nadzieję, że nie popełnię wielkiego mezaliansu, jeśli napiszę od czasu do czasu. pozdrawiam Odpowiedz Link
aard Zatem 07.04.04, 09:56 Witaj nam w Retezacie, Piekna Ludolfino :-)) Przy okazji dodam, że chętnie spełnię Twoją prośbę z poprzedniego posta, korygując ją o jedną litere. Mianowicie pomogę Ci wejść. Oto brama do ulicy Sezamkowej, a Ty masz klucz, którymi są Twoje słowa. Wnijdź... Odpowiedz Link