Dodaj do ulubionych

No to ja się zlansuję:

13.08.12, 22:27
pozwalam sobie, ze względu na starsze dzieje: osobliwy.blox.pl/html
instrukcja obsługi: ostatni wpis o Pani Jarząbkowej to historia lekko odbiegająca od linii politycznej bloga. bardziej reprezentatywne są te:
osobliwy.blox.pl/2012/03/Kolory-zycia.html
osobliwy.blox.pl/2012/04/W-sklepie.html
ale zapraszam ogólnie poprzeglądać jak ktoś rządnym.
to ja znów zwiewam na rok.
albo nie wiem.
sayonara
ps. to nie tani lans. ciągnie mnie do Ludzi....
;)
Obserwuj wątek
    • aard Kolory życia 14.08.12, 00:08
      Świetny tekst! Nie wiem, na ile autobiograficzny, ale mam nadzieję, że tylko trochę, bo inaczej masz przejebane ;)
      • cassani Re: Kolory życia 14.08.12, 00:20
        cześć aardu :)
        powiem tak jak zawsze pada o to pytanie: trochę obserwacji, trochę imagynacyi, trochę życia ;)
        zapraszam - jak ktoś na fb bryluje - to przez blog można mnie znaleźć ;)
    • aard W sklepie 14.08.12, 00:19
      Rany, chłopie! Jak to wciąga! :o
      Szkoda, że muszę iść spać i dopiero jutro przeczytam następny wpis...
      • cassani to wrzucę jeszcze 14.08.12, 00:28
        dwa do których też mam sentyment - a potem hulaj aarduszo!
        osobliwy.blox.pl/2012/02/Basen.html
        osobliwy.blox.pl/2012/04/Kanapa.html
        • aard Kanapa 15.08.12, 13:22
          Naczytana zanim zajrzałem tutaj ponownie. Może dlatego tak mi się Twój blog podoba, że tematyka to dla mnie niemal terra incognita. Może niegdyś przelotnie odwiedzona, ale dawno zapomniana.

No, to muszę lecieć. Na basen ;)
          • cassani Re: Kanapa 15.08.12, 23:05
            terra incognita zawsze jest ciekawsza - niektórzy nawet mówią, że bramki strzelone na wyjeździe liczą sie podwójnie!
            życie dopisało tagi epilog do "Kanapy", że następnego dnia miałem naprawdę polaną kanapę - ale starą i nie aż tak śliczną! :)
    • aard Przeczytałem wszystko 15.08.12, 13:56
      i chcę więcej. Da się załatwić dostęp do ukrytych wpisów...?
      • cassani Re: Przeczytałem wszystko 15.08.12, 23:03
        teoretycznie tak, praktycznie gorzej, bo mam je zarchiwizowane na jakimś dysku. ale tam było inaczej pisane, cały zamysł zmiany i odcięcia od tamtych wpisow był przemyślany. to byly głównie osobiste rzeczy a chciałem blog trochę szerzej pokazać - stąd ta decyzja.

no i arrdu! dziekuję za uważną lekturę. wpisy się pojawiają nieregularnie, bo nie chce tam pisać o tym że "na dworze pada, a ja to chyba pójdę spać", tylko gdy wena się nasunie. dodaj mnie na fb i tam z automatu mam info na tablicy :)
        pzdr
        • aard Re: Przeczytałem wszystko 15.08.12, 23:55
          Jasne, trudno, żebyś pisał na zawołanie :)

Ale na fb Cię nie dodam (cokolwiek to znaczy), bo nie mam fb i mieć nie zamierzam ;)
          Będę zaglądał na Osobliwe Terapie po prostu :)
          • cassani Re: Przeczytałem wszystko 18.08.12, 15:35
            oj rozumiem fb-bóle. miałem to samo, ale wraz ze zmianą miasta zamieszkania, zostałem skazany na przyłączenie się w listopadzie ub.r. do fb, bo okazało się że nikt nie używa GG i drugim wyborem jest utrata kontaktu. Po dwóch latach zastanawiania się - w listopadzia 2011 zaistniałem :)
            a na Osobliwy zapraszam. nawet dziś mozna sprawdzać, ot przemyślenia sierpniowe ;)
            • aard Mam propozycję 27.08.12, 21:20
              Załóż sobie jakieś reklamy. Ilekroć zajrzę na blog, a nie będzie nowego wpisu, to chociaż Ci kliknę ;)
              • cassani Re: Mam propozycję 01.09.12, 11:59
                jesli tak by to zadziałało to rozważę, bo szczerze mówiąc trochę się nasiedziałem nad szatą graficzna bloga i nie chciałem jej psuć. ale jesliby tak.... ;)
                musimy się w ogóle kiedyś spotkac w jakims gronie. szprotkania się odbywaja raz na jakis czas?
                • aard Re: Mam propozycję 02.09.12, 14:24
                  cassani napisał:

> szprotkania się odbywaja raz na jakis czas?

Nie. Ale zawsze możesz zorganizować :)

Tylko czy mi się zdaje, czy Ty już nie mieszkasz w Łodzi? (takie odniosłem wrażenie czytając gdzieś Twój blog).
                  • cassani Re: Mam propozycję 15.09.12, 18:14
                    no nie mieszkam w Łodzi, ale niezbyt daleko i bywam. tak więc jest to do ogarnięcia jakoś. jakby cos sie działo - to po prostu dajcie znać.
    • cassani po długo oczekiwanej nieobecności 16.07.13, 21:37
      wróciłem i zapraszam jak zawsze:
      osobliwy.blox.pl/2013/07/Horyzont.html
      • aard Chyba się pozmieniało 17.07.13, 22:49
        ale tyle czasu minęło, że naprawdę już nie pamiętam... A Ty pewnie nie chcesz.
        • cassani omomatopeja dla mnie okazała się zbyt wielka 19.07.13, 20:01
          ale oso chodzi?
    • cassani kangÓr 23.08.13, 18:28
      osobliwy.blox.pl/2013/08/Kangur.html
    • cassani zapraszam Rezerwian: 06.01.14, 09:11
      osobliwy.blox.pl/2014/01/Moje-wszystkie-Przyszle-Byle.htmlvoila!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka