kanarek2 08.12.04, 20:16 nowypompon.pl/ proponuje dodac do linczkow, pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latajacy_rosomak "50% Polaków nie wie że jest połową społeczeństwa" 08.12.04, 20:20 dostanie Ci się:P Liany, liny i linki to Linkowni przeca. Odpowiedz Link
facet.z.6.pietra Re: Pompon 08.12.04, 20:31 kanarek2 napisała: > nowypompon.pl/ > proponuje dodac do linczkow, pozdrawiam, > k. A ja proponuję kupować ten miesięcznik, którego jestem stałym czytelnikiem już 4 miesiąc... Ostatni numer przynosi naprawdę mnóstwo ciekawych wiadomości, choć według mnie 9 stron to za mało... dla mnie rewelacją są: Twarze z Rushmore na podstawie których dokonano selekcji i wyboru czterech prezydentów USA. "Ogień przyczyną pożaru... Remizy strażackiej . - "paliła się tak szybko, że zdążyliśmy z niej tylko wyjechać do pożaru..." Nekrolog: Pogrążeni w smutku zawiadamiamy , że drugi raz w tym roku zmarł Edward... Rodzina" Giertych wybiera pełnomocnika Kulczyka na swojego pełnomocnika. Księgowy wypisał cały długopis. Bankrut odbiera sobie życie wkładając głowę pod szybę bankomatu. No i przesunięte znaki zodiaku. Odpowiedz Link
meteor2017 Najnowsze badania kodu genetycznego... 08.12.04, 20:39 ...z których wynika, że 98,4 % DNA człowieka jest identyczne z DNA wielbłąda, wskazują, że Jolanta Kwaśniewska, mówiąc, iż nie jest wielbłądem, kłamała w 98,4 procentach. > "Ogień przyczyną pożaru... Remizy strażackiej . > - "paliła się tak szybko, że zdążyliśmy z niej tylko wyjechać do pożaru..." A to mi przypomina pewne zadanie rok temu - przechodzac przez kroczyce mielismy sie dowiedziec jakie wazne wydarzenie mialo tu miejsce w 1972 roku. Sonda uliczna wsrod mieszkancow przyniosla ciekawe rezultaty, pamietam tylko: -Strazaki sie popily i remiza splonela. -Soltysowna brala slub. Moze to na tym weselu strazaki sie popily? P.S. Nie masz pietra? 6 pietro to wysoko :P Odpowiedz Link
aard Informuję niedouczonych 09.12.04, 13:01 meteor2017 napisał: > przechodzac przez kroczyce mielismy sie dowiedziec jakie wazne wydarzenie mialo tu miejsce w 1972 roku. Riko Malczyk załoił Pi-Ching. Odpowiedz Link
szprota A masz, a masz! 08.12.04, 21:08 Kanarkowi się dostało niniejszym :P (ładny link) Odpowiedz Link
yavorius Pimpon 24.12.04, 14:49 Tak się nazywa miś mojej siostry, którego wszędzie ze sobą targa. Siostra ma 23 lata :D Odpowiedz Link
maginiak Pikopok 24.12.04, 23:36 Był kiedyś taki pingwin w wieczorynce. Ech, jak ten czas leci, już nawet nie pamiętam, że ta wieczorynka była o zwyczajach pingwinów w czasie linienia morświnów, ech. Odpowiedz Link
zamek Wieczorynka o Pomponie 24.12.04, 23:38 też była. I ten pompon mógł być wszystkim, nawet pomponem. Albo frędzlem. Odpowiedz Link
maginiak Tak, pamiętam tego Pompiela!!! 24.12.04, 23:41 On mógł być nawet myszą. Zdaje się, że na szczęśliwe zakończenie nawet się w jedną zmienił. Odpowiedz Link
zamek Chyba 24.12.04, 23:54 pobuju. Ale pobuj to pokój. Więc wszystko się zgadza i jest konstans. Wniosek z tego, że idzie luty - pokuj druty! Odpowiedz Link
maginiak A 24.12.04, 23:57 powój powił maryję dziewicę, która owinęła się w pieluszki i spoczęła w okolicach kadzidła. Odpowiedz Link
zamek Ze 25.12.04, 00:00 względu na niespodziewane przypadki (dziewica) w okolicach kadzidła zorganizowano skansen, który czym prędzej siankiem go okryli. Odpowiedz Link