szprota nie mam pojęcia 13.12.04, 22:16 nie dotrwam do północy, jutro po pracy se kliknę jebana 5.20, kurwa, kurwa. Odpowiedz Link
neochuan ćwicz: 13.12.04, 22:48 z piatnicą: ты кидал я не кидал никого никогда я говорил только да иногда голодал иногда пропадал и безутешно рыдал не рыгал потому что не пил татухи не бил концы не рубил отца уважал не лажал телок домой провожал не обижал на прощанье руку жал я не воровал не перебивал не забивал не забывал не запивал чо ты переднепривал пере что? я не понимал не покупал в киоске беломорканал ты кидал таки-таки-таки да ты кидал таки-таки да да ты кидал таки-таки-таки да ты кидал та да я не боюсь никого ничего кроме себя самого айкидо ойкидо от и до я здоровый молодой я веду здоровый образ жизни с утра делаю зарядку яичница в смятку день по распорядку непоняток не люблю, люблю порядочек когда типа да мне папа подарил девятку но время учило время лечило жестокая судьба на меня зубы точила продал кроссовки fila купил текилу текилу пил пил пил телок лупил кого хотел купил кого не хотел топил мало с утрамала меня пятерка не догнала хотя фары и горят врут фонарят фонарят врут это спрут особые лекарства меня не прут проворные воры бандиты иди ты пустыми разговорами не будем сыты заманили меня мусора замели заминировали изолировали в профиль в фас сфотографировали гоп стоп оп гоп стоп оп /5'nizza/ Odpowiedz Link
dziad_borowy w oko 13.12.04, 23:29 dzisiejsze "Chuj Ci w oko" sponsoruje Cocolino! Dzierżż!!! Odpowiedz Link
neochuan szprocie szprocie na powrocie z robocie: 14.12.04, 13:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24236 Odpowiedz Link
lolik2 czy Szprota 15.12.04, 08:16 na rannej zmianie jest jak ranny ptaszek w rannych pantoflach??? Odpowiedz Link
maginiak Re: czy Szprota 15.12.04, 08:50 i czy jest wtedy ranna, na przykład w tegoż ptaszka? Odpowiedz Link
szprota byle do środy... 24.01.05, 22:16 będę miała tegoż dnia zapierdol na maxa, ale przynajmniej w połowie szprot przyjemny Odpowiedz Link
szprota cały tydzień na rano 06.02.05, 19:26 w sobotę przerwa kondycyjna, w niedzielę znów na ósmą (itakkurwadozajebania) Odpowiedz Link
neochuan Re: cały tydzień na rano 06.02.05, 19:28 (itakkurwadozajebania) no to nie odysspisz... Odpowiedz Link
szprota ale za to odjem :) 06.02.05, 19:53 albowiem uwzględnię w swoim jadłospisie śniadanie. Odpowiedz Link
szprota eh 12.02.05, 21:59 dobranocz. jeszcze jutro i do kończa mieszącza mogę szę wyszpadź. Odpowiedz Link
aard Dobry wieczór 12.02.05, 22:54 Jeszcze jutro i do końca łikendu mogiem poimprezować :-D Odpowiedz Link
szprota aha 03.03.05, 04:25 może mnie do soboty albo nawet i do niedzieli nie być on-line. żeby nie było, że gdzie jest Szprota, bo jest w pracy, ze Smokiem, na treningu albo w kinie. Odpowiedz Link
szprota zasadniczo dobranoc 10.03.05, 21:20 aczkolwiek mam obawy, że jeszcze tu wrócę. Odpowiedz Link
szprota ano ostatnio nie 19.02.06, 17:46 przez najbliższy miesiąc nie, na 15:00, potem na 16:00, potem się zobaczy. Odpowiedz Link
szprota PS 19.02.06, 17:47 aczkolwiek tutaj mówię o swoim grafiku, koleżanka Rybka ma inny :> Odpowiedz Link