aard 01.02.05, 13:06 Tutaj śledzimy losy wątku na FŁ, który śledzi losy wątku na FŁ, który sledził losy wątku modlitewmnego na RU. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Zrzut z godz 13:05 01.02.05, 13:07 • Wątek o antyreligijnych wypowiedziach był anty? aard 01.02.2005 11:19 + odpowiedz I poszedł w chlorellę? No nieźle :-) Odpowiedz Link
aard Zrzut z 14:35 01.02.05, 14:40 • Wątek o antyreligijnych wypowiedziach był anty? aard 01.02.2005 11:19 + odpowiedz I poszedł w chlorellę? No nieźle :-) Odpowiedz Link
aard Re: Zrzut z 14:35 - cd 01.02.05, 14:41 • zRUcon /ni! aard 01.02.2005 13:05 + odpowiedz Odpowiedz Link
szprota Dla Hejta [ciekawe, w ilu częściach pójdzie...] 01.02.06, 11:38 • Re: <ziew> [nt] marekwojciechowski Skoro jesteś specjalistką od kina, zakładam, że także polskiego, to zapewne znasz taki filmowy cytat - "Nie chce mi sie z tobą gadac". • Re: <ziew> [nt] keridwen brak ci stanowczosci? przeciez ty sam nie mozesz sie ode mnie odczepic. ja mowie eot, a ty pietnascie kolejnych postow. naprawde mnie nie interesuje co masz mi do powiedzenia. juz nie. jesli nie potrafisz zyc normalnie w jakims zwiazku, to albo zmien partnerke albo chodz na terapie. naszla cie nagla zlosc, bo ktos rozszyfrowal twoje zagrywki? nie badz dziecinny. • Re: <ziew> [nt] marekwojciechowski Jeja aleś mi przygadała. Chyba się nie podniosę. Jestem dziecinny kiedy schodzę do Twojego poziomu - abyś mnie zrozumiała. • Re: <ziew> [nt] keridwen dobrze, ze juz ci nic nie stoi przy rozmowie ze mna. milego dnia i plonk. • Re: <ziew> [nt] marekwojciechowski 30.01.06, 16:03 + odpowiedz Nie znam Cię ale oglądajac Twoje zdjęcia - jedyna co mi może stać to włosy na głowie. Odpowiedz Link
szprota Dla Hejta [ciekawe, w ilu częściach pójdzie..] 01.02.06, 11:41 bubot 30.01.06, 19:14 + odpowiedz jak ktos nie rozumie, to znaczy ze jest jeszcze większym idiotą. zresztą generalnie ostatnio żeście sie wyciszyli, ty i keri coś mącicie na forum broniąc się nawzajem. czekam na druga falę uderzeniową ze strony reszty. brak odwagi mozna zarzucić każdemu i w kazdej sytuacji, by puknąc delikatną strunę honoru, więc to najprymitywniejsza próba argumentacji. a jeśli chodzi o obrazanie, to stanąłem w obronie ludzi, którzy właśnie byli obrażani przez keri albo przez ciebie i nie uważam tego za coś złego. i nadmienię, że zasady erystyki nie zasze są słuszne, zwłaszcza moralnie. • khe keridwen 30.01.06, 19:17 + odpowiedz idac za ta mysla przewodnia stwierdze, ze jest mi przykro, zes mnie nie bronil, gdy ci ludzie, o ktorych wspominasz atakowali mnie (; lol. Odpowiedz Link
szprota Dla Hejta [ciekawe, w ilu częściach pójdzie.] 01.02.06, 11:42 • E, podoba mi się, Faktycznie forum odżyło >:-/ michael00 30.01.06, 20:35 + odpowiedz bubot napisał: > do twojej matki chyba, psia końcówo. > poniewąz wrzuty nas rodzine to coś powazniejszego niż zwykła forumowa dyskusja > to może wolisz sie spotkać gdzies i to rozstrzygnąc inaczej? przegiąłeś ku.. > pałę i się nie wywiniesz z tego. Ale czy to już groźba, taka wiesz, karalna? Czy to już przestępstwo taka groźba? Bo jak tak to muszę zawiadomić chyba odpowiednie organa :/ • Re: E, podoba mi się, Faktycznie forum odżyło bubot 30.01.06, 20:40 + odpowiedz zawiadamiaj. ciekawe czy uznają Twoje postulaty za słuszne. a on może owszem to odeprzeć, wystarczy, że odszczeka wiadome słowa. • Re: ale powiedz... gray 30.01.06, 20:52 + odpowiedz bubot napisał: > do twojej matki chyba, psia końcówo. > poniewąz wrzuty nas rodzine to coś powazniejszego niż zwykła forumowa dyskusja > to może wolisz sie spotkać gdzies i to rozstrzygnąc inaczej? przegiąłeś ku.. > pałę i się nie wywiniesz z tego. już od jakiegoś czasu podejrzewałem, że z większą gracją pracujesz rękami niż rozumem ale teraz mam pewność. a do twojej mamy nic nie mam - to pewnie nie jej wina, że ma syneczka co tylko łapami machać potrafi. poza tym miałeś się nie odzywać. Odpowiedz Link
szprota Dla Hejta [ciekawe, w ilu częściach pójdzie.] 01.02.06, 11:44 • Re: ale powiedz... Gość: magda 30.01.06, 20:35 + odpowiedz Obawiam sie, Gosiu, ze nie uda sie temu zapobiec. Pozostaje jedynie nabrac dystansu do pewnych spraw lub nie reagowac w ogole. • Re: ale powiedz... keridwen 30.01.06, 20:36 + odpowiedz wiesz, ja tez czulam sie troche urazona czytajac o dobijaniu czy raczej wbijaniu sie... ale nie warto wspominac. w koncu jestes w _zagrozonej_ ciazy i nie wolno ci sie denerwowac. zycze dobrej nocy i udanej obrony doktoratu. Odpowiedz Link
szprota + druga gałąź praci graci 01.02.06, 11:45 • Re: dobry film? Gość: qwerty 30.01.06, 16:05 + odpowiedz marekwojciechowski napisał: > qwerty - zostaw, szkoda prądu :) E tam, mnie nie szkoda;) Jeśli paniusia uważa, że może sobie pisać, co chce i jechać po wszystkich, jak po łysej kobyle, przy akompaniamencie 2 kumpli (przy czym z jednym z nich sypia <btw. brawa za odwagę, respect>), a nikt się nie odważy tego skomentować, to jest w błędzie. A mam akurat wolną chwilkę, to czemu nie, mnie to bawi;))) • Re: dobry film? keridwen 30.01.06, 16:06 + odpowiedz tylko z jednym? ojej. Odpowiedz Link
h8red sęk ju 01.02.06, 13:45 Morał z tego taki, że naszemu koledze Keridwenowi udało się zrobić zrzut przed wycięciem :) Odpowiedz Link