lolik2 dzię 24.11.05, 10:54 dobry mówi wam lolik czekający na wodę w wannie (która to wanna się popsuła), żeby sie wreszcie może w końcu umyć???!!! wrrr Odpowiedz Link
huann dzień wyjściowy 29.11.05, 12:59 bo wychodzę za trochę na trochę załatwić trochę spraw i zlew. umywalka z rączkami a wanna z nóżkami! a korpus dyplomatycznie przemilczę bo wena jest z owcy a tańczący z wilkami! Odpowiedz Link
mag.gie a jak dzień ma być dobry to pora na kawę... 05.12.05, 14:37 zapraszam! www.nescafe.pl/kuchnia/index.aspx Odpowiedz Link
mag.gie Re: dzień dobry 04.10.06, 11:49 przepraszam szłam od dołu i to jakoś tak wybiórczo i dopiero teraz mnie olśniło, że powinnam się przywitać. Dzień dobry! :) Odpowiedz Link
nata82 chcę by mój dzień był dobry 05.10.06, 09:29 a wiecie, dziś dokładnie wyczułam ,że jest 8 rano. Normalnie aż się zdziwiłam. Leżę sobie z zamkniętymi oczami, myślę: "ósma" - patrzę na budzik i faktycznie! Hmmmmmmm - kobieca intuicja ?! Oby częściej... w innych sparawach :> Dzień dobry wszystkim! Odpowiedz Link
szprota oooooooooooo 05.10.06, 19:42 Aard wdał się w liżącofiutny wątek? :P to musiał być bardzo dzień dobry! Odpowiedz Link
nata82 to był bardzo dobry dzień 06.10.06, 01:35 no, gdyby nie ten cholerny PiS... ;) kłade się spać/ wypiłam, jutro pewnie łeb nie da mi spokoju (o gardle nie wspominając;)), ale co integracja akademicka to integracja :D Odpowiedz Link
aard Nie najgorszy był, dziękuję 06.10.06, 10:54 Dziś ma być lepszy, ale ponoć po grudzie(ń). Obaczym, a póki co liżę was po fiutach z zapamiętaniem :p Odpowiedz Link
mag.gie dzień dobry 06.10.06, 13:24 i nie dzień dobry tylko dzień głośny. Dobry dzień poznaje się nie po tym jak się zaczyna ale jak się kończy, mam nadzieje... Odpowiedz Link
aard bardzo nam miller, że się wpisałaś :) 06.10.06, 15:43 i nie chwal dnia przed zakoąszeniem mężczyzny. Aha, godzinę temu walnałem się w "elektrownię" i nadal boli jak chuj. Ciekawe, jak będę nosił szafkę... Odpowiedz Link
szprota chujem wszak nie musisz 06.10.06, 17:44 chuj wam w szafkę, lecę na dziewiątki. Odpowiedz Link
aard a jakoś poszło ośle, jakoś poszło 09.10.06, 12:30 a i elektrownia jakoś od soboty nie boli :) Odpowiedz Link
mag.gie dzień dobry 08.10.06, 14:51 juz myslałam, ze ktos dzień dobry ukradł. Dzień dobry! :) Odpowiedz Link
huann dzień dobry :D 08.10.06, 16:46 hej Wy, szto żywiotie tam! u Was jest' hipopotam? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: dzień dobry 08.10.06, 16:52 > juz myslałam, ze ktos dzień dobry ukradł. Złego diabli nie wezmą. Odpowiedz Link
huann dzień dobry 15.10.06, 14:38 nie demonizujmy. spamujmy w imię siostry stryjecznej świataka bo rodzinka to grunt a dna się nie wybiera tylko pogłębia :/ Odpowiedz Link
mag.gie dzień dobry 17.10.06, 12:03 huann napisał: rodzinka to grunt a dna się nie wybiera tylko pogłębia :/ jakie to kurwa aktualne... Odpowiedz Link
vauban Re: dzień dobry 18.10.06, 15:02 ja tu tylko normę spamienia wyrabiam, dzień dobry, jestem z Kobry. Odpowiedz Link
nata82 dzień dobry 20.10.06, 08:11 dzień dobry, dzień dobry niestety mam tylko czas by tu się wpisać :) Uciekam PA i miłego dnia :) (Hmm jaka ja dzis w humorze :D :>) Odpowiedz Link
vauban Re: Dobry ? 22.10.06, 01:36 To się jeszcze okażre ;) Pees: wcięło mi GG i wszystkie numery :( Odpowiedz Link
nata82 dzień dobry 29.10.06, 09:05 up, up, up wstawać. I tak już spaliście o godzinę dłużej. Dzień dobry :))) Odpowiedz Link
szprota a nieprawda 29.10.06, 16:27 myśmy z Huan poszli godzinę wcześniej spać i dzięki temu spaliśmy dwie godziny dłużej! Odpowiedz Link
huann zawartość lodówki 30.10.06, 16:32 Mag.gieAarda i takoż uciekam! :D [ech, rozmarzyłem się...] Odpowiedz Link
aard żabyś się nie przejechał 30.10.06, 21:14 lodówka nie bardzo przypomina TAMTĄ. Choć jej zawartość nadal może Ci się podobać, bo jest pełna... lodu :p Odpowiedz Link
nata82 dzień dobry! 05.11.06, 09:25 z horoskopu wynika ,że nie będzie dobry ;). Jak przestanie padać o 15 to juz będzie :D Życzę wszystkim miłego dnia - i sobie też (a co!!!! :))) Odpowiedz Link
nata82 znaczy 05.11.06, 22:18 nawet był. Dzisiejszy też można zaliczyć do odbrych...choć spodziewałam się innego zakończenia ;) Odpowiedz Link
huann Re: znaczy 05.11.06, 22:24 nata82 napisała: > nawet był. Dzisiejszy też można zaliczyć do odbrych czy odbry to zły? [patrz: bryś, a uwaga zły pies!] Odpowiedz Link
dwie_rzyrafy poszukujemy 05.11.06, 23:04 Huann w Imieniu Rządu. podobno posiada dwie pary organk? Odpowiedz Link
nata82 Re: znaczy 05.11.06, 22:51 huann napisał: > > czy odbry to zły? [patrz: bryś, a uwaga zły pies!] odbry - to taki pomiędzy :P Odpowiedz Link
huann Buten (a właściwie Walonen) w Mordwen! 23.11.06, 13:06 wiadomosci.onet.pl/1437715,69,item.html albo: Rosyjskie muzeum walonek. Muzeum walonek lub - jak kto woli - walonków, czyli ciepłych wojłokowych butów z cholewką, otwarto w jednej z wiosek rosyjskiej republiki Mordwy. W miejscowej administracji powiedzieli, że niewykluczone, że ten niecodzienny obiekt kultury jest jedyny na całym Powołżu*. W wiosce Urusowo w regionie ardatowskim, gdzie otwarto muzeum, mieszka około 900 osób. Niemal wszyscy zajmują się robieniem świetnych na mrozy butów z grubego filcu - wojłoku. Pierwsi rzemieślnicy od walonek pojawili się w tej miejscowości w XIX wieku. To oni zapoczątkowali całą dynastię producentów ciepłych butów. Niegdyś na noszenie walonek - butów na skórzanym spodzie - mogli sobie pozwolić tylko ludzie zamożni. Chłopi nosili łapcie. W czasie przemiany ustrojowej na początku lat 90. XX wieku, gdy padały poradzieckie kołchozy, sztuka robienia walonek uratowała wiele rodzin przed głodowaniem - pisze ITAR-TASS. Dodaje, że i obecnie majstrowie z Urusowa oddają się temu zajęciu i jeżdżą po całym kraju, oferując chętnym ciepłe buty. W muzeum zgromadzono liczne rodzaje walonek. Buty różnią się rozmiarami, kolorem. Są walonki męskie, damskie i dziecięce, wzorzyste i gładkie. *na Powołżu mieszkali (mieszkają?) też Niemcy Powołżańscy (przyp. Huann) Odpowiedz Link
nata82 dzień dobry wszystkim 01.12.06, 09:57 za miesiąc koniec roku, ha - zawsze to jakis początek :) bry bry bry - dzień DOOOBBBRRYYYY Odpowiedz Link