latajacy_rosomak 26.03.05, 12:49 Znów Gazeta ma czkawkę? Nie widać ani jednego wątku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota pewnie tak 26.03.05, 15:02 wczoraj to miałam nagminnie. albo usiłowała załadować wszystkie posty, a nie 300, jak mam ustawione (mimo że nie przelogowywałam się w trakcie) no, ale zmieniają coś, żeby było lepiej :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Nic nie widzę 05.10.06, 12:02 I nie zobaczysz, dopoki nie kupisz zestawy do odbioru telewizji satelitarnej firmy ARCON. To byly reklamy, to byly czasy:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
aard nakręcane, zdaje się 06.10.06, 10:35 ale faktycznie, tamten cytat z gówienka, a ten jednakowóż z Republiki :) Odpowiedz Link
huann nadmuchane 07.10.06, 12:26 jak tfu, 99 luftbaloons. po drodze Ci Od Stolca opowiadali, że się nałykali helu i poszli na karauche. a my to nie możremy, hę? :> Odpowiedz Link
aard Hm, znaczy różne wersje mamy... 09.10.06, 11:10 ciekawe... A co do tamtego, to pewnie, tylko kiedy? :( Odpowiedz Link
krisza14 A tak 07.10.06, 12:31 pamiętam, był taki polski pan (nie wiadomo czemu myli mi się z Moszem) pokazywal filmiki z telewizji satelitarnych, i żabojad Margueritte tam byl, i inni, z innych krajów, na przykład niemieckich, i dogadywali, a ja czekalem, bo na końcu albo pokazywali gołego cycka kawałek albo auta rasy ferrari, wolałem cycka, a potem były napisy, i potem reklama Arconu właśnie, a wcześniej to Prusakolepu. Odpowiedz Link
krisza11 A tak 07.10.06, 12:34 w ogle to zabisty dzień dziś. KASIA napisala! (Sprawdze czy loginy Kasia[n..n+1] są wolne. Przepraszam na mome.) Odpowiedz Link
aard Już jesteśmy bliżej świata, bliżej świata 09.10.06, 11:13 seks na lodzie, szorstka odzież, pedał tata Podglądanie pchły na ścianie przez peryskop czarne mrówki, kośc z probówki, Bałtyk Pistons Konkurs skoków przez żyrafę na motorze heroina przemycana w pomidorze I jakoś tam dalerj szło. Nie wiem czyje, ale śpiewał Piotr Polk pod Egidą. Odpowiedz Link