h8red 03.06.05, 08:43 Tu się można pozdrowić i tym podobne. Pozdrawiam everybody na dobry początek żeby nikogo nie pominąć ;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Pozdrawiam Jego Książęcą Mość! 03.06.05, 10:39 Z oakazji założenia tego wątku oraz Katastrofę_Nadfioletu bez oakazji :-) Odpowiedz Link
aard Do Humbaka 03.06.05, 14:39 humbak napisał: > Ja pozdrawiam tą ciarkę co jej szukam... A co, przeszła? Odpowiedz Link
humbak Re: Do Humbaka 03.06.05, 14:44 Kiedyś miałem jedną, ale dawno mnie nie odwiedzała, więc zacząłem się martwić. Zadzwonię do gajowego jakiego może? Odpowiedz Link
humbak Wolę monogamizm. 03.06.05, 18:20 Wystarczy jedna ale za to porządna. Nie ma to jak dobra ciarka! Odpowiedz Link
huann Krowy poztrawiają MU! 03.06.05, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20791&w=24727350 Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Pozdrawiamy 09.12.05, 13:51 Pozdrawiamy – matki niestrudzone w czuwaniu i miłości, przygotowujące strawy i odzież dla dzieci i co dzień na nowo zdobywające im życie. Pozdrawiamy - chłopców o głodzie orzących pole i siejących pole i siejących zboże. Pozdrawiamy – piekarzy po nocach chleb piekących, - murarzy budujących gmachy i chaty, - kamieniarzy sprószonych po bokach dróg. Pozdrawiamy – pilotów bohatersko i świetnie skracających odległości świata, - kolejarzy przewożących bezpiecznie uśpionych podróżnych po splątanych zwrotnicach, - motorniczych otępiałych aż do zawrotu głowy z ciągłego krążenia po mieście. Pozdrawiamy – górników dobywających węgiel w wiecznej nocy i w zatrutym powietrzu, - robotników pochylonych przy maszynach i taśmach, wytężonych w nadludzkim wysiłku i narażających się na śmierć, a powracających po robocie do brudnych dzielnic i brzydkich domów. Pozdrawiamy – marynarzy walczących z morzem i burzami, - żołnierzy zmęczonych długim marszem, - nauczycieli cierpliwych i dobrych, - małoletnich robotników hut szklanych, wydmuchujących z całych sił szkoło słabymi, coraz słabszymi płucami, - drukarzy składających nasze odezwy, wiersze i powieści. Pozdrawiamy – studentów Żydów, którzy w wyższych uczelniach stoją przed ścianą obrażeni przez kolegów w godności ludzkiej. Pozdrawiamy – wszystkich tych, którzy w czasach pogardy ciężką pracą utrzymują zdobycze cywilizacji wywalczone pokoleniami. Pozdrawiamy – wszystkich ludzi dobrej woli, którzy patrząc na krzywdę widzą ją, a głupiego okrucieństwa nie usprawiedliwiają wyższymi celami. Pozdrawiamy – wszystkich, którzy nie boją się myśleć i mówić. Pozdrowienie wygłoszone przez Annę Kowalską na Zjeździe Pracowników Kultury w 1936 r. Odpowiedz Link