rydzyk.tadeusz 04.06.05, 22:49 bo ja pływać to tak nie bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann jassne 04.06.05, 22:54 ale puszczam żabką ratunkową, na wszelki wypadek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=19274814 Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz Re: jassne 04.06.05, 23:03 No bo fsumje to ja świat zbawić przed zagładą chciałem nie wiem tylko czy mogę Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz Re: jassne 04.06.05, 23:08 Bo jak raz poszliśmy z moją siostrą z zakonu ( trudno to powiedzieć dwa zet po sobie) Świat zbawiać to się zabawiliśnimy i Świat został. Odpowiedz Link
huann Re: jassne 04.06.05, 23:19 etam trudno: zz top zinedine zidane zig zig sputnik. żź to dopiero trudno: żźiarłem żźiarnem powiedz! Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz Re: jassne 04.06.05, 23:23 Zababiłeś mię, zzieleniałem, zżółkłem i zawrotów zostałem zwolennikiem Odpowiedz Link
huann Re: jassne 04.06.05, 23:34 zupa-zupa! jak mawiają prusacy jak gut. jagód bym pojadł, ale pod krzyżem plackiem napadnę i księży ukradnę. przepraszam za osobiste nudki pobrzmiewające rota cyjnie. Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz Re: jassne 04.06.05, 23:40 moja nie, naprawdę, bo moja to żadnych stosunków nie utrzymuje. A jeśli ścieżki szukać, to moja już dawno nadzieję postradać, bo ścieżki poplątane i od dawna do Rzymu nie prowadzą a miast korowodów roześmianych tanki żelazne po nich błądzą i żuczka i pajączka tratują i za nic ich życie mają Odpowiedz Link
huann Re: jassne 04.06.05, 23:45 Mój Wszystkie Drogi! i gdy zapił trzeci kur, wiedzieć już będziemy gdzie pędzą. tak - na złamanie kraku, nie dla wandy, co nie chciała kopca. kreta, czy kilimążaro - ktokohlwiek wydział, ktokohlwiek kapusta. moja ciona. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Na Wąt z Tobą! 05.06.05, 07:26 Choć w sumie lepszy Tadeusz niż Odyseusz, mimo że to nie Itaka duża różnica. Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz To teraz bym wiesz chciał, czy mogę 06.06.05, 19:19 Jak moja natalia -tytuł taki Jak moja Natalia weszła do wody po pas Nie dla urody ale by zgrubić bas ...??? Odpowiedz Link
huann Re: To teraz bym wiesz chciał, czy mogę 06.06.05, 21:00 na talią zagrałeś w brooklinie karty odkryłeś ja gram tylko w macao przejazdem będąc w hongkong Odpowiedz Link
maginiak Możesz nie możesz możesz nie możesz możesz nie 07.06.05, 11:43 możesz możesz nie możesz możesz nie możesz możesz nie możesz możesz nie możesz Kurwa! Nie mogę się zdecydować! Odpowiedz Link
rydzyk.tadeusz Re: czy moge? 12.06.05, 00:40 Tag se wpadam popaczeć pooglądać i widzę że dupa się często pojawia czy dupa jest symbolem czegoś może księżyca czy może dupa jest wyrazem albo dupa wyraża sprzeciw albo aprobatę takie myśli mię napadły jak wpadłem popatrzeć Odpowiedz Link
maginiak wyjaśnijmy to sobie raz na zawsze 23.09.05, 12:41 zatopimy platformę międzyludzką! i wy wcale nie pokonacie tę falę! Odpowiedz Link
huann Re: wyjaśnijmy to sobie raz na zawsze 23.09.05, 17:01 maginiak napisała: > zatopimy zatopidżamy w grochy, w fasole bo bu! Odpowiedz Link