latajacy_rosomak chuj wam w dupę 11.10.05, 20:03 A jakże! Gdy czasu mam od chuja do cipy włącznie, to postów jest tyle, co krokodyl napłakał, a gdy wracam wymęczony do domu w godzinach, które tylko w języku staro-cierkiewno-słowiańskim można by nazwać popołudniowymi to ich jest tyle, że lejce opadają. Odpowiedz Link
szprota co ja ci kurweczka poradzę 12.10.05, 01:22 że piszę, jak kto inny coś pisze, a ostatnio sporo tego? :P Odpowiedz Link
aard rotfl! 12.10.05, 12:35 Złośliwość postów martwych. Już Niemen śpiewał: "Od twoich postów pachniało w sieni..." Odpowiedz Link
szprota do płacy 22.10.05, 13:54 wyprata za tydzień krwiopijcom z windykacji telekomunikacjom różnym kotom jeść Szprocie konsumować morze szumieć może wiać. zmykam ukontentowana grzebaniem po archiwalnych wydawałoby się wątkach. Odpowiedz Link
szprota dziś, dla odmiany, buziaczki w pizdkę 27.10.05, 02:15 aha, Aric ma w opisie, że 5 listopada w Stereo grają Jeże. Ja mogę. Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 28.11.05, 10:55 i kamieni kupę zauważyłam, że ostatnio wpisałam się na tych wątkach miesiąc temu i musiałam je odbgrzebywać z drugiej strony, więc może przesadzam z tym zastojem? anyway, zjeżdżam niskopodłogowym do pracy. Odpowiedz Link
szprota wygląda na to 30.11.05, 10:53 że codziennie wychodzę wcześniej. ale co poradzę, że nie ufam rozkładowi mpk i nie zamierzam, dla odmiany, spóźnić się do pracy? Odpowiedz Link
aard chuj wam w dupę 20.12.05, 10:12 wszystkim, którzy tu ze mną pracujecie w jednym pokoju, a szczególnie laskom. Wszyscy są kurwa gorsi od Was, np. dlatego, że ukończyli technikum melioracyjne albo dlatego, że się mało lub za duzo malują - tylko wy malujecie się w sam raz, kurwa! Ze powtórzę: chuj wam w dupę - chyba że lubicie, to chuj wam w oko. Odpowiedz Link
yavorius Re: chuj wam w dupę 20.12.05, 10:21 aard napisał: > Ze powtórzę: chuj wam w dupę - chyba że lubicie, to chuj wam w oko. A jak lubią i w dupę i w oko?:) Odpowiedz Link
szprota to wtedy kij im w ucho 20.12.05, 13:18 bowiem na przyjemność jednak trzeba sobie zasuszyć. Odpowiedz Link
szprota bilet mi w autobus 20.12.05, 14:08 okulary na nos, smycz na szyję i do pracy. ech* Odpowiedz Link
yavorius połamania nóg 20.12.05, 14:09 to jest tych, no słuchawek. I pozdrów tych co ich znam:) Odpowiedz Link
szprota a co robią? 22.12.05, 20:05 u mnie jedna Marzenka myślała, czy by nie wyskoczyć na faję na availu. fakt, że mało dzwonili... Odpowiedz Link
szprota demonizują 23.12.05, 13:32 u nas w pracy takich rzeczy nie piszemy [pomijając oczywiście tych od nieszczęsnego listu otwartego] Odpowiedz Link
szprota a to ci. 23.12.05, 17:04 Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. znowu kuźwa matrix? Odpowiedz Link
szprota ale chociaż powiedz 23.12.05, 17:10 co tam za łódzki klimat był i czy ze zdjęciem. Odpowiedz Link
huann Re: ale chociaż powiedz 23.12.05, 17:27 zdjęcie przedstawiało łódzkie drzwi z napisem bodaj: 'wara temu hujowi co tkąć je waży' czy coś Odpowiedz Link
huann ultima vam v thule 05.01.06, 02:59 a theo vam vgogh. bismarck juncker reliefy w schlieffy owtzschareck starohermański. podwyto: wolfgang_mit_pissen_(h)und_kutzen powiedzcie mi jedną rzecz: kazimierz? Odpowiedz Link
szprota taktak wam w prepaid 16.01.06, 01:37 a era ma fun bez rachunków od dzisiaj i chuj! Odpowiedz Link
szprota Re: że ke? 16.01.06, 12:40 po dwie dychy. zasadniczo musisz jak w TT utrzymać ważność karty na wychodzące i tyle, ale zasady są jak w mixie - spisujesz umowę i możesz kupić telefon za złotówę. PS mniesię jeszcze to podoba Odpowiedz Link
szprota omajgad 16.01.06, 14:54 muszę lecieć bo spóźnienie nie ujdzie płazem [w tych warunkach jednak raczej płozą] Odpowiedz Link
szprota będę w leklerku 20.01.06, 15:12 przywieść cość na przykład leklerk karbowany w różyczki słoniczki? -- hej szablon w dłoń! podpisano: prus sienkiewicz. [Huann] Odpowiedz Link
szprota fusy wam w zęby 28.01.06, 01:14 spać, bo jutro zwiedzać, biegać, skakać, koło zmieniać, kiszkę pompować, gonić, gonić! Odpowiedz Link