szprota ty mi nie ubliżasz? 27.10.06, 23:59 mpk w nie powiem w co. 20 minut czekania na autobus i dobrze, że tata nie ma zwyczaju wypijać piwka do obiadu, a za to ma samochód. Odpowiedz Link
aard materiały jej w pracę 30.10.06, 12:10 jakąś o marketingu. Tedy mnie odgoniła od kompa i stąd finito wam w spam :p Odpowiedz Link
szprota matrax wam w login 31.10.06, 00:56 idę spać, a potem odbierać, a potem się szprotkać. PS znalazłam żakiecik! Odpowiedz Link
szprota znicz wam na cmentarz 01.11.06, 14:20 ciekawe, czy będą do mnie dziś dzwoniły postaci biblijne :) Odpowiedz Link
huann Samson Ci W... 01.11.06, 14:24 ...albo lepiej nie szprota napisała: > ciekawe, czy będą do mnie dziś dzwoniły postaci biblijne :) Odpowiedz Link
aard Czy da Lila? 02.11.06, 13:05 czy Róż głową? Znałem kiedyś jedną Lilę, była faktycznie koszmarnie głupia. Odpowiedz Link
szprota ja tylko o jednej czytałam 03.11.06, 21:08 i ta, z kolei, była ogromnie sympatyczną bohaterką powieści dla podlotków. Odpowiedz Link
szprota niestety! 03.11.06, 23:49 miałam się, skądinąd, wybrać na grafiki Rembrandta. Ciekawe, kto mu je układał. a piszę o tym dlatego, że nie umiem sobie wyobrazić Dalili inaczej niż z twarzą Saskii i zadaję sobie jedno, zajebiście ważne pytanie: co on (ten Samson. nie, ten Rembrandt) w niej widział?! Odpowiedz Link
vauban Re: a Rembrandt 03.11.06, 23:52 jest fajny, o ile to ta sama wystawa, która w Toruniu była jakiś rok temu. Grafiki ? Jeśli tak, no to zalecam :) Odpowiedz Link
vauban Re: ale po grafikach widać 03.11.06, 23:54 że facet nie przejmował się takimi głupstwami, jak pospolite wzorce piękna. Wolał wiatraki, pieski i srające baby :) Odpowiedz Link
szprota w sensie, że 03.11.06, 23:59 co widział (nalany pysk widział) czy że Dalila bez innej twarzy podobna zupełnie do nikogo? Odpowiedz Link
szprota a nie musisz 03.11.06, 23:58 gdzieś mam nader przekonywającą książeczkę z pierwocinami mistrza i cholera, żebym kiedykolwiek tak umiała, a nie tylko wielkookie buźki nawet nie hentai. chyba ta sama, bo ona jeździ, ta wystawa (pewien dyrektor pewnego ośrodka kultury kiedyś się informował, ile będzie wisiał ten wernisaż. ot, taka mi się dykteryjka przypomniała) Odpowiedz Link
aard Co Samson widział? 04.11.06, 15:35 Otóż widział bardzo niewiele, bo mu w chuj długie włosy zasłaniały. Zapomniałaś? :p Odpowiedz Link
szprota no zaraz 04.11.06, 21:27 ja też mam włosy długie w pizdu ełej, a mi nie przesłaniają i wiem, co widzę w takiej na przykład Huann! poza tym ja się pytałam o Rembrandta, holender! (za dużo wykrzykników - pomyślała z niesmakiem i nakazała sobie spokój. bezskutecznie) Odpowiedz Link
szprota full wam w moon 03.11.06, 23:54 właśnie podniosłam głupi łeb znad klawiatury i dostrzegłam w oknie balkonowym caluśki księżyc. kiedy oni go oddali?! nie wiem, czy usnę, skoro SzproHuann ostatnio lazł spać przed czwartą i płótł o wyśnionym zaskrońcu, co się łasił jak kotek. Odpowiedz Link
mag.gie skarpetka w paszczę psa 04.11.06, 19:22 Pola ukradła temu Aardu skarpeciska i się lansuje. Odpowiedz Link
szprota czy ona porywa permanentnie? 04.11.06, 21:28 bo jak do was przyjdę, to zamierzam zadać szyku skarpetkami w misie! Odpowiedz Link
aard bez przesady 05.11.06, 00:16 liże po stopach najwyżej (no dobra, najwyżej to po kostkach) Odpowiedz Link
aard spam wam w przedsen 05.11.06, 00:03 stukam Mag.gie nad głową, ale jej nic w spaniu nie przeszkodzi :p Odpowiedz Link
huann kaszel nam w odkrztuszanie! 05.11.06, 13:51 teraz to śnieżek się obraził na wysokie temperatury. Aadzie, spadaj temperaturę! ;P Odpowiedz Link
szprota ale powiedz tak z chujem na sercu: 05.11.06, 21:07 naprawdę wolisz taką szarugę? Odpowiedz Link
nata82 Re: Kim mi w Sen 05.11.06, 22:49 to ja lecę P.S. podbijacie za mnie "dobranoc" ;) Odpowiedz Link
szprota siódmy klik wam w pajacyka! 06.11.06, 00:02 idę poczytać jakieś nędzne romansidło. Odpowiedz Link
szprota lądyn wam w zmywak (a może leppier!) 07.11.06, 14:33 na razie spadam na słuchawy. Odpowiedz Link
szprota nostalgiczny chuj wam w dupę 11.11.06, 14:38 nawet mój chuj, a wasza dupa nie są takie, jak kiedyś - więcej, rzekłabym, towarzyskie niźli surrealne. tymczasem elektrownia w Bełchatowie buczy buu, huczy huu, bohaterowie LOTR jak zwykle przejawiają brak pamięci krótkoterminowej i dlatego, co pomyślą, to wyrzekną na głos, zaś dwóm żyrafom popuchły kondensatory absurdu we wszystkich parach organek, więc muszą skonsultować się z dekarzem lub hydrą uliczną, żeby wiedzieć, ile nie dbać o bilet. a nieco poważniej: dobrze, że są takie wstrzemięźliwie tęskne głosy jak wątek Maginiak. piętrząc powyższe nonsensy uświadomiłam sobie, jak dobrze się przy tym bawię i jak jednak niewielki wysiłek musiałam w nie włożyć - i to, czego mnie również szkoda, to tego, że czasami i ten niewielki jest nie do przezwyciężenia. Odpowiedz Link
szprota key wam w account 15.11.06, 23:23 gdybym była zwolenniczką teorii spiskowych, pomyślałabym, że nostalgiczny wątek Maginiaczka wystraszył wszystkich, co może i chcieli by napisać, ale się boją, że to się zaliczy do flugów lub spamów, a tu wszak nawet łatwo o jedno i drugie! zaprawdę, zaprawę przygotuję wam: nie o to chodzi, żeby się bać pisać. bo jeśli ma o to chodzić, to już lepiej zamknąć te cztery lata naszej wspólnej przygody w pizdu ełej. ma być, kurwa, zabawa. tak jak dotychczas. ale skądinąd nie zaszkodzi czasem pomyśleć nie tylko o własnej, ale i o czytelników mych postów przyjemności. tak sobie rzekam na dobranoc i sięgam po drugiego lotra, za którego przyczyną miast śledzić wygraną z Belgią machnęłam sobie partyjkę Heroes of Might and Magic z kultowej wersji II. Odpowiedz Link
vauban Re : lepperek wam w giertyszek 16.11.06, 00:47 giertyszek wam w lepperek. czyli: sami już wiecie, co w co i komu. A ja zaszalałem i odpaliłem sobie Jagged Alliance 2 w nowej wersji, i lepszej, a co, kurna. Usiadłem sobie wczoraj w knajpie (a co), napiłem piwska (bo co) i opowiastki same do mnie szły, ach szły. Dam im wyraz przy najbliższej. Oka zje ? Odpowiedz Link
szprota oka zje z latającego rosołku 19.11.06, 17:59 z okazji niedzieli nie zjadłam obiadu z rodziną, za to wafelki z Mag.giAardem i Huą. Odpowiedz Link
szprota festiwal wam w góry 18.11.06, 14:17 a mnie do pracy o nieco podwyższonej płacy. Odpowiedz Link
nata82 Re: chuj wam w dupę 06.12.06, 03:46 idę kto mnie obudzi :/ ?(bo sama chyba wyłaczę wszystkie budziki i dalej bedę spać ) Dobrej nocy Odpowiedz Link
vauban Re: promocja wam w koszyk 21.12.06, 20:16 CHandlowcy ! fotoforum.gazeta.pl/3,0,425074.html Odpowiedz Link
huann ten wątek coś przysnął ostatnio w grudniu 07.02.07, 02:11 noworocznych snów a więc! Odpowiedz Link
szprota hallo kitty wam w allegro 13.02.07, 22:22 darmowy numer w plusa, bilety wam w Turnaua, a księgi w wieczystość na zarachowanie po dniu kobiet. To czyńcie na moje bokobrody! Odpowiedz Link
vauban Re: wiadro wody wam w wór 13.02.07, 22:48 cementu. I jeszcze pobebłać łopatką. Dosypawszy piachu. Bilety czekają:| Bokobrody - ręce precz ! Odpowiedz Link
szprota HuBar wam w zdjęcia z Mieszczańskiej 27.02.07, 23:32 ja już nie chcę na rano do pracy...! Odpowiedz Link
szprota sin wam w city 18.03.07, 01:18 siekło mnie na fascynację tym filmem ładny jest i bohaterski i straszny Odpowiedz Link