margala jaki odgłos? 13.09.05, 15:44 huann napisał: > UHU! > własciwie powinniśmy się zapytac siebie nie na kogo głosować, ale PRZEDE WSZYSTKIM jaki głos oddać. rozumiem, że ty huann proponujesz odgłos 'UHU!'. jestem przeciw! w dzisiejszej sytuacji zdecydowanie odpowiedniejszy wydaje mi się 'brym-brym'. głosujcie 'brym-brym'! Odpowiedz Link
huann TYLKO UHU! 13.09.05, 15:46 inaczej: o,ku... ps. bo tylko UHU pozostaje w uchu na dłużej niż mrgnienie oka. Jak: Wisła szeroka. Odpowiedz Link
margala Re: TYLKO UHU! 13.09.05, 15:52 uhuwaj nas Panie przed 'UHU'! nie uhudzi glosowac tak! toż nawet nędzne 'pyk' będzie lepsze. Odpowiedz Link
margala Re: TYLKO UHU! 13.09.05, 15:53 huann napisał: > inaczej: o,ku... > > ps. bo tylko UHU pozostaje w uchu na dłużej niż mrgnienie oka. > Jak: Wisła szeroka. > huann, ty sobie tym 'o,ku...' gęby nie wycieraj. Odpowiedz Link
huann Re: TYLKO UHU! 13.09.05, 15:55 margala napisał: > huann, ty sobie tym 'o,ku...' gęby nie wycieraj. a.Słomkę w cudzym o,ku... widzisz, a m.Belki we własnym UHU! nie widzisz?! Odpowiedz Link
aard Re: TYLKO UHU! 13.09.05, 16:52 huann chCIAŁ zapewne napisać: > a.Słomkę w cudzym o,ku... widzisz, a m.Belki we własnym UHU! nie słyszysz?! Odpowiedz Link
margala !!! 13.09.05, 20:05 najnowszy sondaż przedwyborczy w sprawie odgłosowania: brym-brym 19,9% UHU! parszywe13% Pyk 8 i pół % PLUM 0,07% Odpowiedz Link
margala Re: !!! 13.09.05, 20:16 margala napisał: > najnowszy sondaż przedwyborczy w sprawie odgłosowania: > > brym-brym 19,9% > UHU! parszywe13% > Pyk 8 i pół % > PLUM 0,07% > należy dodać, że wiekszość respondentów jeszcze nie zdecydowała jaki wyda głos. Odpowiedz Link
huann Re: !!! 13.09.05, 20:19 wszystkie, prócz jedynego sondaże są przekupione! a oto jedyny wiarygodny sondaż zlecony przez Niezależną Grupę Badań Otolaryngologicznych NGBO !!!: UHU!: 81% PLUM (w koalicji ze zdecydowanymPLUM): 17,3% Pyk: 0,7 co ma 4% brym-brym: nie występuje (w granicach błędu stat) błąd: 0,3%. próba stat = ~1.0 punktu bazowego. Odpowiedz Link
moostank UHUHU. trzecia droga 14.09.05, 01:28 było już wszystko! tylko my nie nachapaliśmy się wcale do tej pory!!! precz więc z naszym nienachapaniem!!!! wstępujcie w nasze szeregi!!!! u nas każdy się nachapie!!!! UHU hapało, pyk chapało, teraz kolej na nas!!! a poza tym niech UHU powie gdzie było kiedy musieliśmy przemycać flamastry???? a pyk niech się wytłumaczy ze zniknięcia miejsc lęgowych pingwinów!!! UHUHU o czystych rękach!!! Odpowiedz Link
margala Re: UHUHU. trzecia droga 14.09.05, 15:28 mój odgłos w związku z powyższym zamienia się w ciszę........................... Odpowiedz Link
szprota łoohoho czwarta władza 15.09.05, 19:58 bo jak źle zagłosujemy, to może być tak, albo co gorsza i i tak. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Scenka z trambambaju baju 15.09.05, 23:23 Gówniara przed trzydziestką nr 1: Idziesz głosować? Starucha przed trzydziestką nr 2: Żartujesz? W ubiegłym roku byłam i co z tego mam? Odpowiedz Link
margala Re: Zróbmy wątek poważny z tego 22.09.05, 12:46 yavorius napisał: > Ja na Julkę Piterę :D Pitera to do sejmu a do senatu na Dariusza Zawiślaka - kandydata Komitetu Wyborczego Wyborców Przyjaciół Szreka – Szlachetne Serce. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Odwiedzając stronę PPNu 22.09.05, 18:23 kliknąłem na "Jesteś coś wart, młody człowieku…", po chwili wyświetlił się komunikat: Nie można wyświetlić strony Bardzo wymowne. Odpowiedz Link
yavorius hehe 23.09.05, 08:05 A ja zmieniłem zdanie, będę głosował na Gronkiewicz-Waltz:) Odpowiedz Link