lolik2 NIE CHCE MI SIĘ SZUKAĆ ODPOWIEDNIEGO WĄTKU 02.07.07, 11:06 więc napiszę tu, że Loliki wreszcie na swoim, acz przez jakiś czas w warunkach nie nadających się za bardzo... wszystkich przyjeżdżających, przejeżdżających, odjeżdżających, przebywających itd w pięknym mieście Wro suurde===cznie zaprószamy!!! idę wynosić sterty starych gratów :/ Odpowiedz Link
szprota TO BARDZO DOBRY WĄTEK JEST 02.07.07, 11:59 to ja niniejszym ogłoszę, że najpewniej będę miewała większość weekendów wolnych, więc jest wreszcie szansa się normalnie spotkać. Odpowiedz Link
zamek ZAMKOWIE (SZT. 1) GRATULUJĄ 02.07.07, 12:54 i życzą warunków nadających się w sam raz :) Odpowiedz Link
szprota PERFIDIĘ TEŻ MOŻNA KUPIĆ 02.07.07, 22:42 W antykwariacie. Albo po nią przyjść i zostać na noc. O jednym hauście chleba dzwonić zębami w geście niepewności, co odleglejsze: wczoraj - czy jutro? Odpowiedz Link
szprota CIEKAWE, ILE TERAZ PŁACĄ 04.07.07, 19:30 za sortowanie. Za moich czasów osiem guli za godzinę. Gulden stał od 1,80 zł po 2,20. Odpowiedz Link
szprota WYPADAM Z FORMY 04.07.07, 22:04 zjadłam tylko jedno pięterko ptasiego mleczka... Odpowiedz Link
vauban TAŃCZĄCY I ŚPIEWAJĄCY PENIS 19.08.07, 21:28 EXTRA DŁUGI - WIJE SIĘ UROCZO ŚPIEWAJĄC. REAGUJE NA KLAŚNIECIE -SAM SIĘ WŁĄCZA ! Odpowiedz Link
vauban TWÓJ SĄSIAD ZAKOCHAŁ SIĘ W WIERTARCE 19.08.07, 21:34 Masz sąsiada, który zakochał się w wiertarce? A może jego pasją jest wbijanie gwoździ w niedzielę o siódmej rano? Wydaje Ci się, że nad Twoim mieszkaniem jest zakład stolarski? Monotonna muzyka zza ściany doprowadza Cię do szału? Zrewanżuj się – teraz to możliwe, wystarczy, że za kilkanaście złotych kupisz oryginalną płytę GŁOŚNY SĄSIAD. Zapewniam Cię, że natychmiast poczujesz się lepiej. Na płycie tej znajdziesz ponad trzydzieści dźwięków, które pokażą Twojemu sąsiadowi co czułeś do tej pory. Zamieszczono tu między innymi następujące efekty dźwiękowe: * skuwanie tynku * różne rodzaje wiertarek * płacz dziecka * wbijanie gwoździa * pukanie * śmiech * I wiele więcej… Wszystkie efekty są bardzo wysokiej jakości (stereo), zrealizowane za pomocą najwyższej klasy sprzętu, dzięki czemu wiernie oddają symulowane urządzenia i dźwięki. Glos wiertarki czy zgrzytającego krzesła jest na tyle „żywy”, iż może wprowadzić w drgania Twoje ściany i szyby. Oprócz programu przeznaczonego dla komputerów klasy PC, płyta zawiera ścieżki audio, dzięki czemu możesz uruchomić ją w zwykłym odtwarzaczu CD. Odpowiedz Link
lavinka A mają odgosy koparek i betoniarek? 19.08.07, 23:10 Czuję,że jak skończą budować metro to będzie mi ich brakować... Odpowiedz Link
vauban PRZECZESAWSZY ALLEGRO 20.08.07, 01:32 dochodzę do wniosku, że jednak nie mają. Nic to, zawsze znajdzie się pretekst do tego, by szaleni młotkowi rozpoczęli remont AKURAT przed oknem ! I będzie naturalnie, ekologicznie, żadnych płyt CD, tylko NATURALNE I AUTENTYCZNE odgłosy młota pneumatycznego. Howgh ! Odpowiedz Link
lavinka Re: PRZECZESAWSZY ALLEGRO 20.08.07, 14:56 Szkoda,że mój aparat ma słaby mikrofon... właśnie tak pięknie przecinają zbrojenie... aż w uszach mam wibracje... ;-DDDD Odpowiedz Link
huann MOI PRZYJACIELSCY GRUBASOWIE 25.08.07, 09:42 ja to nawet od niedawna wiem, a i Merida też jak najbardziej, gdzież to leży przysiółek o nazwie 'Żelków-Wyjżarł'... :DD (to drugie 'D' to podbródek!) Odpowiedz Link
szprota ŻELKI SĄ DOBRE 25.08.07, 14:50 do znęcania się nad. Najlepsze takie w dinożarły, żeby zacząć od odgryzienia głowy. Odpowiedz Link
huann O? 25.08.07, 23:18 szprota napisała: > zacząć od odgryzienia głowy. a skończyć na dogryzaniu ogonowi? Odpowiedz Link
maginiak Tak, nie dalej jak kilka dni temu widziałam 25.08.07, 23:25 jak kotek dogryzał ogonowi. Starsza Pani rzucała kotku złowionę chwilkę wcześniej, niezwykle świeżą i zupełnie żywą rybkę. A kotek dogryzał jej ogonowi nie myśląc o głowie ani ani. A głowa ciągle żyła. I potem ogonka nie było. I wątroby nie było, i serca nie było. A głowa była. I ciągle żyła. Ojej. Odpowiedz Link
huann A GDY NIE BYŁO JUŻ NI ŁOPATKI NI TEŻ SZYI 25.08.07, 23:31 i tyłu głowy i środka głowy i przodu głowy i nawet twarzy już nie było i tego, co najbardziej wysunięte oraz tego co przed nim jeszcze wtedy ryba nie miała głosu. Odpowiedz Link
szprota NIE ZAŚ WYŻEJ JAK Z PARAPETU 25.08.07, 23:33 Ale nie byle jakiego parapetu, bo przecież ja uwielbiam czynić lans na obiekcie i moje parapety też są lanserskie i multimedialne. Jakieś cztery metry nad ziemią. I Kotangens najpierw z niego spadł. A potem zeskoczył. A potem trochę kulał i nie trafił do kuwety. Rety. Odpowiedz Link
maginiak Re: NIE ZAŚ WYŻEJ JAK Z PARAPETU 25.08.07, 23:57 Biedny. To ja nawet nie wspomnę, że starsza Pani zwykła wrzucać do wody niegrzeczne koty. Niegrzeczne, to znaczy takie, które były zbyt łakome i zjadały za dużo rybek od ogona. A na pytanie: A co będzie jak totek kiedyś nie dopłynie starsza Pani machała ręką i zaczynała opowieść o zlodowaciałym bocianie, który trafił kiedyś pod jej dach. Ach. Odpowiedz Link
huann BOCIAN 26.08.07, 00:06 bocian, wiadomo, bywa zlodowaciały od kręgu swego podbiegunowego aż po szyję, po tył głowy, po środek głowy, po przód głowy, po twarz i po to, co jeszcze bardziej wysunięte i to, co przed nim, a wtedy skruchę okazuje Odpowiedz Link
maginiak I potem było jeszcze o łabądku! 26.08.07, 00:20 Łabądek się wprawdzie przybłąkał ale i tak zjadły go wilki. Odpowiedz Link
huann LABĄDEK 26.08.07, 00:26 jak wiadomo, łatwo łapie wilka przysiadając na kamieniu na przyzbie na przyrodzeniu cupie sobie a, jak wiadomo, pompki to stworzenia wodne. Odpowiedz Link
huann KURKI 26.08.07, 00:42 są zakręcone i dziabią sobie ogonem to dżdżowniczka - to winniczka winny przeżarcia zazwyczaj czka Odpowiedz Link
szprota KURKI 26.08.07, 12:29 to pieprzniki jadalne. albowiem nie można lekce sobie ważyć konsumpcji. Odpowiedz Link
yavorius Re: KURKI 26.08.07, 18:51 Ja bym chciał tylko napisać, że jesienią będą nowe chipsy - popieprzone. Ałuuuu. Odpowiedz Link
huann KNURKI 26.08.07, 22:22 perliczki gąsiorki indyczki oraz jedna tycia kicia p.p. a dziś Kotangens Runął Po Raz Wtóry :( Odpowiedz Link
szprota NATOMIAST JEDNAK 26.08.07, 23:30 nie kuleje. musiała go chwilowo łapka zaboleć i histeryzował :) Odpowiedz Link
szprota NIE DALEJ JAK KILKA DNI TEMU POMYŚLAŁAM 02.09.07, 23:31 ze to dobrze, że się od głowy nie psu je. Odpowiedz Link
lolik2 MAM 30 ZŁOTYCH 29.08.07, 15:08 na dwudziestce rozprostowałam zagniecenia. Dziesiątka trzyma sie całkiem nieźle. Odpowiedz Link
lolik2 DOBRZE, OBIECUJĘ POPRAWĘ! 31.08.07, 15:29 upomniana przez tę oto Huą, postanawiam poprawę i obiecuję w czasie najbliższym nadrobić zalęgłe ości! Odpowiedz Link
lolik2 JEST NAPRAWDĘ ŹLE 13.09.07, 07:49 bo zapomniałam jak się nazywa wątek, gdzie sie wkleja różne takie!!!!!!!!! w związku z czym tu oto: zegarsmierci.info/cena-zwlok Odpowiedz Link
vauban Re: NIE AŻ TAK BARDZO, GDY POMYŚLĘ 13.09.07, 12:45 że moje zwłoki warte są aż 20055 zł ! Kupa kasy ! Szkoda, że nie skorzystam. Kupiłbym nowy komputer... I lepszy aparat, i pojechałbym sobie na Galapagos - nie bierze czasem ktoś tego sprzętu w zastaw ? Oferty na maila ;) Odpowiedz Link
vauban Re: A WIEPRZOWINA TANIEJE 13.09.07, 12:50 świni mojej wagi w ogóle nie opłaca się sprzedawać - wyszło mi 234 złote. www.ppr.pl/artykul.php?id=124715 Człowiek, to brzmi dumnie. Odpowiedz Link
vauban Re: A W OGÓLE TO 13.09.07, 13:20 Zegar Śmierci jest do dupy. Nie wierzycie ? To spójrzcie : Według rzetelnie podanych parametrów, w wariancie pesymistycznym nie żyję już od prawie roku: Data śmierci: 27. 09. 2006 Wariant neutralny daje jeszcze nadzieję na ukończenie jakiegoś Dzieła Życia (gdybym takie miał): 20. 10. 2017 No, lądowania na Marsie raczej nie obejrzę. Wariant optymistyczny jest wcale nie za bardzo optymistyczny, bowiem daje prolongatę sześcioletnią: 24. 02. 2023. I tak będę już starym prykiem, któremu nie w głowie lądowania na Marsie, tylko, jak trafić do ubikacji. I jej całkiem nie obsikać. Tak czy siak, mam jeszcze przed sobą parę lat kłopotów. Ale, skoro właściwie już statystycznie nie żyję, to czym tu się martwić ? Jest super ! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak JESTEM JESZCZE LEPSZY :) 13.09.07, 14:06 31172 zł! A Google wyświetliło przy wyniku reklamę: "Trądzik. Doskonała pielęgnacja. Dowiedz się więcej o oczyszczaniu skóry!" Pfffff. Na dodatek mam przed sobą spokojnie jeszcze ok. 50 lat życia, więc może zdążę rozpocząć w końcu drugi kierunek studiów. Odpowiedz Link
szprota RÓŻNE TAKIE 13.09.07, 19:38 można wklejać tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=10283279 (jest pod słowem "liny" w opisie forum) 22007 zł. Odpowiedz Link
lolik2 NO JA NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ 13.09.07, 20:06 ale wszyscy wychodzą drożej niż ja na razie! a staram się tak zdrowo rzyć, to niesprawiedliwe Odpowiedz Link
szprota A BO TY SOBIE REKOMPENSUJESZ 21.09.07, 21:01 ceną za metr kwadratowy mieszkania :P Odpowiedz Link
szprota WIDZIAŁAM SIĘ DZIŚ Z FRYZJERCZYKIEM 22.09.07, 17:15 o manierach zmanierowanego klubowca. wyszłotakie oraz poszukuję ogóra, w którego grał bodaj Aard z CallB. Odpowiedz Link
szprota WYSPY ROZDZIEWICZĘ 30.01.08, 18:51 Gdyż jak rzekł Huann, co się odwlecze, to nie ma ręki ani nogi. Odpowiedz Link
aard SPRZEDAM 31.01.08, 10:07 sprzęt kulturystyczny po okazyjnej cenie. Wysiłka gratis. Odpowiedz Link
szprota DLA JAJ 02.02.08, 13:31 to kura z kogutem chodzi, że się zaprodukuję dowcipem z brodą. Odpowiedz Link
szprota ZAJMUJĘ SIĘ KROWAMI 31.01.08, 23:11 czy jak się da krowie koniczyny, to się rozpuknie? Bo tak pisali w "Maryśce za wielką wodą". Odpowiedz Link
szprota KOMÓRKA NERWOWA. BARDZO. 08.02.08, 22:32 www.giantmicrobes.pl/katalog/komorki-ciaa/komorka-nerwowa Odpowiedz Link
koni_czynka KOMÓRKA NERWOWA. BARDZO. Re 09.02.08, 00:20 a tY góóglałaś Rowerki Dzianta, czy Komurki gulalas zgadam? Odpowiedz Link
koni_czynka Re: KOMÓRKA NERWOWA. BARDZO. 09.02.08, 00:21 szprota napisała: > www.giantmicrobes.pl/katalog/komorki-ciaa/komorka-nerwowa Przyjaciklo ty Ma ! Odpowiedz Link
szprota AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 07.04.08, 00:52 Kurczę, myślałam, że może kogo obudzę? Odpowiedz Link
vauban SPALI ZA DYCHĘ ? DIZLA MA, MOŻE SPALI ? 07.04.08, 15:36 Bo mam dychę, a nie wiem. Za dychę poleci kombolot ? Takie pracowe dywagacje. Odpowiedz Link
huann a czy wszyscy afrykańscy (nie europejscy!) górale 03.06.08, 10:28 są jedna rodziną z Sierra Leone? i czy ich lwem chrzestnym jest Król Ojciec? Odpowiedz Link
szprota W JARZMIE CYFEREK 19.06.08, 00:36 oznajmiam, że otrzymałam ocenę 108 w skali do 100, która jest oceną bardzo dobrą i jako taka zmotywuje mnie do dalszej systematycznej pracy. Odpowiedz Link
keltoi A mnie dziś zaatakowało coś takiego.. 19.02.09, 13:41 cafe.pl/ecafe/1,102,,n5kukcipy2t16n,11.html Jak na adres do męskiego anonsu, to git... O_o Odpowiedz Link
aard CIPY POWINNY BYĆ NA WIERZCHU 26.08.09, 10:21 w ramach starej, świeckiej a ogóreckiej tradycji. Odpowiedz Link
szprota POWIERZCHOWNA CIPA A JEŻ W OGRODZIE 26.08.09, 11:59 Tylko jego przeleciec sie nie da. Gdyz jak napisala madra aspergeryczka Kotula, to jez przelatuje nas w formie nad nasza wsia i wlasnie dlatego spadajace gwiazdy nigdy nie spelniaja zyczen. Odpowiedz Link
aard JEM W OGRODZIE GDYŻ 26.08.09, 12:50 witam się z pasztetem z gęsich wątróbek. Śniadanie na trawie, czyli foie grass. Odpowiedz Link
szprota TA, JEM. NICZYM OGRÓD 26.08.09, 18:20 Proponuje Sniadanie Mistrzow. Masters of Disasters. Bedziemy popuszczac pomidory w herbaty, herbata zalewac obrusy, od niechcenia szczypiac leniwie palcami swieze suteczki. Odpowiedz Link
aard OGRÓD ROZKLOSZY NIEBIESKICH 28.08.09, 12:10 MZtka napisała: > od niechcenia szczypiac leniwie palcami swieze suteczki. Natomiast niebo jest przy tym niebieskie... Odpowiedz Link
szprota KOCHA CIEBIE? NIE, BO 29.08.09, 00:33 tylko w Krakowie pada deszcz na Brackiej. W Łodzi siurka koleżanka najświętszej maryi w kolorze białym, więc chmury nie są typu clitoris. Odpowiedz Link
yavorius DERMATOLOGOWIE OGŁASZAJĄ PORĘ PRYSZCZOWĄ 08.04.15, 10:56 Odnosi się wrażenie, że to sprawa nie tyle podskórna co dogłębna. Porządny wycisk mile widziany, a potem pryszcznic. Podpisano: Pryszczylla Presley Odpowiedz Link
yavorius *** PRZERWA NA REKLAMY *** 08.04.15, 10:57 W sprzedaży 100% sok z pryszczy - świeżo wyciskany. Odpowiedz Link