kotbert No dobra 06.05.06, 22:33 to my też gratulujemy :p A czy chodzi o beton czekoladowy z karmelem? Odpowiedz Link
h8red Re: No dobra 06.05.06, 22:35 kotbert napisała: > A czy chodzi o beton czekoladowy z karmelem? Tyle, że jeśli karmel wisienkowy to będzie beton z wałem, bo teraz trendy jest zamienianie wiśni na wał. Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie chciałbym być mąciwodą ale... 06.05.06, 22:35 wg. mnie wygrala Mag.gie. Otoz gdy na schizce o godz. 22:23 walnalem posta bylo 49 999. Nastepna byla Mag.gie na tym samym wuntku (22:24). Sam nie wiem, rozstrzygnijcie miedzy soba:-P W kazdym badz razie GRATULACJE! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
kotbert No w każdym razie 06.05.06, 22:41 gdybyście przy rozstrzyganiu przeszli od słów do rękoczynów, to chociaż zróbcie zdjęcia. Odpowiedz Link
mag.gie O! 06.05.06, 22:44 ależ Dziadzie dziękuję za zaufanie i poparcie, rozumiem, ze to wszystko przez ten splot :) W każdym razie wezmę aparat na jutrzejszą wycieczkę rowerową :) Odpowiedz Link
aard O! 06.05.06, 22:50 No to by było coś, nie taję, bo mrozi mnie ta myśl :) W takim razie Mag.gie graTULujemu aarda :p PS. Odsiebiernie i odsięczynnie dziękuję natomiast tym wszystkim, którzy zaufali mojemu spojrzeniu na lolicznik :) Odpowiedz Link
aard temu Aardu 14.10.06, 15:38 nadal i niezmiennie graTULujemy Mag.gie. Natomiast lolicznik troszki zamarł w drodze ku 60k, co się nie chwali, bo RUodziny za psem, to jest za dni 30. Gdzie jest watek z odliczniem do 50k? Bo nie chce mi się ręcznie loliczyć (przepraszam!), jakie tempo musiałoby być :p Odpowiedz Link
mag.gie temu Aardu chciałam rzec 17.10.06, 12:11 że wczorajsza głupawa ma odeszła w zapomnienie :( Odpowiedz Link