kklamerka 28.05.03, 18:55 CZY UTOPIA MOZE ISTNIEC TYLKO W REZERWACIE?! CZEMU NIE NA WOLNOSCI :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard [ ] 29.05.03, 11:39 kklamerka napisała: > CZY UTOPIA MOZE ISTNIEC TYLKO W REZERWACIE?! > CZEMU NIE NA WOLNOSCI :) Bo kruchom roślinkom jest ona. Witaj w Rezerwacie Kklamerko :-) Odpowiedz Link
aard W rezerwacie bezpieczniej i zaciszniej 29.05.03, 12:53 A my ciasne umysły mamy i dobrze nam w zamkniętych przestrzeniach. Poza tym, co widać po usytuowaniu Rezerwatu, podbnie jak Lew cierpimy na Agorafobię. A Ty skąd przybyłaś na łono Rezerwatu? Odpowiedz Link
kklamerka UTOP I ONA ZA TOP JONA 31.05.03, 00:09 zajrze zajrze... a ja przybywam z nie-rezerwatu Utopia. w ktorym procz kilku Idei dzieja sie zupelnie niezatapialne fakty. PIEKNO DOBRO PRAWDA... rock'n'roll Odpowiedz Link
aard Joni i oni 01.06.03, 20:18 kklamerka napisała: > a ja przybywam z nie-rezerwatu Utopia. w ktorym procz kilku Idei dzieja sie > zupelnie niezatapialne fakty. PIEKNO DOBRO PRAWDA... rock'n'roll (a co z prochami no i - excusez le mot - seksem??!!) A także WOLNOŚĆ, RÓWNOŚĆ I PRAWO DO SPAMU? :-)) Odpowiedz Link
szprota1 Ql!Turnyj spam...? 02.06.03, 12:10 Chyba nie usunę, bo to mój pierwszy raz ze spamem na Utopii i jestem zbyt wzruszona. Zresztą inspiruje i jest kulturalnie. Odpowiedz Link
aard Oczywiście!! 02.06.03, 13:54 Jakżeż w ogóle mogło Ci przyjść do głowy, żeby usuwać?! Odpowiedz Link
neochuan Oczysłusznie!! 02.06.03, 14:11 aard napisał: > Jakżeż w ogóle mogło Ci przyjść do głowy, żeby usuwać?! Toż Rydzyk nie Widzyk! Odpowiedz Link