aard Re: N_I_C_O_Ś_Ć 23.06.03, 15:17 Dziadzie, takim wątkom grozi szybkie stąd usunięcie. Choćby manifestowały swoją treścią swój tytuł. Ostrzegam i proszę o więcej :-p Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: N_I_C_O_Ś_Ć 23.06.03, 15:30 aard napisał: > Dziadzie, takim wątkom grozi szybkie stąd usunięcie. Choćby manifestowały swoją treścią swój tytuł. Ostrzegam i proszę o więcej :-p Alez Aardzie, czyz mozna to bylo wyrazic lepiej?? Chodza sluchy, ze reka, ktora klika na "usun watek" zamienia sie w dwa pedy bananowca podgryzane przez stado pochmurnych, zielonych wiewiorek. Ot co! ps. to w koncu mozna czy nie mozna bo ja juz glupi jestem i siedze zdezorientonawy jak ten jenot, nie przymiezajac? dzierżbór hłehłe!!!!!! Odpowiedz Link
aard Z cyklu zwierzątka Eyemakka: JENOT 23.06.03, 16:04 Ale to już było... dziad_borowy napisał: > ps. to w koncu mozna czy nie mozna bo ja juz glupi jestem i siedze > zdezorientonawy jak ten jenot, nie przymiezajac? Jenot zdezorientowany, bo nie je. A co do Ciebie... skoro się ustosunkowałeś, to zostaje Ci to wypaczone i mój pęd (do) bananowca Ci tego nie usunie. Zobaczymy, co na to płetewka Szprocia. dzierżbór chrumchrum! Odpowiedz Link
aard A co na to NATO? 25.02.04, 21:45 aard napisał: > Zobaczymy, co na to płetewka Szprocia. A nato na to NIC! Dzierżbór nicość!! Odpowiedz Link
aard Oj, Chułłanie, niełładnie! 27.02.04, 15:19 Tak się powtarzać. Myślisz, że jak "Spojrzenie" odpłynęłło "w Nicość", to już nikt nie pamięta, co tam byłło? ;-)= Odpowiedz Link
neochuan jako neochułłan tylko kopiuję i wklejam 27.02.04, 15:31 a dokładnie to sprawdzam Tych, co widzieli, czy pamiętają, choć nie muszą i Tych, co nie widzieli, że nie pamiętają, bo nie mogą! a tak w ogóle to chciałem tylko podbić ;-P Odpowiedz Link
maginiak Ładnie, ładnie! 29.02.04, 11:19 Nie pamiętam, bo nie mogę...Hmmm, tylko co to ma wspólnego z małym chłopcem? Chyba nic. A jeśli chości o rekina, to też ryba. Odpowiedz Link
neochuan Re: Ładnie, ładnie! 29.02.04, 13:01 popłoszę chrzą stek z wyćgu hyba. bo to też koszmar pani maginiakovej, czyli vitay po naardtach :))) Odpowiedz Link
maginiak Re: Ładnie, ładnie! 29.02.04, 13:25 neochuan napisał: > popłoszę chrzą stek z wyćgu hyba. Hyba że pies to ryba.Jedynym subsytutem jest sadło szczerzui nizinnej. Ale ona jeszcze w zimowej komie soma... Odpowiedz Link
h8red N_I_C_O_Ś_Ć 02.03.05, 11:17 when you look into the abyss, the abyss looks also into you Odpowiedz Link