aard Twój artyStyl 30.09.03, 15:23 Bardzo mi odpowiada. Zajrzyj na Wątek Re: Tam każdy każdemu odpowiada. Dzierżbórr Edzioszka!! Odpowiedz Link
aard Re: Twój artyStyl 30.09.03, 15:45 edzioszka napisała: > jako masa do wyrobu całokształtu? ;) U nas każdy jest traktowany indywidualnie i jednakowo pewersyjnie, acz nie tylko z góry. Odpowiedz Link
neochuan skąd perwersja 30.09.03, 15:46 aard napisał: > > U nas każdy jest traktowany indywidualnie i jednakowo pewersyjnie, acz nie > tylko z góry. No, to się rozumie samo przez ssię - stąd perwersja! Odpowiedz Link
edzioszka Re: skąd perwersja 01.10.03, 09:30 indywidualnie, perwersyjnie i z góry zarazem - to mi zakrawa na molestunek ;) Odpowiedz Link
neochuan stąd perwersja! 01.10.03, 10:19 o, to, to i podpada pod parę grafów. eh ta z deka dencka ar(t)ystokracja!... Odpowiedz Link
edzioszka Re: stąd perwersja! 01.10.03, 10:42 wszelako raczej mamy wiekowy poczatek a nie schyłek ;) Odpowiedz Link
neochuan Re: stąd perwersja! 01.10.03, 10:46 jeśli chodzi o wódkę to codziennie jest Dzień Spawacza! Odpowiedz Link
edzioszka Re: stąd perwersja! 01.10.03, 10:56 a dla zakompleksionych Dzień Krasnoludka, tak? ;) Odpowiedz Link
aard Oxy moron 01.10.03, 11:36 edzioszka napisała: > wszelako raczej mamy wiekowy poczatek a nie schyłek ;) "Wiekowy początek" brzmi jak start od końca. Uroczo. Zawsze od tyłu było ciekawiej. Zresztą. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Oxy moron 01.10.03, 11:39 jak rak wspak - bycie cofniętym daje duze pole działania, sadów sie nie trza obawiac ;) Odpowiedz Link
aard Nie sadź, nie będziesz (w)sadzonym 01.10.03, 11:55 edzioszka napisała: > jak rak wspak - bycie cofniętym daje duze pole działania, sadów sie nie trza > obawiac ;) I tak zawsze sadów masowo się obawiam... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Nie sadź, nie będziesz (w)sadzonym 01.10.03, 11:59 racja systemu i tak rzuca wzgarde jednostce... Odpowiedz Link
aard Zaniepokolejenie duszne 01.10.03, 12:13 edzioszka napisała: > racja systemu i tak rzuca wzgarde jednostce... Czy powinienem brać to osobiście? ;-) Odpowiedz Link
keltoi Re: skąd perwersja 15.10.03, 15:36 edzioszka napisała: > indywidualnie, perwersyjnie i z góry zarazem - to mi zakrawa na molestunek ;) Ty wiesz, ile ja czekam, żeby mnie Aardzik molestować zaczął?? A on nic, tylko się czasem przypnie do nadgarstka...buuu..:( Odpowiedz Link
aard W molestunku kwestii 16.10.03, 09:59 keltoi napisała: > Ty wiesz, ile ja czekam, żeby mnie Aardzik molestować zaczął?? Jam niesmiały... A poza tym ja Cię już molestowałęm... telefonicznie pod koniec kwietnia tego roku. Nie pamiętasz?? A on nic, tylko > się czasem przypnie do nadgarstka...buuu..:( A to nie jest właśnie taki zmodyfikowany wampiryczny molestunek? Odpowiedz Link