neochuan 01.10.03, 17:08 chuan neo. będzie dobrym , napisze sposób ten w właśnie kto. odwrót na wątek jest to. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan odwrót na wątek Re: 01.10.03, 17:11 czytać! tego się da nie, zdaniem moim choć... Odpowiedz Link
finneznam Tyłdało mi się! :) 02.10.03, 08:56 Ponieważ ja dziś [często] [zawsze] myślę na o wspak a zwłaszcza kiedym nie wyspoczęty i wspany a co myślę to piszę to w związku z tym da się to przeczytać łatwiej choć zrozumieć mniej. Sza oto. Odpowiedz Link
maginiak odwrót do wrót i powrót 02.10.03, 09:20 Ja tyłem do przodu się często rozbieram. I zauważam dopiero jak wracam. Jest późno jak za już... Odpowiedz Link
edzioszka Re: odwrót do wrót i powrót 02.10.03, 09:24 małobyc co - nie radze sobie cuś z chochlikiem klawiszowem ;) Odpowiedz Link
maginiak Re: 02.10.03, 09:40 edzioszka napisała: > małobyc co - nie radze sobie cuś z chochlikiem klawiszowem ;) Co byc mało a nie było pisze się w reset nie. Re:Set = Replay wielce utalentowany = Powtórka z rozsypki = w Set:ach 3:0 (na korzyść chochlika) Odpowiedz Link
aard Depresja 02.10.03, 13:43 maginiak napisała: > w Set:ach 3:0 (na korzyść chochlika) Skoro chochliki piją, to, oczywiście, chochlami? Odpowiedz Link
neochuan wiek XVII 02.10.03, 14:00 tem się szczyci, że król zygmunt jadał zupę z wazy chochlikami była ta dynastia Odpowiedz Link
maginiak Re: wiek XVII 03.10.03, 10:20 neochuan napisał: > tem się szczyci, że król zygmunt jadał zupę z wazy chochlikami była ta dynastia Tym bardziej, że waza była trzecia (do zera) a zupa była przednia (czyli oczywiście zupełnie na odwrót) Odpowiedz Link
finneznam Re: Depresja 02.10.03, 14:01 Chochlami tylko chochlewusy. A oni full kulturkampf: jedna seta, druga seta, szesnasta seta. Maginiak była trzy Sety (ach) do tyłu. Odpowiedz Link
maginiak Re: Depresja 03.10.03, 10:16 aard napisał: > Skoro chochliki piją, to, oczywiście, chochlami? Oczywiście, że nie. Chochlami piją chochle. A chochliki piją chochlikami (żeby nie było że niby chochelkami...) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Depresja 03.10.03, 10:22 acha, pewnie jeszczeć chłeptają abo chłepcą? ;) Odpowiedz Link
maginiak Re: Depresja 03.10.03, 10:27 edzioszka napisała: > acha, pewnie jeszczeć chłeptają abo chłepcą? ;) Acha, a przede wszystkim chlipią:) Odpowiedz Link
aard A w przerwach 03.10.03, 11:10 maginiak napisała: > Acha, a przede wszystkim chlipią:) W międzyczasie dorabiają na chłoboku pochochlipując chałupniczo... Odpowiedz Link
neochuan Loch Next 05.10.03, 12:05 maginiak napisała: (żeby > nie było że niby chochelkami...) Elka Hoch von HochenLohe: stara hrabina z zamku. Co Ty na to, Zamku? Odpowiedz Link
pijaw :jelad ymźdjóp :eR 05.10.03, 00:21 .ąs tórwdo an i tsorpw an oc hcyt ald ketąw indeiwopdo ozdrab tsej oT Odpowiedz Link