aard 21.10.08, 16:01 I dlaczego task długo o niej nie pamiętałem? :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: GDZIE JEST KURWA MARGHERITA STRAWBERRY??? 21.10.08, 20:48 aard napisał: > task a czy Roland Topor mógłby wreszcie napisać Pieść* o Siekierezadzie? hę? *naprawdę niezamierzona literówka, miało być coś pośredniego między pieśnią, a pięścią. no i w sumie wyszło szydło z ducha, ciało z worka (tu przesadziłem, jeszcze 1h13min, gupich min...) Odpowiedz Link
aard żeby ciało wyszło z worka foliowego 21.10.08, 21:08 to suwak musi być logarytmiczny. Czy tak? Odpowiedz Link
szprota żeby kot wyszedł z worka 06.02.09, 22:31 nie musi mieć nic wspólnego ze Schroedingerem. Chociaż i tak każdy kot ma. Odpowiedz Link
szprota A MÓJ DZIURAWIEC GDZIE? 13.02.09, 21:05 Tylko mi nie mów, że też na Twoim biurku, cholera! Odpowiedz Link
aard CO TO JA MIAŁEM TAKIE DOBRE...? 17.02.09, 09:50 Na pewno nie pamięć... Co mi się poyerbało chyba... Odpowiedz Link
yavorius DWA CZTERYSTA? 18.02.09, 10:40 Chrupy o smaku kości rosołowej, na wąt z nimi! Odpowiedz Link
szprota fucking doom 19.02.09, 19:49 Tonight I'll fight With dream, It's always unkind This dream, Bout him Oh, fuck, it's creacked My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me His dick, In dream Is touching my cheek His ass, In dream Over my face My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me My gloom, His love Is my fuckin' doom His ass, In dream Over my face My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me... Odpowiedz Link