14.11.15, 19:20
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/202777,bieszczadzkie-laki-szefa-klubu-parlamentarnego-pis.html
Płakać mi się chce. Chlip, chlip...

Kacperek
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Prominent 14.11.15, 19:38
      Kacperku, zaraz tu Ci pewnie wytlumacza ze to nie bylo tak jak bylo, ze bylo inaczej niz bylo :)
      • zawszekacperek Re: Prominent 14.11.15, 20:21
        To odszczeknę jak Miller. Swego czasu powiedział na wizji do Ziobro: "Kiedyś nazwałem pana zerem, ale widzę, że przeszacowałem."
        :):):)

Kacperek
      • a000000 Re: Prominent 14.11.15, 20:26
        artykuł jest z 2007/2010 r, to wtedy Kuchciński był szefem klubu, teraz szefem klubu jest inny hipis.
        A co do młodości - nieważne skąd przychodzisz, ważne dokąd idziesz. Każdy z nas ma jakieś niezbyt ciekawe "dokonania" na sumieniu.
        Co do hektarów i majątków - jeśli coś jest wbrew prawu - dawno już ten pan byłby podsumowany przez wrogów. Skoro stał się MARSZAŁKIEM, drugą osobą w państwie, to albo jest niewinny albo mamy aferę. Jako poseł musi złożyć deklarację majątkową - zobaczymy co tam napisze.

• astra18 Re: Prominent 15.11.15, 08:18
        maria421 napisała:

> Kacperku, zaraz tu Ci pewnie wytlumacza ze to nie bylo tak jak bylo, ze bylo in
        > aczej niz bylo :)

Gdyby sprawa dot.polityka PO, i sprawe opisywałaby np.Wpolityce, Maria napisałaby że szmatławca nie bierze do rąk:)))

• lepian4 Re: Prominent 16.11.15, 14:46
      Witaj Kacperku!
      Widze, ze dopasowales sie do najnowszych srodkow retorycznych i sie poplakales!

Daj lepiej znac, czy zapach fiolkow jest ciagle rozpoznawalny, i czy czasem nie trzeba dokonac terapii szokowej!?
      • zawszekacperek Re: Następny prominent :) 18.11.15, 22:02
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19209412,nowy-szef-sejmowej-komisji-praw-czlowieka-bronil-ksiedza-ktory.html#Czolka3Img
        Kacperek
        • a000000 Re: Następny prominent :) 18.11.15, 23:14
          pismaki jak zwykle manipulują. Wcale ten pan nie bronił, bo nie był adwokatem tylko prokuratorem. A więc oskarżał. A skoro nie znalazł DOWODÓW przestępstwa, to i sprawę umorzyć musiał. Dowodów pewnie osobiście nie szukał, bo od tego ma służby. Zdaje się, że umorzenie nastąpiło na podstawie opinii biegłej.
          To biegła twierdziła, że owszem, ksiądz na kolanach sadzał, głaskał, całował, ale nie miało to podtekstu seksualnego.

• lepian4 Re: Następny prominent :) 19.11.15, 11:00
          Jesli wyborcza o tym "prominencie" pisze tak namietnie i ze szczegolami, to nalezy zachowac wszelka ostroznosc. Fantazja w slusznej sprawiest ich najwiekszym atutem. Zwlaszcza w tematach antyklerykalnych i polskiego antysemityzmu.
          Kacperku kochany, skoro znasz sie tak dobrze na molestowaniu, to moze i mi pomozesz? W szkole mojej corki jest taka lewacka malpa, ktora sadza sobie na kolana dziewczynki, bo ponoc tylko w ten sposob maja ten sam kat widzenia i lepiej moga odrabiac zadania domowe. Zlozylem juz skargi w dyrekcji szkoly, na policji... Myslisz ze ktos sie ta czerwona malpa interesuje? Moja corke wprawdzie omija duzym lukiem, ale tylko dlatego, ze mu zapowiedzialem, ze wybije mu wsztystkie zeby, gdy tylko dotknie moja corke. Ale co to kurde zmienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka