27.05.16, 13:17
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,20143119,tusk-z-obama-i-innymi-przywodcami-jakiekolwiek-macie-o-nim,,1.html#MT
Polaka na tak wysokim stanowisku politycznym jeszcze nie bylo.

Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Tusk 27.05.16, 16:25
      Owszem, stanowisko bardzo wysokie. Bardziej by mnie cieszyło jednak, gdyby Tusk brał udział w tych gromadzeniach z powodu walorów swego umysłu, nie stanowiska.
      • maria421 Re: Tusk 27.05.16, 16:48
        a000000 napisała:

> Owszem, stanowisko bardzo wysokie. Bardziej by mnie cieszyło jednak, gdyby Tusk
        > brał udział w tych gromadzeniach z powodu walorów swego umysłu, nie stanowiska
        > .

Azerko, nie wydaje mi sie zeby walory umyslowe Tuska byly nizsze niz innych uczestnikow tego zgromadzenia, a moze nawet sa wyzsze niz walory umyslowe Merkel, Renzi czy Hollande.

• astra18 Re: Tusk 29.05.16, 10:55
        Dress code:)

"At Maelbeek Station before Brussels 20k. In memory of the victims of the Brusselattacks.
        Europe will never forget."

pbs.twimg.com/media/CjnBW8lW0AAmPHO.jpg
        pbs.twimg.com/media/CjnBW8nXAAABh0N.jpg
        • maria421 Re: Tusk 29.05.16, 13:02
          astra18 napisał:

> Dress code:)
          >
          > "At Maelbeek Station before Brussels 20k. In memory of the victims of the Bruss
          > elattacks.
          > Europe will never forget."
          >
          > pbs.twimg.com/media/CjnBW8lW0AAmPHO.jpg
          > pbs.twimg.com/media/CjnBW8nXAAABh0N.jpg

Tusk wzial udzial w polmaratonie, a jak chyba wiesz w garniturze sie nie startuje :

www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-05-29/donald-tusk-oddal-hold-ofiarom-zamachow-w-brukseli-a-potem-pobiegl-w-polmaratonie/
          • ja.nusz Re: Tusk 29.05.16, 15:32
            Spoko, jak będą go wieszać, to założy swój najlepszy gajerek, a może nawet frak...
          • astra18 Re: Tusk 29.05.16, 18:16
            maria421 napisała:

> Tusk wzial udzial w polmaratonie, a jak chyba wiesz w garniturze sie nie startu
            > je :

No pewnie że wiem:)
            Jednak zdjęcie nie zostało zrobione przez jakiegoś paparazzo tylko kogoś z bliskiego otoczenia Tuska, nastepnie wrzucone na oficjalne konto TT. Więc wyszło chyba trochę niezręcznie aby szef RE w takim stroju składał hołd zamordowanym.
            • maria421 Re: Tusk 29.05.16, 20:25
              astra18 napisał:

> No pewnie że wiem:)
              > Jednak zdjęcie nie zostało zrobione przez jakiegoś paparazzo tylko kogoś z blis
              > kiego otoczenia Tuska, nastepnie wrzucone na oficjalne konto TT. Więc wyszło ch
              > yba trochę niezręcznie aby szef RE w takim stroju składał hołd zamordowanym.

Jest opis okolicznosci na TT

twitter.com/eucopresident?lang=de
    • swiatlo Re: Tusk 27.05.16, 16:57
      Jeden próbował zniszczyć Polskę, drugi próbował (i wciąż próbuje) zniszczyć Amerykę. Mogą się więc podzielić doświadczeniami.
      • swiatlo Re: Tusk 27.05.16, 17:01
        Poza tym zupełnie mnie nie interesuje pozycja Polski w lewackiej międzynarodówce. Mam nadzieję że jest najniższa z możliwych.
        A to, że Tusk jest wysoko na liście płac Sorosa, to przecież o to mu od początku jego kariery chodziło.
        • maria421 Re: Tusk 27.05.16, 17:08
          swiatlo napisał:

> Poza tym zupełnie mnie nie interesuje pozycja Polski w lewackiej międzynarodówc
          > e. Mam nadzieję że jest najniższa z możliwych.
          > A to, że Tusk jest wysoko na liście płac Sorosa, to przecież o to mu od początk
          > u jego kariery chodziło.

Swiatlo, Ty juz lepiej moze pisz o urokach Roztocza, malych kosciolkow i wiejskich cmentarzy, co?
          • swiatlo Re: Tusk 27.05.16, 17:32
            maria421 napisała:

> Swiatlo, Ty juz lepiej moze pisz o urokach Roztocza, malych kosciolkow i wiejskich
            > cmentarzy, co?

Być może masz trochę racji, bo bardzo możliwe że jesteśmy ostatnim pokoleniem gdzie te kościółki i cmentarze jeszcze istnieją.
      • maria421 Re: Tusk 27.05.16, 17:07
        swiatlo napisał:

> Jeden próbował zniszczyć Polskę, drugi próbował (i wciąż próbuje) zniszczyć Ame
        > rykę. Mogą się więc podzielić doświadczeniami.

Tusk tylko probowal? Przeciez Kaczynski juz dawno stwierdzil ze rzad Tuska doprowadzil Polske do ruiny a wiadomo ze Kaczynski mowi prawde i tylko prawde. Zawsze i wszedzie.
    • lepian4 Re: Tusk 29.05.16, 20:57
      W Ukladzie Warszawskkim bylo sporo polskich marionetek na "wysokich sttanowiskach".
      Tuska w Europie wiekszosc nie zna, albo niewiele o nim moze powiedziec.

Po co wiec mamy sie nim podniecac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka