Dodaj do ulubionych

Lewacki terroryzm

18.06.17, 09:28
www.focus.de/politik/deutschland/polizistin-verletzt-berlin-kommt-nicht-zur-ruhe-erneut-krawalle-in-der-rigaer-strasse_id_7253734.html
Ciekawa jestem kiedy w koncu Niemcy POWAZNIE podejda do zagrozenia pochodzacego ze strony AntiFa.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Lewacki terroryzm 18.06.17, 10:09
      Tego typu akcje będą zawsze się zdarzać, bo to stało się kuż dawno tradycją.
      Oczywiście sprawców takich zajść należy zwalczać, sądzić i surowo karać.
      Generalnego niebezpieczeństwa z ich strony nie dasię jednak zzuważyć.
      Od czasu kiedy nie ma RAF, są tylko pseudolewicowi chaociarze.
      Nie widzę też generalnego zadtożenia ze strony skrajnej prawicy, ale to z tej strony popełniono w ostatnich latach kilkadziesiąt mordów.

Tak więc Twój "lewacki terroryzm" jest dużym przegięciem - ten się skończył z końcem RAF-u.
      • maria421 Re: Lewacki terroryzm 18.06.17, 10:21
        Janusz, jasne ze AntiFa to nie jest RAF, bo nie porywa i nie morduje osob ktore uznaje za wrogow. AntiFa urzadza po prostu wojny miejskie w ktorych chyba tylko cudem jeszcze nikt nie stracil zycia, bo rannych z reki "anty"faszystow bylo juz wielu, tylko w zamieszkach we Frankfurcie dwa lata temu bylo rannych 88 policjantow.
        • ja.nusz Re: Lewacki terroryzm 18.06.17, 12:54
          Już większe zagrożenie widzę ze strony demokratycznie siedzących w Bundestagu komunistów, choć kuriozalną wajzą, nawet oni nie popierają tych ulicznych burd.
          • maria421 Re: Lewacki terroryzm 20.06.17, 09:08
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21980649,lewicowi-ekstremisci-przyznali-sie-do-sabotazu-na-niemieckiej.html#BoxNewsLinkZ39&a=66&c=61
    • zbyfauch Ja bym hołoty 18.06.17, 13:07
      wywołującej burdy uliczne nie dzielił na kiboli, nazioli i lewaków. To ta sama bezmózga masa różniąca się jedynie zamienną naklejką.
      • zbyfauch Re: Ja bym hołoty 18.06.17, 13:08
        Tym bardziej, że chyba każdy z nich jest też kibolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka