Dodaj do ulubionych

Russian Connection

23.06.17, 10:02
wiadomosci.wp.pl/siec-powiazan-antoniego-macierewicza-przypadek-malo-prawdopodobny-6136474331523201a
Prawda? Nieprawda? Polprawda?

Tak czy inaczej, Macierewicz atakowany swoja wlasna bronia.

Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Russian Connection 27.06.17, 15:22
      Nie trzeba bylo dlugo czekac na reakcje Macierewicza :

wiadomosci.onet.pl/kraj/macierewicz-sklada-zawiadomienie-do-prokuratury-ws-ksiazki-piatka/8rczls9

Proces moze byc ciekawy, prosze o transmisje jak z przesluchan mlodego Tucka :-)
      • maria421 Re: Russian Connection 13.07.17, 08:42
        weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22081258,co-laczy-antoniego-macierewicza-z-konfidentem-sb-tomasz-piatek.html#Prze

Macierewicz nie ma nic przeciw zasiadaniu w tej samej fundacji z TW "Nonparel" .

Hipokryta!
        • maria421 Re: Russian Connection 13.07.17, 08:48
          Azerko, twierzisz ze w 1993 Kaczynski slusznie domagal sie ustapienia Walesy z urzedu prezydenta i ze Walesa powinien byl ustapic, bo z powodu teczek "mogl byc szantazowany".

Czy Macierewicz posiadajacy kontakty z Lusnia nie moze byc szantazowany? Czy nie powinien ustapic?
          • a000000 Re: Russian Connection 13.07.17, 17:49
            Nie widzisz różnicy? Wałęsa sam OSOBIŚCIE był tajnym współpracownikiem. Co jako prezydent skrzętnie ukrywał.

Macierewicz żadnym współpracownikiem nie był, ani tajnym ani jawnym. Zna współpracownika, pewnie niejednego. Założę się, że każdy z nas jakiegoś współpracownika zna, tylko może o tym nie wie.

Zobaczymy jak się skończy sprawa sądowa.
            • maria421 Re: Russian Connection 13.07.17, 18:10
              Azerko, ja osobiscie nie wiem czy znam czy nie znam jakiegos TW.
              Poza tym, ja jestem nieliczaca sie osoba, nie jestem na swieczniku polityki jak Macierewicz od lat.

Macierewicz , ten "pogromca ubekow", powinien sokladnie sprawdzac z kim wchodzi w uklady, nie sadzisz?
              • a000000 Re: Russian Connection 13.07.17, 21:35
                maria421 napisała:

> Azerko, ja osobiscie nie wiem czy znam czy nie znam jakiegos TW.

jeśli pracowałaś w PRL to na pewno znasz.

> Macierewicz , ten "pogromca ubekow", powinien sokladnie sprawdzac z kim wchodzi
                > w uklady, nie sadzisz?

sądzę.
                • maria421 Re: Russian Connection 13.07.17, 22:07
                  a000000 napisała:

> jeśli pracowałaś w PRL to na pewno znasz.

Ale nie wiem o tym, wiec tak jakbym nie znala.
                  Przeciez nawet jakbym zapytala, to i tam mi prawdy nie powiedza, a sprawdzac moich starych znajomych nie mam zamiaru.
                  • maria421 Re: Russian Connection 14.07.17, 18:28
                    wyborcza.pl/10,82983,22090971,chowa-sie-za-plecami-innych-nie-odwazyl-sie-zarzucic-mi-klamstwa.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka