Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańskiej?

IP: *.chello.pl 22.05.09, 14:34
    jak dla mnie to niczym. nie widzę żadnych różnic. mówiłem że takie tenisistki
    są w trzeciej setce!

Obserwuj wątek
      • Gość: MACIEJ Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.09, 15:53
        Dulgheru moglaby ograc Radwanska.Lepiej biega.
        • Gość: tenisista ale Radwańska jest wyższa i ma lepszy serwis :) IP: *.chello.pl 22.05.09, 15:59
          • Gość: MACIEJ Re: ale Radwańska jest wyższa i ma lepszy serwis IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.09, 16:00
            Rumunka miala 2 asy z Hantuchova,a kiedy Radwanska miala asa w meczu?
            • Gość: tenisita tak dokładnie to ja jej nie oglądam ;)) IP: *.chello.pl 22.05.09, 17:28
      • Gość: Orni Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.dclient.hispeed.ch 23.05.09, 18:47
        ja mysle ze one nie röznia sie niczym, obie umia wygrac turniej - w
        przeciwienstwie do Twojej Domachowskiej i Schnyder, ktörych jako
        zwyciezcöw turnieju nie zobaczysz nigdy...
        • Gość: MACIEJ Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.ny325.east.verizon.net 23.05.09, 18:50
          Ale bylaby plama,jakby Radwanska dostala 50 tys doll startowego i w
          finale przegrala z Dulgheru!!

PS.Po zwyciestwie w Warszawie Dulgheru awansowala do pierwszej setki
          WTA.
        • Gość: tenisista ? IP: *.chello.pl 23.05.09, 20:59
          Patty Schnyder:

Winner (11): 2008 - Bali; 2005 - Gold Coast, Cincinnati; 2002 - Zürich; 2001 -
          Pattaya City; 1999 - Gold Coast; 1998 - Hobart, Hannover, Madrid, Maria
          Lankowitz, Palermo; 1995 - ITF/Nitra-SVK, ITF/Presov-SVK, ITF/Cureglia-SUI.

Domachowska jest bardziej nierówna. akurat dla mnie wygrywanie turniejów nie
          jest najważniejsze

• Gość: Orni Re: ? IP: *.dclient.hispeed.ch 24.05.09, 15:55
            No zgoda, ale to bylo, a ja pisalem o tym co bedzie,,,
            • Gość: ? Re: ? IP: *.chello.pl 24.05.09, 16:19
              ?
              • Gość: MACIEJ W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.09, 18:30
                Patty po dwoch rundach jest zadowolona z zycia i przegrywa z byle
                kim.
                • Gość: J. Re: W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.chello.pl 24.05.09, 19:01
                  Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Patty po dwoch rundach jest zadowolona z zycia i przegrywa z byle
                  > kim.

Znów Maciuś plecie byle co. Nie dawniej jak w poprzednim tygodniu, w Madrycie, Patty po dwóch rundach zmierzyła sie w trzeciej z Nadią Pietrową i wygrała, w nastepnej pokonała Jelenę Janković i dopiero w półfinale uległa Safinej. Safina to aktualna liderka rankingu WTA - przypominam, bo widzę, że masz dramatyczne problemy z pamięcią.
                  • Gość: MACIEJ Re: W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.09, 19:09
                    To nie sa problemy z pamiecia,lecz ja nie sledze tenisa na tyle by
                    sie nim przejmowac przed polfinalem.
                    Wczoraj nawet calkiem dobrze gralismy i poznalismy pare nowych osob
                    na kortach.Dzisiaj za to jest parno i duszno,moze wieczorem
                    pojdziemy pograc.

PS.A jesliby doszlo do meczu Radwanska-Schnyder,to jak bys obstawial?
                    • Gość: Orni Radwanska -Schnyder? IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.09, 11:23
                      Radwanska moze wygrac ale nie musi, przedewszystkim musza obie do
                      trzeciej rundy dojsc. I tu latwiejsza droge ma AR, natomiast
                      Schnyder przeciw K.Bondarenko i Kirilenko zbyt latwej przeprawy miec
                      nie bedzie...
                      • Gość: MACIEJ Re: Radwanska -Schnyder? IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.05.09, 15:15
                        To prawda i dlatego napisalem,ze Radwanska ma bardzo dobre losowanie
                        w Paryzu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka