Gość: tenisista IP: *.chello.pl 22.05.09, 14:34 jak dla mnie to niczym. nie widzę żadnych różnic. mówiłem że takie tenisistki są w trzeciej setce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.09, 15:53 Dulgheru moglaby ograc Radwanska.Lepiej biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista ale Radwańska jest wyższa i ma lepszy serwis :) IP: *.chello.pl 22.05.09, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: ale Radwańska jest wyższa i ma lepszy serwis IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.09, 16:00 Rumunka miala 2 asy z Hantuchova,a kiedy Radwanska miala asa w meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisita tak dokładnie to ja jej nie oglądam ;)) IP: *.chello.pl 22.05.09, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orni Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.dclient.hispeed.ch 23.05.09, 18:47 ja mysle ze one nie röznia sie niczym, obie umia wygrac turniej - w przeciwienstwie do Twojej Domachowskiej i Schnyder, ktörych jako zwyciezcöw turnieju nie zobaczysz nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: no i czym się różni taka Dulgheru od Radwańsk IP: *.ny325.east.verizon.net 23.05.09, 18:50 Ale bylaby plama,jakby Radwanska dostala 50 tys doll startowego i w finale przegrala z Dulgheru!! PS.Po zwyciestwie w Warszawie Dulgheru awansowala do pierwszej setki WTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista ? IP: *.chello.pl 23.05.09, 20:59 Patty Schnyder: Winner (11): 2008 - Bali; 2005 - Gold Coast, Cincinnati; 2002 - Zürich; 2001 - Pattaya City; 1999 - Gold Coast; 1998 - Hobart, Hannover, Madrid, Maria Lankowitz, Palermo; 1995 - ITF/Nitra-SVK, ITF/Presov-SVK, ITF/Cureglia-SUI. Domachowska jest bardziej nierówna. akurat dla mnie wygrywanie turniejów nie jest najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orni Re: ? IP: *.dclient.hispeed.ch 24.05.09, 15:55 No zgoda, ale to bylo, a ja pisalem o tym co bedzie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.09, 18:30 Patty po dwoch rundach jest zadowolona z zycia i przegrywa z byle kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.chello.pl 24.05.09, 19:01 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Patty po dwoch rundach jest zadowolona z zycia i przegrywa z byle > kim. Znów Maciuś plecie byle co. Nie dawniej jak w poprzednim tygodniu, w Madrycie, Patty po dwóch rundach zmierzyła sie w trzeciej z Nadią Pietrową i wygrała, w nastepnej pokonała Jelenę Janković i dopiero w półfinale uległa Safinej. Safina to aktualna liderka rankingu WTA - przypominam, bo widzę, że masz dramatyczne problemy z pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: W Paryzu Radwanska wygra ze Schnyder. IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.09, 19:09 To nie sa problemy z pamiecia,lecz ja nie sledze tenisa na tyle by sie nim przejmowac przed polfinalem. Wczoraj nawet calkiem dobrze gralismy i poznalismy pare nowych osob na kortach.Dzisiaj za to jest parno i duszno,moze wieczorem pojdziemy pograc. PS.A jesliby doszlo do meczu Radwanska-Schnyder,to jak bys obstawial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orni Radwanska -Schnyder? IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.09, 11:23 Radwanska moze wygrac ale nie musi, przedewszystkim musza obie do trzeciej rundy dojsc. I tu latwiejsza droge ma AR, natomiast Schnyder przeciw K.Bondarenko i Kirilenko zbyt latwej przeprawy miec nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Radwanska -Schnyder? IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.05.09, 15:15 To prawda i dlatego napisalem,ze Radwanska ma bardzo dobre losowanie w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś