Gość: metys Re: ine kanis elinas ? IP: *.ok.shawcable.net 27.02.03, 18:07 Mysle ze to jest po grecku.Czy sa tacy co pamietaja te czasy w Zgorzelcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: ine kanis elinas ? IP: *.northnet.com.pl 09.03.03, 17:36 Ja pamiętam. Mieszkałem wtedy (lata 60-te) przy ul. Langiewicza i miałem kolegę Greka. Miał na imię Fotulik. Nazywaliśmy go Fotek. Jego rodzice mieli budkę warzywną na początku ulicy. Nazwiska niestety już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metys Re: ine kanis elinas ? IP: *.ok.shawcable.net 10.03.03, 17:35 Fotka widzialem w Zgorzelcu 1998 roku .Mysle ze ciagle tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metys Re: ine kanis elinas ? IP: *.ok.shawcable.net 11.03.03, 18:29 Przypomnialem sobie.Fotka nazwisko TROPILAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: ine kanis elinas ? IP: *.northnet.com.pl 11.03.03, 19:07 Tak zgadza się - Tropilas. Chodził z moim bratem do jednej klasy. Często bywał na naszym podwórku. Mieszkał po przeciwnej stronie ulicy. Jak za długo nie wracał do domu rozlegało się głośne: Fotuuulik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metys Re: ine kanis elinas ? IP: *.ok.shawcable.net 12.03.03, 17:54 Kiedys wracalem z nim ze szkoly ,byl upalny dzien i on pyta sie mnie czy chce sie napic wody z sutoratora (nie jestem pewny czy tak sie pisze pamietasz te male budki z woda sodowa?)mowie ze tak ,a on mnie sie pyta czy z podwojnym sokiem czy pojedynczym ja mowie ze wszystko jedno podchodzimy do budki ,a Fotek mowi dwie czyste prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hator Re: innych nie znacie ? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 11:22 Ja znam kilku, ale po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś