jolek 17.05.04, 12:47 poszukuje ksiazek tego pana :O) moze ktos chcialby odprzedac? na razie wiem o dwoch: opowiesci starego kairu i hamida z zaulka midakk. moze komus juz sie znudzily lub ich nie chce. a ja chetnie odkupie :O) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raja1 Re: Nadzib Mahfuz 19.05.04, 10:05 Opowieści starego Kairu znalazłam w bibliotece. Hamida z zaulka midakk, z tego co sie orientuje nie jest jeszcze przelozona na polski. Odpowiedz Link
jolek Re: Nadzib Mahfuz 19.05.04, 14:22 ja tez je znalazlam w bibliotece :O) hamida jest przetlumaczona, bo ja juz czytalam po polsku. jest to niestety bardzo stare wydanie. ale ja wlasnie chcialam miec je dla siebie. i stad tak rozsylam tego posta. ale to stare wydania sa, niestety. liczylam na maly cud :O) ale i tak dzieki za odpowiedz :O) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nadzib Mahfuz 19.05.04, 15:44 raja1 napisała: > Hamida z zaulka midakk, z tego > co sie orientuje nie jest jeszcze przelozona na polski. to się źle orientujesz, bo jest przełożona na 100% Odpowiedz Link
jolek Re: Nadzib Mahfuz 20.05.04, 10:56 1982 rok, wydawnictwo ksiazka i wiedza, tlumaczyla Jolanta Kozlowska eh... tylko czemu sie takich ksiazek nie wznawia? Odpowiedz Link
beduinka Re: Nadzib Mahfuz 22.05.04, 01:52 ja szczerze mówiąc też bym te książki chciała mieć a tu widzę, że przegapiłam taką aukcję: www.allegro.pl/show_item.php?item=23869387 i tutaj: www.allegro.pl/show_item.php?item=24978672 jak pech, to pech Odpowiedz Link
jolek Re: Nadzib Mahfuz 24.05.04, 13:51 beduinka napisa3a: > i tutaj: > www.allegro.pl/show_item.php?item=24978672 :O) musze sie przyznac, ze ta aukcje to ja wygralam :O) i strasznie mnie to cieszy, ale z drugiej strony chetnie bym sie z Toba podzielila :O) ale ciezko mi sie z ta ksiazka rozstac :O( wiec z mej strony moge obiecac, ze jak jeszcze taka aukcje zauwaze, to zaraz dam znac! a na razie nadal poluje na Hamide :O) a swoja droga, to ten Nadzib pisze.... ciezko sie oderwac! pozdrawiam :O) Odpowiedz Link
beduinka ;( 24.05.04, 14:05 no to mi podpoadłaś ;-) ja obserwuję sobie, kiedy na allegro pojawi się coś odpowiedniego :) Odpowiedz Link
jolek Re: ;( 24.05.04, 14:45 no to sorry :O) ale proponuje i inne wyjscie z sytuacji! zostanmy najlepszymi przyjaciolkami pod sloncem :O) wtedy moje ksiazki beda Twoimi :O) pozdrawiam _______________________________________ community.webshots.com/user/jolamalcher jolamalcher.fotopages.com_______________________________________ Odpowiedz Link
beduinka Re: ;( 24.05.04, 15:06 jolek napisała: > no to sorry :O) no co ty... żartowałam :))) kto pierwszy i kto więcej - ten na allegro wygrywa... ja miałam tą aukcję dodaną do obserwowanych, ale jakoś przegapiłam > ale proponuje i inne wyjscie z sytuacji! zostanmy najlepszymi przyjaciolkami po > d sloncem :O) jestem za :)) > wtedy moje ksiazki beda Twoimi :O) fajnie :)))))) > pozdrawiam buziaczki ślę Odpowiedz Link