natii4 30.06.04, 12:29 Beduinka wyjechała i teraz tutaj na forum tak smutno i nudno bez niej i się nic nie dzieje ;(((((((((( Beduinka wracaj :]]]]] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 30.06.04, 21:14 Beduinka wszystkich serdecznie pozdrawia, lecz wcale nie chce wracać- dobrze jej tam!!! Wszystkich tęskniących zapraszam do karawanseraju, no i oczywiście na wycieczki do Egiptu do Beduinki! Odpowiedz Link
corrina_f1 Re: Ale smutno ;((((((( 01.07.04, 18:38 Gaja, za ile teraz można znaleźć okazyjny bilet do Hrg ? Ściski dla Beduinki, mam nadzieję w weekend naskrobać do Niej jakiegoś maila :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 01.07.04, 19:45 Bilet do hurghady mam teraz za 599 + oplaty lotniskowe- potrzebujesz dla siebie? podaj datę, to dam Ci dokładne ceny Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 06.07.04, 18:51 Tak kochanie, a wczoraj miałam Hurhadę za 99PLN + oplaty lotniskowe. Zdarzają się okazje na wolne miejsca w samolotach czarterowych. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 03.07.04, 22:36 Beduinko, odezwij się! Jak się czujesz w Egipcie? Odpowiedz Link
rrgb Re: Ale smutno ;((((((( 13.07.04, 19:04 Widzę, że rozmawiacie o wyjazdach i cenach podrózy - są faktycznie okazyjne. W związku z tym mam pytanie, czy wiecie coś na temat taniego wyjazdu do cieplutkiego kraju? Mogę wyjechać od 4 do 15 sierpnia. Oczywiście ja, mój mąż, i dzieci (10 lat i 2 lata). Może coś wiecie i się podzielicie tą wiedzą. Dzięki Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 13.07.04, 19:34 Mam wiele ciekawych ofert do Tunezji, Egiptu- polecam w Tunezji hotel3* Nour el Kantaoui- specjalna oferta dla rodzin, wylot z W-wy, Katowic 6.08.-13.08. 4459PLN- jeżeli dziecko jest do 2 lat , 2 dorosłe + 2 dzieci 5199 2+2-----urocza miejscowość, ciekawy program dla dzieci Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 13.07.04, 19:47 Mam jeszce ciekawe propozycje: Tunezja -Sousse- hotel 3* 5.-12.08 4145 dla całej rodziny Egipt-m Hurghada- hotel Moon Valley 3* 1655 x 2 + 1150 = 4460 Jeżeli coś cię zainteresuje, to pisz bezpośrednio na : sirocco.tur@interia.pl Odpowiedz Link
rrgb Re: Ale smutno ;((((((( 14.07.04, 18:53 Dzięki za informacje tylko, że już dzisiaj wiele się zmieniło jeśli chodzi o mój planowany urlop. Wątpię, żeby to był sierpień - to może być wrzesień, a nawet październik. Czy w "ciepłym" kraju jest wtedy jeszcze ciepło i można wymoczyć się w morzu? Nigdy nie byłam na wakacjach w październiku. A wtedy też powinno być taniej... chyba jeszcze podziękuję, że nie dostałam wolnego, hehe. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 14.07.04, 19:30 O wiele przyjemniej wybrać się na przełomie września i pażdziernika, jest cieplutko, lecz nie ma takich zabójczych upałów, no i ceny spadają i nie ma takiego tłoku. Proszę się odezwać, to pomogę coś wybrać. Zyczę miłej pracy, bo ja też pracuję do końca września i dopiero po sezonie ruszam do Afryki. Pzdr Grażyna Odpowiedz Link
kiranna Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 01:48 Gaju, a nie macie jakis okazji do Turcji? kilka osob chcialoby sie do mnie wybrac w odwiedziny (w roznych terminach), ale ich ceny przelotu odstraszaja :( przy okazji, pozdrowka dla Beduinki :) niech jej praca lekka bedzie :)) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 12:01 Teraz sprzedaję same bilety do Turcji (tam i zpowrotem) za 859PLN z opłatami lotniskowymi i ubezpieczeniem na 2 tygodnie- 318$. W jedną stronę 699 + opłaty, są wolne miejsca na 21.07. , 28.07. Często miewam tańsze, lecz raczej poza sezonem. Chętni mogą pisać na sirocco.tur@interia.pl Odpowiedz Link
kiranna Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 13:09 dzieki :) przekaze info zainteresowanym :) to sa czartery czy rejsowe loty? a czy jest taka mozliwosc, ze wykupimy wczasy w Turcji na Riwierze dla 2 osob, ale jedna osoba z przelotem (czarter), a druga z dojazdem wlasnym? zaswital nam taki plan z przyjaciolka, ze ona przyleci z Polski na wczasy, a ja dojade z Istambulu. Termin wrzesien-pazdziernik, zakwaterowanie w jednym pokoju. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 15:10 oczywiście mogę coś takiego załatwić! Odpowiedz Link
rrgb Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 16:27 No to ja też proszę o informacje. Jestem wielbicielką Stambułu, napisz proszę czy też wiesz coś na temat sprzedaży biletów samolotowych do tego miasta (inne miasta w Turcji w zasadzie mnie nie interesują). Jak już kiedyś pisałam urlop będę miała we wrześniu lub październiku - nie wiem czy to coś zmienia. No i do Stambułu poleciałabym raczej tylko z mężem, bo z dzieciakami zwiedzanie to bardziej kłopot niż przyjemność. I o ile pamiętam w Stambule nie ma plaż nadmorskich (tak było kiedyś) i na plaże - też dość nędzne - musieliśmy płynąć na okoliczne wyspy. Dla dzieci największą atrakcją każdego wyjazdu jest plaża, piasek i ciepła woda, zabytki mają raczej w nosie. Pozdrowienia. Dzięki za pomoc. Renata Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 17:39 Niestety w promocji nie miewam lotów do Stambułu, tylko w miejsca, gdzie latają czartery. Mam jednak w sprzedaży ciekawą wycieczkę objazdową do Turcji z bogatym programem za 1190PLN- cieszy się dużym powodzeniem, bo ziwedza się Belgrad- Troję- Ayvalik-Pergamon-Selcuk-Meryemana-Pamukalle-Istanbuł (Haga Sofia), Błękitny meczet, Hipodrom, Kryty bazar)- Budapest. Wolne terminy 17-26.09, 1-10.10. Może to Was zaciekawi? Odpowiedz Link
rrgb Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 18:52 Dzięki za informacje. Widzę, że jesteś solidną firmą - jeśli tylko uda mi się dostać urlop we wrześniu lub październiku - odezwę się napewno. Nie wiem jak to robisz, ale ceny masz rzeczywiście konkurencyjne. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Ale smutno ;((((((( 15.07.04, 21:17 Dzięki za miłe słowa, chętnie pomogę Wam coś znależć. Odpowiedz Link
kiranna Re: Ale smutno ;((((((( 16.07.04, 01:15 Ja rowniez bardzo dziekuje :) Mam tez w planach przylaczenie sie do jakiejs objazdowki z polskim pilotem, ale w kierunku Kapadocji, bo Turcje egejska znam dosc dobrze, obwiozlam po niej wszystkich znajomych i rodzinke po kilka razy :) Musze tylko poczekac az mi sie pociecha nieco odchowa, bo jeszcze jest za maly na takie wyprawy. Chetnie tez wybralabym sie w kierunku Trabzonu albo sladami pierwszych chrzescijan, czyli Turcja pd-wsch. Czy takie objazdowki sa organizowane z Polski? W Turcji jest ich bardzo duzy wybor, szczegolnie w czasie tutejszych swiat. Niestety nie bardzo mi odpowiada tempo i styl ichnich wycieczek kulturoznawczych, na ktore jezdza glownie, czesto bardzo zmanierowane (czyt. kaprysne), starsze panie. I wiadomo, zawsze milej i uwazniej slucha sie przewodnika we wlasnym jezyku :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kiranna Re: Ale smutno ;((((((( 16.07.04, 00:58 Plaze w Stambule sa i raczej zawsze byly, jak najbardziej, tylko moze nie tak popularne wsrod turystow :) plaze sa glownie ogolnodostepne, wiec troche zasmiecone pod koniec dnia plus bardzo modna i bardzo droga plaza w Kilyos, gdzie chetnie wyleguje sie elita swiata artystycznego i co zamozniejsi smiertelnicy ;) wiecej na ten temat pisalam w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=623&w=11846229 Fakt, ze miejskie plaze moglyby nie zrobic specjalnego wrazenia na dzieciach, ale sa za to fajne Aquaparki na swiezym powietrzu. Kilka dni temu moj 1,5 roczny synek nie dal sie wyciagnac z basenu i wodnej zjezdzalni ku uciesze gawiedzi :) Dla dzieci jest tez fajna atrakcja Tatilya, czyli najwiekszy (podobno) w Europie lunapark pod dachem oraz Miniaturk, czyli park z miniaturami najslynniejszych budowli z calej Turcji. Szczegolnie polecam ten ostatni, jest niedawno otwarty i jeszcze nie wszyscy turysci o nim wiedza, a wrazenie niezapomniane :) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
beduinka Re: Ale smutno ;((((((( 04.10.04, 19:13 natii4 napisała: > Beduinka wyjechała i teraz tutaj na forum tak smutno i nudno bez niej i się > nic nie dzieje ;(((((((((( no nie przesadzajmy... ogladam sobie watki z czasu mojej nieobecnosci i nie bylo tu az tak nudno > Beduinka wracaj :]]]]] wróciłam :)))))))) Odpowiedz Link