Dodaj do ulubionych

Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi

01.09.04, 09:57
Witam :)
Czy mogłabyś się zorientować czy z Krakowa ewentualnie z Katowic są ok 15
września przeloty czarterem do Antalyi (AYT) ew. Dalaman (DLM), moze być też
ok 19 września. Przelot tylko w jedną stronę. I jeszcze czy są jakieś
promocje na loty (normalne) do Istambułu w tych terminach...
pozdrawiam serdecznie
Iwona :)
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 01.09.04, 10:51
      Mam w sprzedaży bilety do Antalyi na 15.09. za 699PLN + opłaty lotniskowe (z
      Wrocłaiwa, Poznania, Warszawy)-całkowity koszt 938.19PLN , na dzis za 199PLN
      • dondurma Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 04.09.04, 21:18
        Kochana Gaju, utknelam w Turcji- jesli bylaby taka mozliwosc, czy moglabys mi
        poszukac lotow ze Stambulu do Wawy na najlepiej 14, moze byc tez 12, 13
        wrzesnia. Pozdrowionka dla Ciebie i kochanej Beduinki.
        • gajasirocco Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 04.09.04, 21:53
          mam bilet z Antalii do Poznania i Wrocławia za 99PLN+ oplaty lotniskowe na
          8.09., dalej na 9 i 16.09. do warszawy, lecz za 699PLN+ oplaty
        • gajasirocco Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 07.09.04, 10:33
          Dostałam sms-a- taniej już nie będzie: na 8.09. Antalia do Poznania, wrocławia
          99PLN +opłaty lotniskowe, ostatnie bilety do Warszawy na 9.09. za 299PLN+ol,
          a przy okazji dla tych, którzy w drugą stronę do Antalii lecimy za 199PLN
        • gajasirocco Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 08.09.04, 11:07
          Potwierdzam opłacenie biletu lotniczego, który będzie na Ciebie czekał u
          rezydentki Ecco na lotnisku w Antalii dnia 9.09. o godz. 1.00 w nocy. Wylot o
          3.05, w Warszawie będziesz po 5, więc czekam na Twój powrót w Karawanseraju (
          może nie od razu po przylocie). Życzę miłego lotu i do usłyszenia!
    • gajasirocco Re: Do Gajasirocco - przelot czarterem do Antalyi 07.09.04, 17:29
      mam dla Ciebie bilet-czeka na lotnisku w Antalii 9.09., zbórka o 1 w nocy-
      wylot 3.05, przylot 5.05 do Warszawy
      • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 07.09.04, 18:04
        Potwierdź odbiór biletu- koszt 525PLN lub 120Euro-narazie Ci sfinansuję, tylko
        musisz na 100%potwierdzić!
        • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 08.09.04, 13:41
          Wyślij z lotniska sms-a, czy wszystko O.K., czekam na kontakt po przylocie!
          • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 09.09.04, 01:00
            rezerwacja nr 35074 do odbioru u rezydentki ECCO !
            • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 10.09.04, 00:03
              Joasiu- cieszę się , że cała dotarłaś do Warszawy i dziękuję za smaczny
              prezencik. Palce lizać! Teraz czeka na Ciebie EGIPT!
              • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 14.09.04, 14:06
                Na jutro mam dwa tygodnie w Turcji za 900PLN- noclegi, przelot, ubezpieczenie-
                może masz ochotę? Zrobiłam już dla Ciebie rezerwację do Sharmu na 30.10.Pzdr
                • dondurma Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 14.09.04, 15:24
                  Dzieki serdecznie kochana Gaju za pamiec; teraz rodzinka z Polski mnie juz nie
                  wypusci az do czasu jak wybierzemy sie do Sharmu. Teraz stawiam na Egipt,
                  pozniej Turcja. Pozdr
                  • gajasirocco Re: Do Joasi - przelot czarterem do Antalyi 14.09.04, 17:25
                    Pozdrawiam rodzinkę! Kiedy zobaczyłam taki tani pobyt w Turcji, to od razu
                    pomyślałam o Tobie, lecz szybko miejsca się skończyły, bo to naprawdę okazja.
                    Muszę wpłacić jakąś zaliczkę na Egipt- wpłacisz na konto, czy będziesz w
                    stolicy?
                • bojana2 Re: Do gajasirocco 14.09.04, 16:42
                  Czy masz taką tanią Turcję jeszcze? Czy to było tylko dla Joasi?
                  • gajasirocco Re: Do gajasirocco 14.09.04, 16:56
                    Dla wszystkich dziś była w sprzedaży, lecz zostały już tylko bilety lotnicze za
                    199PLN, a za 900PLN jest na 2 tygodnie Grecja- pobyt i przelot! Zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka