sahteene 29.01.05, 20:01 czy ktos cos wie na ten temat? podobno znajduje sie na ul. Kasprowicza 24 ale nie mam pojecia co "oferuja". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riliana Re: centrum islamskie - wroclaw 02.02.05, 19:53 ojoj, ja nic nie wiem,ale b.chetnie sie dowiem, gdyby tylko ktos chciał rozwinąc ten temat! narazie musze sobie robic sama w domu centrum arabskie, bo lekcje tanca brzucha,ktore zorganizowalam w szkole przyjęto ze srednim zaangazowaniem:/ Odpowiedz Link
sahteene Re: centrum islamskie - wroclaw 03.02.05, 13:04 no bo niestety u nas taniec brzucha kojarzy sie wiekszosci z czym innym..... ;-/ ja od niedawna chodze na zajecia i probuje sie nauczyc, choc nielatwe to :-) w naszym miescie brakuje zdecydowanie jakiegos "arabskiego" miejsca. moze jednak ktos sie odezwie co to takiego to centrum na kasprowicza...... pozdrawiam Odpowiedz Link
riliana Re: centrum islamskie - wroclaw 04.02.05, 15:54 a gdzie chodzisz na zajęcia? ja ciągle korzystam z tego,czego nauczyłam sie w Egipcie i wzbogacam o ruchy podpatrzone na teledyskach:p pzdr Odpowiedz Link
nadia_tancerka Re: centrum islamskie - wroclaw 08.02.05, 19:22 ja się uczę tańca brzucha :D ostatnio byłam nawet na warsztatach :) są wogóle jakieś sklepy związane z krajami arabskimi, albo jakieś doma kultury czy coś takiego?? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: centrum islamskie - wroclaw 08.02.05, 19:35 Jest przecież Karawanseraj- zerknij na link wyżej! Zapraszam Odpowiedz Link
sahteene do riliany 27.02.05, 01:25 we wroclawiu kursy tanca brzucha organizuje np palacyk - ja nei bylam ale slyszalam niepochlebne opinie. oprocz tego gdzies na podwalu oraz na gajowickiej w studio ruchu. w kwietniu maja sie odbyc warsztaty tanca brzucha ! Odpowiedz Link
riliana Re: do riliany 27.02.05, 12:45 ooo, ciekawe! jakbys cos wiedziala,to daj znac (tu lub na maila) pozdrwaiam Odpowiedz Link
dzenifer wstyd! kupili wille obok kosciola! 08.03.05, 16:31 ciekawe od kiedy sa tacy tolerancyjni???? Odpowiedz Link
sahteene Re: wstyd! kupili wille obok kosciola! 08.03.05, 21:02 tobie chyba rownie daleko do "tolerancji" Odpowiedz Link