Dodaj do ulubionych

IV zlot forumowiczów połączony z balem orientalnym

07.02.06, 12:06
Zapraszam do Karawanseraju 25.02.-zlocik 18-21.00
Bal w oientalnych strojach od 21.00 do białego rana
Program przekażę później, narazie przygotowuję do druku plakaty, bilety...
Wkrótce wszystko opiszę, narazie rezerwujcie czas i siły!!!
Do miłego zobaczenia na wielkim orientalnym balu!!!
Obserwuj wątek
    • tetys Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 07.02.06, 12:33
      Gaju, nie wiedziałem że szykujesz aż taaakie przedsięwzięcie:)))!
      • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 07.02.06, 12:40
        Ja zawsze idę na całość!
        A teraz Tetysku przełącz radio na 3!!! Czy widzisz ile procent jest za??????
    • gajasirocco IV zlot forumowiczów połączony 25.02.Karawanseraj 07.02.06, 19:25
      Bal nie jest obowiązkowy (można wpaść tylko na mini zlocik do Karawanseraju na
      pyszną orientalną herbatkę!)-następny zlot będzie na obczyźnie-Egipt lub
      Damaszek (bo Beduinka tęskni!!!)
    • gajasirocco Zaproszenie na bal i minizlocik! 08.02.06, 22:13
      Centrum Kultury Arabskiej w Karawanseraju na Jelonkach serdecznie zaprasza
      wszystkich miłośników krajów arabskich na :

1. Wielki Bal Orientalny, który odbędzie się w klubie studenckim Karuzela na
      Osiedlu Przyjaźń dnia 25.02. od godziny 21.00 do białego rana.
      W programie:
      -występy orientalne oraz historyczne (polscy rycerze i tancerki brzucha)
      -zespół muzyczny 21.00-4.00
      -zapewniony catering
      Obowiązuje strój karnawałowy(rycerski lub orientalny, ostatecznie galowy!)

Bilety wstępu : 10PLN

2. Zlot forumowiczów i milośników EGIPTU oraz innych krajów(nie tylko arabskich)
      Gdzie : Karawanseraj
      Kiedy : 25.02. od 18.00 do.... (któż tam wie????)
      W programie : pogaduszki, ploteczki, podziwianie zdjęć, zachwyty nad
      ukochanym Egiptem (...i nie tylko), poznanie nowych "Forumowiczów" (obowiązkowo-
      nicki)...
      Poczęstunek : orientalne herbatki, szisza, napój, arabskie ciasteczka
      Koszt : 10PLN

Rezerwacja miejsc: gajaczerna@interia.pl lub na gg 1402247

sirocco.turystyka.net
      krajearabskie.prv.pl
      • magda_sk Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 08.02.06, 23:05
        a wiec ja jako pierwsza potwierdzam swoje uczestnictwo na zlocie:)) o balu
        jeszcze pomysle, bo nie mam za bardzo odpowiedniego stroju.... :) do
        zobaczenia!!!
        • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 08.02.06, 23:11
          Brawo! Bo termin był ustalony specjalnie dla Was, by Wam pasowało z dojazdem,
          szkołą....
          Na forum jesteś pierwsza, ale jest już wiele potwierdzeń mailem, na gg,
          telefonicznych i osobistych...
          • ella19 Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 08.02.06, 23:20
            Ja tez potwierdzam ze bede:)Na zlocie napewno,a z balem jeszcze zobaczymy..:)
            Ale jak narazie pisze sie na zlot.Juz sie nie moge doczekac:))))
            • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 08.02.06, 23:25
              To teraz zaproście Przemka- osobiście....napewno się ucieszy!
              A więc do zobaczenia w namiastce naszego ukochanego Egiptu!
              • tetys Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 09:22
                Pomieścimy się wszyscy w Karawanseraju? Ja na zlociku też będę, za to na bal
                chyba się nie załapie....jeszcze pomyślę!

Tak więc do zobaczenia !
                • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 09:34
                  Myślisz, że będą takie tłumy?
                  Robimy minizlocik, a potem reszta do Karuzeli na Wielki BAl (tam się mieści
                  ponad 500osób)....dla Ciebie Tetysku zawsze się u nas miejsce znajdzie!
                  • clavdia Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 11:27
                    Z radością przyjmuję zaproszenie i na zlot i na bal (mam nadzieję, że nie będę
                    jedyna chętna do balowania! Nie bądźcie tacy!), ale mam takie same wątpliwości
                    jak Tetys: czy my się pomieścimy w Karawanseraju??? Bardzo się cieszę na
                    ponowne spotkanie z Magdą :-D !!! I.
                    • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 12:04
                      Cieszę się-Dorotka też już się zapowiedziała. A jeżeli zrobi się ciasno w
                      Karawanseraju, to szybciej przerzucę Was do Karuzeli....Zawsze dobrze mieć w
                      zanadrzu dużą salę. Bierzesz ze sobą Piotrka i Olę?
                      • bojana2 Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 13:46
                        Witajcie. Dlugo mnie tu nie było, ale komputer mi padł. W dobrym momencie
                        zaczął działać i nie stracę okazji by się spotkać z Wami , a w szczególności z
                        tymi, z którymi wędrowałam po Istambule, czyli z Iwonką, Madzią i oczywiście
                        Gają i Michałem. Nie wiem, czy będę na balu,czy bedę się czuła na siłach .
                        Zobaczę. Na razie gorąco pozdrawiam i przekazuję też pozdrowienia od Karoliny
                        dla Gai, Iwonki i Madzi.
                        • magda_sk Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 13:49
                          Bojana i Clavdia: tak strasznie sie ciesze ze sie z Wami spotkam :DDD do
                          zobaczenia!! juz sie nie moge doczekac:)
                          • bojana2 Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 14:06
                            Witaj Maleństwo. Jak tam lekcje i przygotowania do matury? Istambułu nie
                            przypłaciłaś jakimś ciężkim przeziębieniem? Cieszę się, że Cię zobaczę już
                            niedługo. Wspominamy Cię nieraz z Karoliną.
                            • magda_sk Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 14:17
                              przeciez mowilam ze nie jest mi zimno.. ;)) wrocilam cala i zdrowa, bardzo
                              czesto mysle o tym wyjezdzie, bo naprawde bardzo mi sie podobalo, tylko ze
                              krotko :(( ale nastepnym razem musimy jechac na dluzej i najlepiej wiosna albo
                              latem :) w koncu musze jeszcze zobaczyc egipski bazar:) prosze wziac zdjecia na
                              zlot, chetnie zobacze, ja swoje tez wezme i z mojego ostatniego wyjazdu do
                              egiptu:) a co do nauki... na razie myslalam tylko o wyjezdzie do egiptu i
                              studniowce, ale od dzisiaj zaczne juz naprawde sie uczyc:) a probna mature
                              zaliczylam :)) pozdrowienia dla Karoliny :)
                              • gajasirocco Zaproszenie na bal i minizlocik w kraju i EGIPCIE! 09.02.06, 14:27
                                Cieszę się, że zapadł Ci w pamieci nasz forumowy zlot na obczyźnie. Mam wielu
                                chętnych na następne zlociki i wszyscy marzą o Egipcie lub Damaszku (póki mamy
                                tam Beduinkę). Prawdopodobnie zdecydujemy się na przełom maja i czerwca w HRG
                                za 999PLN, bo to najlepsza cena na rynku polskim. I miejsce wyjatkowe, bo Dahar-
                                nasze ukochane stare miasto! Już robię rezerwację dla pierwszych chętnych, więc
                                jeżeli ktoś reflektuje, to proszę o pilny kontakt. Bo miejsc na takie promocje
                                jest niewiele!
                                • gajasirocco II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR!!! 19.02.06, 17:25
                                  Postanowione-zapraszam na imprezkę urodzinową do Hurghady!!!
                                  Zlatujemy się na 8/9czerwca do Arosy-już mamy kilka rezerwacji, ceny promocyjne
                                  tylko do 25.02. (więc wskazany pośpiech)
                                  Mamy kilka możliwości: cena 999HB/tydzień, 1399/2 tyg.
                                  1. Wylot 8.06. z W-wy, 9.06. z Katowic (1/2tyg.)
                                  2. Wylot 1.06. z W-wy, 2.06. z Katowic
                                  2. 25.05. z W-wy, 26.06. z Katowic (na 2 tyg.)
                                  Miejsc zostało niewiele, więc proszę o pilne wpisywanie się na forum, gg
                                  1402247 lub sirocco.tur@interia.pl
                                  Atrakcji będzie wiele, wspólne balowanie, nurkowanie, zwiedzanie....
                                  Gorąco zapraszam!!!
                                  • gajasirocco Re: II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR 19.02.06, 19:49
                                    Pomyliłam datę z Katowic-oczywiście lecimy 26maja (tego dnia lecą już Mariolka,
                                    Mirka, Agnieszka...)-czekamy na więcej!!!
                              • bojana2 Re do Magdy 09.02.06, 14:49
                                Cieszę się bohaterko, że Ci się udało nie złapać zapalenia oskrzeli. Ale myślę,
                                że na nastepny wyjazd zabierzesz coś ciut cieplejszego. Ja też marzę o tym,
                                zeby jeszcze pojechać do Stambułu i to wtedy, kiedy jest cieplej i dzień
                                dłuższy. Tyle jeszcze mamy do zobaczenia. Pomyślimy,jak to zrobić. Na razie
                                wiem, że czeka Cię dużo pracy. Jedno już masz z głowy. Gratuluję. Dalej też
                                będzie dobrze. Ja już trzymam kciuki. Karolinę pozdrowiłam. Ona dzisiaj zdała
                                ostatni egzamin w tej sesji. Teraz ma luz. Może poleci do Ankary na przerwę
                                semestralną.
      • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 15:40
        Oczywiście rezerwacja poprzez forum również możliwa! Już cieszę się na
        spotkanie z naszymi cudownymi pasjonatami...Szkoda, że Karawanseraj taki
        mały...ale jakoś się pomieścimy!
        • tetys Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 18:15
          Ja dużo miejsca nie zajmuję:)
          Cieszę się że poznam forumowiczki i forumowiczów, chociaż rola bycia
          najmłodszym w grupie do łatwych nie należy...;)
          • magda_sk Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 18:42
            ja bylam najmlodsza podczas wyjazdu do istanbulu i nie narzekalam a wrecz
            przeciwnie... :)))
            • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 18:47
              ...no,no,no...bo zaczniemy się licytować, kto nastarszy!
            • kiranna Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 23:22
              ...ale na zlocie na obczyznie, to najmlodszy jednak byl Bartus :)))
              • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 10.02.06, 01:06
                ...no i przelicytowałaś wszystkich! Tym razem wygrywa Bartuś!!! Nasz najmłodszy
                uczestnik forumowego zlotu, i jaki aktywny!!! Całuski dla Was!!!
          • kiranna Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 09.02.06, 23:24
            Bawcie sie dobrze, kochani, tym razem bez nas, bo my bedziemy juz w domciu w
            TR :) Bede z Wami myslami!
            • clavdia Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 12.02.06, 20:41
              Gorące uściski dla Bojany, Kiranny i Magdy!!!
              Tetys Bartusia nie przelicytuje z pewnością.Jeśli namówię moją córkę na wizytę
              w Karawanseraju to średnia wieku znacznie się obniży. Poza tym w miłości wiek
              się nie liczy, a przecież łączy nas wspólna miłość do orientalnych krain.
              Zmobilizuję się, żeby zrobić odbitki z cyfrowych zdjęć z ostatnich wyjazdów.
              Do zobaczenia :-D
              • kiranna Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 15.02.06, 19:26
                my rowniez sciskamy i pozdrawiamy juz z Turcji!
                • bojana2 Re: do Kiranny 15.02.06, 21:55
                  Ja również Kiranno Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy
                  się w Stambule lub w Warszawie. Żałuję, że teraz nie mogłam się z Tobą
                  spotkać. Zamierzam wkręcić się na Twoje forum (oczywiście jeśli mnie
                  przyjmiesz).Staram się często je odwiedzać. Ostatnio coś smutno tam, mało
                  piszących. Uściski dla Ciebie i Bartusia.

• kiranna Re: do Kiranny 19.02.06, 15:07
                    Bojano, zapraszam serdecznie na nasze forum i innych chetnych rowniez :)
                    Rzeczywiscie, troche nam forumowicze przycichli, ale mam nadzieje, ze w koncu
                    sie rozkrecimy :) Tyle, ze turecka Polonia jest nieliczna w porownaniu z innymi
                    krajami, wiec i uczestnikow mamy mniej. Szkoda tez, ze niektorzy pisza do mnie
                    na priv bardzo ciekawe maile, a na forum ujawnic sie nie chca :( ja z kolei
                    nie dam rady odpisywac na kazdy mail z osobna... Za to bardzo, bardzo mnie
                    cieszy, ze odezwali sie tam rowniez Turcy mieszkajacy w Polsce oraz Polki, zony
                    Turkow, mieszkajace w Europie :) chyba czas pomyslec nad zmiana tytulu forum ;)
                    • gajasirocco Re: do Kiranny 19.02.06, 15:10
                      A ja na naszym osiedlu mam studentów z Turcji (zaglądają do Karawanseraju, więc
                      podpowiem, żeby również wchodzili na tureckie forum)
                      • kiranna Re: do Kiranny 19.02.06, 15:37
                        zapraszam, zapraszam :) tylko trzeba bedzie sie zalogowac przed napisaniem
                        postu. Gaju, jak bedziesz miala jakis promocje i fajne wycieczki, to prosze,
                        podrzuc nam linka :)
                        cos chyba Gazecie szwankuje zegarek, bo twoj post ma dzisiejsza date i godz.
                        22.05, a jest 15.30, za to moj sprzed kilku minut ma g. 8 rano :)))
                        • kiranna Re: do Kiranny 19.02.06, 15:38
                          o, juz dobrze, to moze u mnie cos sie zle wyswietlalo????
                • gajasirocco Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 18.02.06, 18:53
                  A może wrócisz do nas na zlocik???? Zjeżdżają się forumowiczki z południa, to
                  może i Ty zawitasz? Już za dni parę...bo za 7 zlatujemy do Karawanseraju (jak
                  ptaszki z ciepłych krajów)!!!
                  • kiranna Re: Zaproszenie na bal i minizlocik! 19.02.06, 15:32
                    he, he, he, marzenie scietej glowy :))) wlasnie sie zastanawiam jak mam
                    przetrwac nastepne 2 tygodnie w domu z Bartkiem, ktory przywiozl sobie ospe z
                    Polski ;) zaczyna go sypac, w nocy mial goraczke, ale od rana fika jak
                    najzdrowsze pod sloncem dziecko i je za trzech ;) niemniej ospe ma ewidentnie i
                    w domu swoje odsiedziec musimy :(

bawcie sie dobrze i robcie zdjec jak najwiecej ze zlociku i balu :)
                    • gajasirocco II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR!!! 19.02.06, 17:28
                      -to może wspólny wylot do Egiptu????? Będzie wielu cudownych forumowiczów,
                      nawet Tetysek się chyba skusi!
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=36357505&a=37104058
                      • tetys Re: II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR 19.02.06, 19:14
                        Tetys będzie i również serdecznie zaprasza!
                        :)
                        • gajasirocco Re: II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR 19.02.06, 19:21
                          ...egipski torcik już zamówiony!!!
                          • tetys Re: II zlot na obczyźnie!!! Egipt czeka-HRG-DAHAR 19.02.06, 19:39
                            Będziemy świętowac urodzinki, nurkować, pływać, zwiedzać....ja chcę już tam byc!
    • gajasirocco Bal orientalny w Karawanseraju (W-wa na Jelonkach) 20.02.06, 18:46
      Przypominam, że w Karawanseraju mamy bileciki na bal w cenie 10PLN- zabawa już
      od 20.00- w strojach orientalnych do białego rana!
      Będą tańce brzucha i zespół "Wyciągnięci z Messy"....
      • gajasirocco Re: Bal orientalny w Karawanseraju (W-wa na Jelon 22.02.06, 10:33
        ...odłożyłam bileciki dla Clavdii z Dorotką, Olą z ....Czy jeszcze dla kogoś
        odłożyć orientalne bileciki??? Będzie przepiękny pokaz tańca brzucha w
        wykonaniu naszej "karawanserowej tancerki"...pamietajcie o strojach, w
        ostateczności możecie w ostatniej chwili dokupić jakiś pas do tańca na
        miejscu....
        • tetys Re: Bal orientalny w Karawanseraju (W-wa na Jelon 22.02.06, 22:22
          ktoś weźmie aparat?;)
          • gajasirocco Re: Bal orientalny w Karawanseraju (W-wa na Jelon 22.02.06, 22:37
            Napewno Magda przyjedzie z aparatem. To specjalistka...widziałeś na forum jakie
            ładne zdjęcia wstawia???
            • magda_sk Re: Bal orientalny w Karawanseraju (W-wa na Jelon 22.02.06, 23:27
              mam nadzieje ze mi sie uda wziac aparat, bo w tej chwili jest w naprawie,
              poniewaz kolega niechcaco mi go rozwalil na studniowce... podobno jutro ma byc
              naprawiony, no ale zobaczymy :) juz sie nie moge doczekac zlotu :D
    • myszka-ania Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 22.02.06, 23:25
      Gaju!Czy sa jeszcze bileciki na bal?Nie moglam sie dodzwonic na
      Konarskiego.Jutro przyszedlby moj Chlopak i osobiscie kupil.Niestety nie jestem
      z Warszawy ,On tak(tez z Jelonek).P.S.Drogi Tetysie o aparaty sie nie
      martw,nawet o plytki ze zdjeciami!Pozdrawiam Myszka Ania
      • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 23.02.06, 08:52
        Oczywiście- trzymam bileciki dla wszystkich forumowiczów-sala w Karuzeli
        ogromna, wszystkich nas pomieści (pamietajcie o strojach orientalnych- w
        ostateczności można cosik dokupić w Karawanseraju, byle by był jakiś arabski
        akcencik).
        Jestem całymi dniami-do późnej nocy! A więc do zobaczenia!!!
        • myszka-ania Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 23.02.06, 14:42
          Bardzo dzekuje!Krzysiek powinien sie dzis zjawic.Juz sie nie moge doczekac.Czy
          moga byc stroje orientalne ale nie arabskie,tylko indyjskie?Pozdr.Myszka Ania
          • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 23.02.06, 15:21
            Bileciki czekają, jestem przez cały czas. Stroje dowolne, ale karnawałowe!
          • gajasirocco Do MYszki 23.02.06, 18:18
            Krzysiek już odebrał bileciki! Zajrzyj przed balem się pokazać!
            • magda_sk Re: przed zlotem.. :) 23.02.06, 23:49
              jutro prawie w ogole nie bedzie mnie na necie, a mam jeszcze kilka pytan przed
              zlotem:) przyjezdzamy z marta o 16:35 na dworzec glowny, jak mozemy sie stamtad
              dostac do karawanseraju? jakim autobusem? Gaju, czy mozemy spac w karawanseraju
              i o ktorej w niedziele musimy go opuscic? czy moglabym Ci przekazac kilka
              rzeczy dla Klaudii do Hurghady (2 ksiazki i kilka plyt???), Przemek powiedzial
              ze tez bedzie na zlocie:) jezeli ktos nie idzie na bal to fajnie by bylo jakby
              sie z nami wieczorem w sobote gdzies wybral na miasto :) pozdrawiam :D
              • tetys Re: przed zlotem.. :) 24.02.06, 09:26
                Hej,
                Nie wiem jak dojechać z tego dworca, ale na pewno do Karawanseraju dostaniesz
                się:
                TRAMWAJEM: 8, 10, 26, 46
                AUTOBUSEM: E2, 106, 109, 112, 154, 171, 184, 189, 190, 310, 384, 501, 507,
                523, 603, 610, 614

Przystanek Górce lub Konarskiego.

Do zobaczenia!:)
              • gajasirocco Re: przed zlotem.. :) DO Magdy: 24.02.06, 09:45
                1. Z Dworca Centralnego- 109, 507, tramwaje 8,10, 26 -dojeżdżasz do Konarskiego
                i wchodzisz na sam środek osiedla studenckiego (drewniane domki-rzucają się w
                oczy-kolorowe)
                2. Noclegi macie w Karawanseraju zapewnione, lecz rano 0 7,30 wylatuję do
                Egiptu i koło 6,00 muszę ostatecznie opuścić Karawanseraj
                3. Szkoda Wam się włóczyć po nocy po Warszawce, kiedy w Karuzeli będzie fajny
                bal orientalny z tańcem brzucha i ....innymi ciekawostkami (Warszawę zostawcie
                sobie na cieplejsze okresy)
                Z niecierpliwością czekamy na WAS!!!
                Do miłego zobaczenia!
                • tetys Re: przed zlotem.. :) DO Magdy: 24.02.06, 09:59
                  Gaja ma rację, Warszawa o tej porze roku nie warta jest oglądania...

• gajasirocco Re: przed zlotem.. :) DO Magdy: 24.02.06, 10:11
                    A bal na miejscu, swojsko, studencko i przednia zabawa (...i tanio!!!)
                    • ella19 Re: przed zlotem.. :) DO Magdy: 25.02.06, 00:06
                      Jakos sobie poradzimy:)Ja jeszcze jutro rano mam kurs pilotow wycieczek..i
                      prosto z niego do Warszawy:)Jestem tak wykonczona po calym tygodniu pracy ze
                      nawet nie wiem czy gdziekolwiek bede miala sily sie ruszyc..Dzis bede spala
                      tylko 4-5godzin:( Ciesze sie ze Was wszystkich poznam wreszcie osobiscie:)
                      Buziaki i do jutra:*
                      • gajasirocco Re: przed zlotem.. :) DO Magdy: 25.02.06, 10:09
                        Z niecierpliwością oczekujemy Waszego przyjazdu!!!
                        Też jestem padnięta, przepracowana, zabiegana- mam nadzieję, ze odsapnę trochę
                        w moim ukochanym Egipcie (szkoda tylko, że wylot taki wczesny)
    • tetys Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 25.02.06, 14:26
      Czy ktoś będzie własnym autkiem i zaraz po zlociku będzie kierował się w strone
      dworca wileńskiego?
    • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 25.02.06, 18:05
      Kochani! Zaczęło się- na zlocik już przybyły pierwsze osóbki...
    • tetys Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 25.02.06, 22:35
      Właśnie wróciłem do domu:))
      Dziękuję Tobie Gaju, Magdzie i Elli19, panu Grześkowi, Przemkowi i pani Iwonce
      z córką za fajnie spędzony wieczór:))

Miłego Balu!

Żałuję tylko, że wcześnie wyszedłem, bo i tak autobus miałem dopiero za jakieś
      pół godziny...
      • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 25.02.06, 23:07
        To ja gorąco dziękuję za wizytę. Po zlociku wszyscy pomknęli na bal orientalny,
        tańczyła nasza TEJA-pokaz tańca brzucha-a teraz wszyscy się bawią...oprócz
        Magdy i Elli, bo dziewczyny wolały się ulotnić....muszą same opisać, co
        widziały w Warszawce!
      • myszka-ania Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 26.02.06, 22:21
        Witam ja tez dojechalam do swego domciu!Szkoda,ze bylam na zlocie w ostatniej
        chwili i nie poznalam wszystkich:(Ale i tak bylo milo.Pozdrowienia dla Iwony i
        Oli.Dziekujemy Gaju:Myszka i Krzys
        • gajasirocco Do MYszki 09.03.06, 14:09
          Dziękuję za piękne zdjęcia ze zlotu i balu. A jak tam nasze Chiny?
          Planujecie????
          • myszka-ania Re: Do MYszki 09.03.06, 19:26
            Droga Gaju!na razie Chiny musza poczekac, ale jak Krzys bedzie wyjezdzac damy
            znac!Jak bede w W-wie to na pewno wstapimy do Karawanseraju.Pozdrawiamy.Myszka
    • gajasirocco Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 26.02.06, 01:25
      Zakończył się zlocik w Karawanseraju-nasze panienki opuściły mury osiedlowe...a
      ja się pakuję, bo rano lecę do EGIPTU! Dbajcie o forum, nie kłóćcie się zbytnio!
      Specjalne pozdrowionka dla mojej słodkiej Beduinki!!!
      Wszystkim dziękuję za wizytę!
      • clavdia Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 27.02.06, 10:03
        Kochani forumowicze! Miło było poznać się, nawet w tak niewielkim gronie i tak
        krótkim czasie. Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Tetysa, z którym
        nie zdążyłam pogawędzić, a którego podziwiam szczerze podczas lektur na forum :-
        )

Do Magdy i Elli: zostawiłyście u mnie pewien drobiazg i nie wiem czy mam go
        odsyłać pocztą?
        • magda_sk Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 27.02.06, 12:00
          Zlot bardzo fajny, szkoda ze tak krotko, ale milo bylo poznac nowe osoby :)
          serdecznie pozdrawiam Gaje, Iwone z Ola, Przemka, Grzegorza, Tetysa i
          wszystkich ktorych poznalam a takze Bojane ktora niestety nie mogla
          przyjechac... Dziekuje za wspaniale spedzony czas
          Clavida: dziekujemy ze nas przenocowalas i za pyszne sniadanie, a co
          zostawilysmy u Ciebie? wiedzialam ze czegos zapomne :) do zobaczenia!
      • beduinka Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 27.02.06, 16:52
        > Specjalne pozdrowionka dla mojej słodkiej Beduinki!!!

slodkiej?
    • tetys Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 27.02.06, 20:37
      Myślę, że ten pan Przemek, za każdym razem przychodząc do Karawanseraju po
      gazetę będzie myślał o tym, jak Ella pomyliła go z naszym Przemkiem:)) Rzadko
      zdarzają się takie zbiegi okoliczności:) Również wysoki, o tym samym imieniu, w
      tym samym miejscu i w tym samym czasie. Niesamowite, prawda?;)
      • ella19 Re: IV zlot forumowiczów połączony z balem orient 27.02.06, 22:41
        Boze,ja zawsze palne cos glupiego:P Biedny byl ten facet:P Dziekuje wszystkim
        za wspanialy weekend:)Dopiero dzis mam chwilke cos napisac,bo wlasnie wrocilam
        po 13godzinach pracy do domciu:)Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka