migda 22.06.03, 17:29 Witam, Gdzie znajde (WWW) info dotyczace zloz ropy naftowej w Syrii, zasoby,wydobycie,firmy poszukiwawcze,mapy geologiczne... google mi jakos nie pomaga :(( pozdrawiam Lukasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: syria - ropa naftowa 04.09.03, 14:09 ja w tej dziedzinie nie mam raczej wiedzy... po pierwsze radzę ci skontaktować się z Wydziałem Ekonomicznym Ambasady RP w Damaszku...oni powinni posiadać takie informacje... po drugie mam kolegę Syryjczyka, który pracuje (inżynier) na jednym z pól ropy naftowej gdzieś w pobliżu Eufratu...spróbuję go namówić do wstąpienia na to forum i odpowiedzenia na twoje pytania...ale on nie zna polskiego...mówi po arabsku i angielsku... migda napisał: > Witam, > Gdzie znajde (WWW) info dotyczace zloz ropy naftowej w Syrii, > zasoby,wydobycie,firmy poszukiwawcze,mapy geologiczne... > google mi jakos nie pomaga :(( > > pozdrawiam > Lukasz Odpowiedz Link
beduinka Re: translation into English 04.09.03, 14:18 Welcome, where can I find information concerning oil deposits in Syria - resources, exploration, companies prospecting, exploring and producing oil, geological maps... migda napisał: > Witam, > Gdzie znajde (WWW) info dotyczace zloz ropy naftowej w Syrii, > zasoby,wydobycie,firmy poszukiwawcze,mapy geologiczne... > google mi jakos nie pomaga :(( > > pozdrawiam > Lukasz Odpowiedz Link