Gość: asff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:29 Takie informacje to zostawcie portalą o muzyce a nie wy sie tym zajmujecie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matek Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:34 Pieknie Napisane !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julietka Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:38 Prawie się popłakałam na końcu ... super, że o tym wspomnieliście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk. Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.euronet.net.pl 26.06.09, 12:38 @asff - Takie informacje to zostawcie portalą o muzyce a nie wy sie tym zajmujecie jeszcze. 1. tak, tak portalą :) wagarowało się w podstawówce na polskim, co? 2. a dlaczego niby nie mogą o tym napisać? mamy WOLNY KRAJ, ludzie, WOLNY KRAJ już 20 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.acn.waw.pl 26.06.09, 12:47 ok, mamy wolny kraj itp. można wielbić Jacksona mimo ze jest pedofilem i przez swoje operacje cofnął idee walki o prawa Afroamerykanów o jakieś 20 lat. nie w tym rzecz. pytania mam dwa: 1. dlaczego w tekście nie padło ani jedno zdanie o tym, że jackson robił małe fabuły ze swoich teledysków (co pozostałoby w popcornerowym klimacie)? 2. dlaczego podobny tekst nie powstał o Farrah Fawcett, która również wczoraj zmarła i moim skromnym zdaniem ma większe prawo do podobnej laurki? W końcu nie dość, ze była aktorką to jeszcze zagrała w przełomowych "aniołkach charliego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 12:55 straszna smutna historia;( jackson wiele wniósł do muzyki i nic tego nie zmieni, r.i.p. michael! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle 26.06.09, 12:56 A o Farrah Fawcett nawet nie wspomnicie? Przecież ona dużo bardziej pasuje do tematyki popcornera, a według mniej jej śmierć jest dużo większym zaskoczeniem i stratą niż śmierć Michael'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FurtaS Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.06.09, 13:03 Jest tylko jedno małe ale... Michael nie zginął wczorajszej nocy. Zagraniczne portale podają dokładną godzinę śmierci Księcia Popu czyli 14:23 www.etonline.com/news/2009/06/75724/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle 26.06.09, 13:06 FurtaS - 14:23 czasu w Los Angeles, czyli nasza 23:23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:12 @FurtaS: A słyszałeś o strefach czasowych ????? o 23 23 polskiego czasu. A co do Farrah Fawcett to nie wspominali wczoraj co godzinę w serwisach informacyjnych o Niej - kwestia popularności. Choć nie przepadałem za Michaelem to nic nie zmienia faktu że był wielką gwiazdą i pozostanie legendą muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.net-serwis.pl 26.06.09, 13:42 @goku94: Farrah Fawcett przegrała walkę z rakiem (nowotwór jelita grubego). A przegrać walkę z rakiem nie jest śmiercią zaskakującą w porównaniu ze śmiercią Jacksona (wstępnie - niewydolność serca, zawał serca). Dowiemy się dopiero jak zrobią sekcję zwłok. Poza tym - Michael Jackson był KRÓLEM POPU. Jego muzyka była rewolucją, jak również jego teledyski i koncerty. A Farrah Fawcett była, niestety, aktorką jednej roli. Z szacunkiem dla aniołka Charliego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.Red-83-58-83.dynamicIP.rima-tde.net 26.06.09, 13:58 Świetnie napisane. Cała prawda! Nie mogę przeboleć takiej straty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDG Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:01 Wielki żal. Na zawsze pozostanie wielką legendą muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barfly Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: 79.139.89.* 26.06.09, 14:13 Bardzo dobry tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.acn.waw.pl 26.06.09, 14:29 !autorko KAJO - poczytaj trochę zanim zaczniesz pisać i powtarzać bzdury! Był bardzo ciężko chory na bielactwo i toczeń rumieniowaty układowy - te choroby zaczęła kreować go na dziwaka. Niesłusznie. Stąd operacje plastyczne, wybielające (widziałaś kiedyś czarnoskórego albinosa? też byś się zoperowała) i noszenie masek na całym ciele (przez drugą chorobę - toczeń rumieniowaty). W dużej mierze zabiły go media...głównie tabloidy, które powtarzały bzdury (tak właśnie Kaja zrobiła teraz). MJ był psychicznie zwichrowany i jak każdy kto zyskał za wcześnie sławę to w życiu dorosłym był dzieckiem. Czy był pedofilem? Wg sądu i mnie - nie. Wiem jedno...był bardzo ciężko chory na bielactwo i toczeń rumieniowaty układowy - te choroby zaczęła kreować go na dziwaka. Niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.acn.waw.pl 26.06.09, 14:34 Warto to dodać i obejrzeć: www.youtube.com/watch?v=15TSEKXXIvI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.softpro2.pl 26.06.09, 15:09 dobry tekst, wychowałem się na kawałkach Jacksona, ciekaw jestem co będzie z tymi rzekomo nagranymi kawałkami, które jeszcze nie wyszły, a niby w spadku zapisał je synowi... niby około 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfs Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:21 Ojejku ale to smutne. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasłacjusz Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:44 Wiedziałem, że taki wpis o śmierci Michaela się pojawi. Gdyż dziewczyny od dłuższego czasu tracą granicę między BLOGIEM a UKIERUNKOWANYM SERWISEM. Rozumiem, że chłop znaczył coś dla redaktorek, ważna postać, jego śmierć opłynęła wielkim echem cały świat... No ale, czy publikowanie wpisu (bo tak wypada, bo jestem serdeczną, współczującą osobą) w portalu ukierunkowanym na sztukę telewizyjną jest... profesjonalne? Mam obawy. Dlatego jeszcze raz przypomnę. Popcorner to nie jest blog! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.mlyniec.gda.pl 26.06.09, 16:58 Michael był też aktorem dlatego ten wpis jest jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.toya.net.pl 26.06.09, 17:01 hasłcjusz- zgadzam się w 100% A co do MJ, w ogóle się nie spodziewałam, szkoda, wielka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:01 jak wam sie nie [odoba to nie czytajcie wg mnie bardzo dobrze ze wspomnieli o michaelu poniewaz byl kims wyjatkowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.chello.pl 26.06.09, 18:01 Z racji, że jest to serwis o serialach ( a przynajmniej tak mi się wydawało ), to proponuję jeszcze dla dopełnienia całości napisać jak to kochacie Harrego Pottera i uwielbiacie grać w Simsy 3 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do asff Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:28 PORTALOM!!!!! a nie portalą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Michael Jackson - geniusz, który żył w piekle IP: *.telpol.net.pl 26.06.09, 19:41 super tekst Odpowiedz Link Zgłoś