Dodaj do ulubionych

GorONca proŹba;)

29.11.11, 19:31
pilnie jest mi potrzebna piosenka (najlepiej "teledysk", ale moze byc tylko sciezka dzwiekowa) piosenki z lat 70-tych, wykonywala ewa wisniewska (chyba z kims w duecie) niestety ne znam tytulu, ale tekst szedl mniej wiecej tak:
"juz od niepamietnych lat, podrozuja ludzie.
zeby lepiej poznac swiat i zeby sie nie nudzic.
wsrod aspektow sprawy tej jest jeden bardzop wazny-
ludzie nie zmieniaja sie, lecz tylko ich pojazdy".
wrzucam w google na wszelkie mozliwe kombinacje i znalezc nie moge.
z gory dziekuje za pomocwink
Obserwuj wątek
    • dymiacy_piecyk Re: GorONca proŹba;) 29.11.11, 20:39
      Krótki risersz guglowy mówi, że jest to polska wersja piosenki Julie Andrews z filmu 'Mary Poppins' pt. Supercalifragilisticexpialidocious Sing Along
      www.youtube.com/watch?v=4b-Z0SSyUcw
      Czy to ta melodia?
      • lezka_z_posen Re: GorONca proŹba;) 29.11.11, 20:51
        dymiacy_piecyk napisał:

> Krótki risersz guglowy mówi, że jest to polska wersja piosenki Julie Andrews z
        > filmu 'Mary Poppins' pt. Supercalifragilisticexpialidocious Sing Along
        > www.youtube.com/watch?v=4b-Z0SSyUcw
        > Czy to ta melodia?

dokladnie ta!ale te angielska wersje to mam ogarnieta, mnie kaman o te polska - a tej ni chuja namierzyc nie mogIesad
        • felek_flaszka Re: GorONca proŹba;) 29.11.11, 22:21
          To bylo w programie "Ewa i Małgosia" z 1974 r. www.telemagazyn.pl/program-tv/3508601927,ewa_i_malgosia,id,t.html?sesja_gratka=e69f94f33938f81ac3046cb3ef9799b8

Ale kiedy bedzie powtórka trudno powiedzieć. W youtubie chyba nie ma chociaż są inne piosenki z tego programu www.youtube.com/watch?v=rWE6M_rjPm0&feature=grec_index
          • lezka_z_posen Re: GorONca proŹba;) 30.11.11, 10:16
            no coz, ciezka sprawa.trzeba zaczaic sie na riplej.dzieki!
          • lezka_z_posen Re: GorONca proŹba;) 30.11.11, 10:18
            "ewa i malgosia" - dopiero teraz mnie oswiecilo, ze to siory przeciezsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka