kendo 22.03.12, 10:46 prosze nowa przegrodke-skrzyneczke na zapytania i odpowiedzi, pozdrawiam cieplo zyczac milego kazdego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: irene.jg 22.03.12, 10:47 schowalas sie nam juz w archiwa... Skarbie, odpisalam rowniez, przepraszajac jednoczesnie Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 27.03.12, 21:03 oj,juz o nic nie bede pytac.... po prostu zatesknilysmy za Toba Irene, zostawiam wiec Cie juz w spokoju, niech sie wszystko klaruje jak nalezy i trzymamy kciuki. bedziemy czekac, przyjdziesz,kiedy przyjdziesz Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 27.03.12, 21:08 niewiem co znowu sie stalo, przeczytalam liscik w tutejszej mojej skrzyneczce, po prostu dzis powyciagalam wszyskich nieobecnych na plan,bo sie stesknilam, zadnych aluzji nie maila na mysli,uwierz mi Irene.... przeciez wiesz,ze zawsze sie ciesze jak jestes z nami i zawsze sie zamartwiam jak za dlugo sie nie odzywasz....bo mialas "miec wolne jakos dwa dni od netu" a tu dni sie przeciagnely. pozdrawia bardzo goraco i naprawde nie tlumacz sobie nic na zle,po prostu tak wyszlo z "mojej troski".... Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 13.04.12, 10:41 szydelkomania.blogspot.se/ moze juz znasz ten blog, piekne ma wzory....pomyslam,ze moze cos Cie zainteresuje.... Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 23.04.12, 17:37 na zdrowko Irene, tak znam blog Zdzidzi, super babeczka "ze zlotymi paluszkami do dziergania/szydelkowania-dzieki, pamietasz to bolerko ktore zrobilam? oczywiscie zrobilo sie jakies zaciasne, qrcze,jakos wszystko mi sie w szafie zaczyna "kurczyc" czyt.tyje.... planuje zrobic chuste ,tak jak bylo zamierzone na poczatku w trzech czesciach. Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 16.06.12, 14:14 a wiesz Irene ze Drops-ten robotkowy norweski portal jest w wersji polskiej www.garnstudio.com/lang/pl/kategori_oversikt.php sa opisy do wyboru do koloru.....nawet na szydelko.... Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 16.06.12, 17:36 no wiedzialam, ze sie ucieszysz.... korzystaj do woli duzy wybor dla pan/dzieci/panow/do domu.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: irene.jg 17.06.12, 10:01 Dzisiaj nadrabian zalegosci z netu IRENE... -dziekuje za troske- juz tez dziekowalam w innych watkach, ale na swoj weszlam prawie ostatnia. pozdrowienia- -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 20.08.12, 20:51 dziekuje Irene, podoba mi sie kompzycja niebieskiego z zoltym w ogrodzie.... Odpowiedz Link