kendo Re: nick000 14.06.05, 20:36 a wiec poczta niedziala nicku,niestety, weszlam na swa teraz i napis "nie mozna polaczyc sie z serwerem" czyli maja problem z poczta i jednoczesnie fora zle chodza((((((((( jutro bedzie pewnikiem dobrze... milego wieczoru) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 15.06.05, 20:37 oj Nick Ty bys tylko usypial slonka slonka czasem popracowac musza ale tak po prawdzie to zmykam, dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 15.06.05, 20:44 )))))))) ,ja tez umie chwalic))))))))))))) przeciez czesto to robie, za wyjatkiem....no ale po co wymieniac), milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: nick000 21.06.05, 19:01 nick, łap tego gołębia pocztowego, bo drań poleci gdzie dalej ) Odpowiedz Link
jtka Re: nick000 21.06.05, 21:58 nicku, dowiem sie jutro i wysle smsa Sloo, a ona napisze na forum,ok??? Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 22.06.05, 08:46 wiadomosc od Justyski: woda ciepla 25 zl./m 3 co 150 zl/m2 jutro reszta Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.06.05, 09:52 tu Cie musze zmartwic nicku, u tesciowej wszystko wliczone jest w czynsz za mieszkanie i nie jest wyszczegolnione co za co i ile, jak siostra odpowie na tel.zapytam u niej.... jedynie jak Cie interesuje to moge Ci podac jak wlasciciele domow palca, slubne juz mi nagadalo,dodac/odjac/podzielic...usch,nie lubie takich rachunkow, ale poprosze go by rzucil okiem na nasz rachunek pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 22.06.05, 22:23 o tym ciepelku to chyba sobie na Skype pogaworzymy, u siostry tez w czynsz wliczone wszystko, chociaz mowila,ze w nietorych bulogach mieszkaniowych jest wszystko odzielnie, ale niezna nikogo jedydnie na naszej uzywalnosci mozna sie wzorowac bo placimy wszystko oddzielnie, Odpowiedz Link
jtka Re: nick000 23.06.05, 05:57 Nicku, mam dziś dokładniejsze dane, tj. ciepła woda to 25,27(7,87 woda zimna +20,40 podgrzanie)m3 ciepło to 2,46m2 ta kwota 150 to musiała być za całe mieszkanie , jak teraz patrze. Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 23.06.05, 08:17 Cennik: od Jtki, prosila pzrekazac,ze na innym osiedlu c.o. 2,5/m2 a woda wliczona w cene czynszu i nie zna ceny za m3. Odpowiedz Link
kasikk Re: nick000 23.06.05, 13:48 nicku, sprawdź swoją skrzyneczkę, czy tam jakis gołąb nie grucha ) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 04.07.05, 23:51 NICK Milosc uznaje godziny za miesiace i dni za lata, a kazda chwila nieobecnosci jest stuleciem. ***** John Dryden miej sobie dobrze wsrod czeresni i polanek ... kendo ****************************************************************** Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.07.05, 15:27 ŚWIT Żyta skąpane rosą chłodem płaczą o świcie dzika róża tuli łany miedzami ślepiec bosy z białym ptakiem na dłoni wije motek pajęczyn niepotrzebnych nikomu Rzuca cień Długi jak laska świętego znacząc godzinę światła popieliskiem lata stopy obuwa PS;..naszlo mnie dzis na wiersze przy deszczowej pogodzie, ciezko jest cos znalesc,jakos wyszystkie wydawaly mi sie za bardzo personalne, moze ten bedzie neutralny o lecie ) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.07.05, 18:43 hmmmmmmmm..nicku przesliczne dzieki) jestes naprade boski)...mam nadzieje,ze nie dostane po glowie jakims promieniem slonecznym)))))) za inne tez dziekuje, ja bez kremu wygladalamym jak najgorysz suchar spalony w opiekaczu) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.07.05, 20:29 wow !! nick,skalamala bym gdyby powiedziala,ze niemam fantazji, akurat w tym temacie.... westchnelam siebie tylko ) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 30.07.05, 20:41 w odpowiedzi rowniez Posiwiatowska..... mowil - ze kocha mowil a teraz mieszkam w jego usmiechu i kresle granice bioder tak waskich jak pien mlodego swierka ktorego urode chwalilam wczoraj nim on spiewne pragnienie posial w moich dloniach tanczaczych w moich stopach na palce wspietych w zebach tesknie w wielkiej zadumie podpiram brode reka mysle - o skorze mysle ktorej smak cierpko zloty pamietam Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.08.05, 08:22 nicku,pozyczylam z innego forum te linki, napewno sie przydadza.... eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/4141/idc/1/ www.republika.pl/lesnictwo/ptaki/ptaszki.htm forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=533 milego sluchania i milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 16.08.05, 21:29 wlasnie widze,ze nick wpada jak po ogien) poczekamy za Toba, choc musze przyznac jest smutnawo bez Ciebie w rzeczce. miej Sobie dobrze tam gdzie jestes. Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 16.09.05, 20:39 podaja Ci nicku dla ulatwienia tu,na zamieszczanie pieknych miejsc. Re: ***TELEGRAM! TELEGRAM! TELEGRAM! kendo 05.08.05, 10:37 + odpowiedz z tego miejsca mozemy zamiescic nasze wspaniale fotki : zwierzaczow naszych i inne ciekawe zdjecia. takiej informacji udzielono mi na innym forumie i dziele sie z nia z Wami __________________________________________________________________________ Przeniesienie zdjeć na forum jest proste jak drut:. www.imageshack.us/ Klikasz, otwiera Ci się stronka, przeglądaj, otwierasz miejsce zapisania zdjęcia, klikasz w nie i naciskasz host it. Pokazuje Ci sie następna str. z miniaturą, w czwartej linijce z boku jest na niebiesko napisane "show"....klikasz i otwiera sie kolejna str. Jeżeli otworzy sie zminimalizowana , to natychmiast ją powiększ na cały ekran, bo inaczej wyjdzie znow miniatura. Pod zdjęciem jest link, który kopiujesz i po bólu.......... _____________________________________________________ sprobowalam i funkcjonuje...zapraszam .... Odpowiedz Link
mycha Re: nick000 20.09.05, 08:20 nicku bardzo dziękuję za maila. właśnie przy kawusi zabieram się za podziwianie widoków na zdięciach) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 23.09.05, 20:26 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/staff32.htm ** spokojnego weekendowego wypoczynku Odpowiedz Link
mycha Re: nick000 03.10.05, 14:28 bardzo dziękuję za porcję zdięć. aż się serce wyrywa, żeby tam być. naprawdę prześliczne zdięcia Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 12.10.05, 20:12 slubne cala kolacje przezywalo .. bablajac o dzisiejszym meczu,typowal podobnie jak Ty, a ja mowie,ze bedzie 1:0 dla krajowych..no co?? jestem optymistka) w kuchni sie szybciutko uwija by zdazyc na mecz) milych emocji meczowych nicku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 25.10.05, 08:37 forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Nick, znalazlam twoja gumowa kaczke,ktora zgubiles podczas ostatniej kapieliDD Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 25.10.05, 09:47 he,heeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!! no to ladnie nicku,teraz juz wiemy gdzie chodzisz do lazni)))))))))))) ladnie to tak nas zdradzac??????????? ,))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 30.10.05, 16:16 Mmmmmmmmmmm piekny wiersz, dziekuje )) c.d juz sie pisze, niedlugo go odczytasz Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 30.10.05, 19:02 Popelnilam blad Nick, wiersze,ktore dostaje od Ciebie powinnam zapisywac w specjalnym folderze za jakis zcas powstalby niezly tomik poezji od Nicka zaczynam od dzis i pozbieram wszytskie, ktore byly dla mnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 30.10.05, 19:06 z reszta mam juz dwie ksiazki z wierszami jedna bardzo szczegolna i druga tez,pamietasz z jakiej okazji? okazje byly szczegolne Odpowiedz Link
slo-onko Re: nick000 30.10.05, 21:05 Ty mi dałeś serce twoje, Abyś moje wziął w zamianę, Teraz chcesz je mieć oddane; Otóż daję ci oboje, Bo już nie wiem, które moje. [K. Brodziński] zalaczam niezliczona ilosc usmiechu)))))))))))))))))))) dobranoc Nick Odpowiedz Link
mycha Re: nick000 29.11.05, 14:09 nicku interesujesz się historią - o ile dobrze zrozumiałam może zainteresuje cię ten link www.historycy.org/ to forum dotyczące w całości historii od samych początków do współczesnej:powszechna, Polski, sztuki. lubię tam zaglądać i muszę powiedzeć, że dowiedziałam się sporo interesujących mnie rzeczy. w postach można znaleźć wiele przeróżnych tytułów książkowych. tak sobie pomyślałam, że może cię to zainteresuje... Odpowiedz Link
mycha Re: nick000 29.11.05, 15:44 nie ma sprawy jakiś czas temu znalazłam grzebiąc w necie. Odpowiedz Link
mycha Re: nick000 29.11.05, 15:56 )) znalezione przypadkiem, ale jak raz z nieba niemalże. nie ma to jak ciekawska kobieta Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.12.05, 11:02 widze,ze nick poczytal czwartkowe nasze pisanie, cenie Cie za zainteresowanie i dziekuje za gratulacje, gratulujac rowniez i Tobie,bo przeciez dokladasz co dzien"cieple slowa" dla nas Wszystkich, budujac tym samym mila atmosfere) Odpowiedz Link
kendo Re: nick000 02.12.05, 11:09 po mojej stronie tez) jestes w koncu jedynnym aktywnym "naszym Panem vistulowym" i uwazam,ze nie robie zadnego afrontu slodzac Tobie))))))))) no co?? czasmi najdzie mnie...ale robie to z przyjemnoscia i szczeroscia ale to juz chyba wiesz o tym) przemilego dnia. Odpowiedz Link