kendo 26.05.15, 09:06 wszystkim Mamamo w wysokich obcasach/na plaskich /w kwiatach i bez kwiatow, zycze calorocznego usmiechu/slonca pod stopami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: DZIEN MATKI 26.05.15, 09:09 dla wszystkich Mam na calym swiecie,wreczam po bukiecie z czekoladka dla oslody by w sercu zawsze panowala radosc i zadowolenie Odpowiedz Link
kendo Re: DZIEN MATKI 26.05.15, 14:04 ciekawa jestem czy afrykanskie kraje tez maja to swieto dzisiaj?? te mamy tam najbardziej pokrzywdzone przez los/kulturowe obyczaje Odpowiedz Link
alfredka1 Re: DZIEN MATKI 26.05.15, 20:08 Wszystkim Vistulowym Mamom też serdeczne życzenia składam ) Wasza Matuzalemka Mać najstarsza, taka mać !!!!! Odpowiedz Link
slo-miana Re: DZIEN MATKI 27.05.15, 08:08 Dzien mamy mam od trzech dni, najpierw u mojej mamy,potem u mojej teściowej,a dzisiaj u mnie. czeka mnie jakas niespodzianka Odpowiedz Link
kendo Re: DZIEN MATKI 27.05.15, 09:14 milo miec niespodzianki i pamietanie od dzieci, ze jest sie mama.. mam nadzieje,ze kazda z nas milo spedzila wczorajszy dzien Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 31.05.15, 09:15 dzis tutaj Dzen Matki wiec skladam Wam najgoretsze zyczenia zadowolenia i zdrowia.. Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 31.05.15, 20:32 dziekuje Alfredziu, odwzajemniam zyczenia... obysmy byly zawsze lekkie jak motyl i pelne wdziku,jak roza Odpowiedz Link
slo-miana Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 01.06.15, 14:17 alez pięknie podsumowalas Kendus nie wiem dlaczego ,ale wydawalo mi się,ze Dzien matki jest dniem swiatowym? Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 01.06.15, 17:13 *Slomko, no bo pomysl, nasze zabiegane zycie ciagle nam "skrzydla podcina" wiec byc motylem chociazby przez chwile to wielkie szczescie.. a wdziek mamy i bez rozy,ale kazda roza kazdy sie zachwyca,wiec badzmy nia na codzien Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 26.05.16, 18:01 Duzo zdrowia, zadowolenia z zycia i wnukow zycza Szwedzkie mamy dla Polskim MAM; Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 21.06.16, 09:42 sliczny obrazek LUsia.. a ja dla Mamy zrobilam torta chlebowego, Odpowiedz Link
maria88 Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 21.06.16, 11:02 Wspaniały!!!! i na pewno smaczny. Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 21.06.16, 11:04 maria88 napisała: > Wspaniały!!!! i na pewno smaczny. dziekuje Mario, bardzo Mamie smakowal, zjadla troszke, by Mama sie "odjadla" bo sama sobie nie zrobi,a masy zrobilam z szynki z ogorkiem a druga z jajkiem i pasztetem, oczywiscie mieszalo sie z majonezem i troche yogurtu greckiego, dekoracje wedlog swego smaku zawsze sie robi Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 21.06.16, 18:38 Kendo, ale pychota, narobilas mi smaku. Mozna taki by na srodek lata na przyjecie zorganizowac?. Odpowiedz Link
slo-miana Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 22.06.16, 13:58 czy to jest tort chlebowy z raczkami? Odpowiedz Link
kendo Re: dla Polskich Mam od Szwedzkich 22.06.16, 19:41 *Lusia na srodek lata cos nowego bedziemy testac, *Slomko, tym razem z lososiem dla Mamy zrobilam smakowalo ogromnie.. Odpowiedz Link
kendo Re:dla Polskich /Szwedzkich Mam od Szwedzkich 2017 26.05.17, 09:52 najgoretsze zyczenia dla Wszystkich Mam, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:dla Polskich /Szwedzkich Mam od Szwedzkich 201 26.05.17, 11:48 *Kendo przylaczam sie do zyczen. W Szwecji chyba obchodzone jest 28 maja. Odpowiedz Link
maria88 Re:dla Polskich /Szwedzkich Mam od Szwedzkich 201 26.05.17, 16:52 Jest to dzień wesoły i smutny zarazem. Zycie nie trwa wiecznie i przejscie kochanych , drogich nam osób do wieczności napawa nas bólem i tesknotą. I na to nie ma rady. Jestesmy, mamy kochajace nas dzieci , jesteśmy im potrzebne i to teraz najważniejsze. Wszystkim Mamom zdrowia i spełnienia marzeń życzę. Odpowiedz Link
kendo Re:dla Polskich /Szwedzkich Mam od Szwedzkich 201 26.05.20, 13:07 zycze nam duzo radosci na kazdy dzien... czestuje babka majonezowa upieczona przez Lusie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:dla Polskich /Szwedzkich Mam od Szwedzkich 201 26.05.20, 22:27 O Kendo jaka niesodzianka, dodam do zyczeni: ze zdrowia tez zycze Nam Wszystkim Mamom Odpowiedz Link