kendo 04.10.04, 21:18 prosze przegrodecze... tu bedziemy Cie oznajmiac o naszych "potrzebach" ciesze sie ze bedziesz nas odwiedzac.... czuj sie jak u siebie w domu, chyba nie jestes "balaganiara"(zart) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: orzeszek_rania 04.10.04, 21:20 ...jak Kendo się cieszy... ...to COŚ znaczy... ...wszyscy się cieszymy... Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 04.10.04, 21:21 witam cieplutko mam nadzieje,ze bedziesz sie czula z nami wspaniale, zycze Ci tego....usciski.... Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 04.10.04, 21:33 akurat pocieszm sie ciasteczkami maslanymi i czestuje Cie Orzeszku...prosze....() () () () Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 06.10.04, 15:30 noooooo jak suuuper... mam swojego posta wowowowo Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 06.10.04, 15:32 kendo napisała: > prosze przegrodecze... > > tu bedziemy Cie oznajmiac o naszych "potrzebach" > > ciesze sie ze bedziesz nas odwiedzac.... > czuj sie jak u siebie w domu, > chyba nie jestes "balaganiara"(zart) nie jestem bałaganiara....chyba.... hehehe będe się pilnować obiecuję Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 06.10.04, 16:24 Orzeszku, juz sie nauczylam przenosci posty,tam gdzie maj byc, tak ze niema sprawy, posprzatam) ** milego popoludnia Ci zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 06.10.04, 17:51 kendo napisała: > Orzeszku, > juz sie nauczylam > przenosci posty,tam gdzie maj byc, > tak ze niema sprawy, > posprzatam) > > ** > milego popoludnia Ci zycze. po mnie Kendo bardzo czesto sprzata))))) bo ja jestem rozrabiaka Odpowiedz Link
kajtulo Re: orzeszek_rania 06.10.04, 18:02 A pamiętasz, Kenduś, jak JA rozrabiałam? Swoją drogą: rzuć cisteczko, siedzę tu sama i jestem barrrdzo głodna! Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 06.10.04, 18:05 ...hej kajtulo... ...juz nie jesteś sama... Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 06.10.04, 18:07 nick000 napisał: > ...hej kajtulo... > ...juz nie jesteś sama... wlasnie i kosz ciach Odpowiedz Link
kajtulo Re: orzeszek_rania 06.10.04, 18:35 Acha, jeszcze co do ciasteczek, czy możecie bezkarnie jeść słodycze? Ja podjadam ostro w zimie no moja waga na tym cierpi Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 06.10.04, 18:40 kajtulo napisała: > Acha, jeszcze co do ciasteczek, czy możecie bezkarnie jeść słodycze? Ja > podjadam ostro w zimie no moja waga na tym cierpi ja moge jesc tony ciasteczek i moge byc gruba jak dynia Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 06.10.04, 20:42 Orzeszku i tym sposobem poznalas wspanialego Kajtula, zwabionego ciasteczkami) wszyscy Cie dzis odwiedzili w Twej Skrzyneczce, zostawialm temat ciasteczek, a dyskusje o ksiazkach przenioslam do watku"regal z ksiazkami" miej sobie milunio. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 07.10.04, 07:47 Czuję się po prostu zaszczycona.... dziś ja upiekę ciasteczka i wszystkich poczęstuję... z orzeszkami, rodzynkami i kawałkami czekoladki... czekoladka specjalnie dla Sloo bo ona taka wychodzona ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 08:02 orzeszek_rania napisała: > Czuję się po prostu zaszczycona.... > dziś ja upiekę ciasteczka i wszystkich poczęstuję... > z orzeszkami, rodzynkami i kawałkami czekoladki... > czekoladka specjalnie dla Sloo bo ona taka wychodzona ) heheeh orzeszkowe ciasteczka orzeszka bardzo mnie zainspirowaly) a czeko dla Slo bardzo wskazana Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 09:54 Orzeszku, czekamy zatem na poczestunek, bardzo lubie ciasteczka orzeszkowe/rodzynkowe i czekoladowe....upasiemy Sloo troszczeke) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 07.10.04, 09:57 kendo napisała: > Orzeszku, > czekamy zatem na poczestunek, > bardzo lubie ciasteczka orzeszkowe/rodzynkowe > i czekoladowe....upasiemy Sloo troszczeke) ...hahaha ciekawa perspektywa... ...żyje sie raz... ...Slo co powiesz na propozycję Orzeszka... Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 09:59 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > Orzeszku, > > czekamy zatem na poczestunek, > > bardzo lubie ciasteczka orzeszkowe/rodzynkowe > > i czekoladowe....upasiemy Sloo troszczeke) > > ...hahaha ciekawa perspektywa... > ...żyje sie raz... > ...Slo co powiesz na propozycję Orzeszka... rozsiadam sie wygodnie i czekam kto pierwszy zacznie mnie pasc a ja bede rozkoszowac sie ich smakiem )))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:12 ...moze ja nie znam się na medycynie... ...ale mądrzy lekarze doszli do wniosku... ...że kobitki dwa razy w tygodniu powinny... ...wypijać 0,5 litra browaru na czczo... ...pomaga na wszystko... ...jako żem chłop stosuję podobną terapie... ...w nieco innych proporcjach... ...alem sie rozgadał... Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:21 nick000 napisał: > ...moze ja nie znam się na medycynie... > ...ale mądrzy lekarze doszli do wniosku... > ...że kobitki dwa razy w tygodniu powinny... > ...wypijać 0,5 litra browaru na czczo... > ...pomaga na wszystko... > ...jako żem chłop stosuję podobną terapie... > ...w nieco innych proporcjach... > ...alem sie rozgadał... nowa metoda jakiegos niekonwecjonalnego lecznictwa? chyba zastosuje i zcesciej niz dwa razy w tygodniu))))))) ps.na milosc tez pomaga? Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:27 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...moze ja nie znam się na medycynie... > > ...ale mądrzy lekarze doszli do wniosku... > > ...że kobitki dwa razy w tygodniu powinny... > > ...wypijać 0,5 litra browaru na czczo... > > ...pomaga na wszystko... > > ...jako żem chłop stosuję podobną terapie... > > ...w nieco innych proporcjach... > > ...alem sie rozgadał... > > nowa metoda jakiegos niekonwecjonalnego lecznictwa? > chyba zastosuje i zcesciej niz dwa razy w tygodniu))))))) > > ps.na milosc tez pomaga? ...na wszystko... ...gwarancja poxipolu... Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:32 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...moze ja nie znam się na medycynie... > > > ...ale mądrzy lekarze doszli do wniosku... > > > ...że kobitki dwa razy w tygodniu powinny... > > > ...wypijać 0,5 litra browaru na czczo... > > > ...pomaga na wszystko... > > > ...jako żem chłop stosuję podobną terapie... > > > ...w nieco innych proporcjach... > > > ...alem sie rozgadał... > > > > nowa metoda jakiegos niekonwecjonalnego lecznictwa? > > chyba zastosuje i zcesciej niz dwa razy w tygodniu))))))) > > > > ps.na milosc tez pomaga? > > ...na wszystko... > ...gwarancja poxipolu... o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! toz jak ja to zastosuje to wpadne pod stol))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:37 kendo napisała: > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! > toz jak ja to zastosuje > to wpadne pod stol))))))))))))))))))) a co kendo tez jestes zakochana?)))))))))))) DDDDDDDDDD uwazaj na ten poxipol bo to niebezpieczne))))) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! > > toz jak ja to zastosuje > > to wpadne pod stol))))))))))))))))))) > > a co kendo tez jestes zakochana?)))))))))))) DDDDDDDDDD > uwazaj na ten poxipol bo to niebezpieczne))))) eeeee tammmmmmmmmm...zakochana w moim wieku?)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 10:51 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! > > > toz jak ja to zastosuje > > > to wpadne pod stol))))))))))))))))))) > > > > a co kendo tez jestes zakochana?)))))))))))) DDDDDDDDDD > > uwazaj na ten poxipol bo to niebezpieczne))))) > > eeeee tammmmmmmmmm...zakochana w moim wieku?)))))))))) ponoc w kazdym wieku mozna sie zakochac, tak mowia. a co nie prawda? Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 11:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! > > > > toz jak ja to zastosuje > > > > to wpadne pod stol))))))))))))))))))) > > > > > > a co kendo tez jestes zakochana?)))))))))))) DDDDDDDDDD > > > uwazaj na ten poxipol bo to niebezpieczne))))) > > > > eeeee tammmmmmmmmm...zakochana w moim wieku?)))))))))) > > ponoc w kazdym wieku mozna sie zakochac, tak mowia. > a co nie prawda? chyba tak Sloo, ale rozsadek zwyciezyl) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 07.10.04, 11:16 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > toz jak ja to zastosuje > > > > > to wpadne pod stol))))))))))))))))))) > > > > > > > > a co kendo tez jestes zakochana?)))))))))))) DDDDDDDDDD > > > > uwazaj na ten poxipol bo to niebezpieczne))))) > > > > > > eeeee tammmmmmmmmm...zakochana w moim wieku?)))))))))) > > > > ponoc w kazdym wieku mozna sie zakochac, tak mowia. > > a co nie prawda? > > chyba tak Sloo, > ale rozsadek zwyciezyl) ach... ten rozsądek.... dobrze że ja go nie mam ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 11:19 orzeszek_rania napisała: > ach... ten rozsądek.... > dobrze że ja go nie mam ))))))) czasami dobrze jest zgubic gzdies rozsadek, np na chwile)) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 20:33 juz Nick zalozyl upragniony watek o Klapoluchu.... ciekawe,i to bardzo, my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:03 kendo napisała: > juz Nick zalozyl upragniony watek > o Klapoluchu.... > > ciekawe,i to bardzo, > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( hmm czyzbym została wybrana..... oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z orzeszkami (_) z rodzynkami [(_)] mieszane Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:12 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > o Klapoluchu.... > > > > ciekawe,i to bardzo, > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > hmm czyzbym została wybrana..... > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z orzeszkami (_) z > rodzynkami > [(_)] mieszane pewnie,ze tak....wybranka jestes ) dzieki za ciasteczka.. juz lepiej) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:15 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > o Klapoluchu.... > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z orzeszkami (_) z > > rodzynkami > > [(_)] mieszane > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > dzieki za ciasteczka.. > juz lepiej) to i mleczko do ciasteczek...)) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:17 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > > o Klapoluchu.... > > > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z orzeszkami (_ > ) z > > > rodzynkami > > > [(_)] mieszane > > > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > > > dzieki za ciasteczka.. > > juz lepiej) > > to i mleczko do ciasteczek...)) ...tak się wcieram nieproszony... ...ale jakieś przyjątko widzę... ...coś polewamy?... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:19 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > > > o Klapoluchu.... > > > > > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > > > > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z orzeszk > ami (_ > > ) z > > > > rodzynkami > > > > [(_)] mieszane > > > > > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > > > > > dzieki za ciasteczka.. > > > juz lepiej) > > > > to i mleczko do ciasteczek...)) > > ...tak się wcieram nieproszony... > ...ale jakieś przyjątko widzę... > ...coś polewamy?... ciasteczka zapiojane mleczkiem... chyba że na coś innego macie ochotę to... chętnie postawię.... Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:25 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > > > > o Klapoluchu.... > > > > > > > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > > > > > > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > > > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [_] z o > rzeszk > > ami (_ > > > ) z > > > > > rodzynkami > > > > > [(_)] mieszane > > > > > > > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > > > > > > > dzieki za ciasteczka.. > > > > juz lepiej) > > > > > > to i mleczko do ciasteczek...)) > > > > ...tak się wcieram nieproszony... > > ...ale jakieś przyjątko widzę... > > ...coś polewamy?... > > ciasteczka zapiojane mleczkiem... > chyba że na coś innego macie ochotę to... > chętnie postawię.... > hej Nicku!!.... co to za skoki w bok???? przecie nie przepadasz za ciasteczkami i mleczkiem))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:30 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > > > > > o Klapoluchu.... > > > > > > > > > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > > > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego( > > > > > > > > > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > > > > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pocieszenie [ > _] z o > > rzeszk > > > ami (_ > > > > ) z > > > > > > rodzynkami > > > > > > [(_)] mieszane > > > > > > > > > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > > > > > > > > > dzieki za ciasteczka.. > > > > > juz lepiej) > > > > > > > > to i mleczko do ciasteczek...)) > > > > > > ...tak się wcieram nieproszony... > > > ...ale jakieś przyjątko widzę... > > > ...coś polewamy?... > > > > ciasteczka zapiojane mleczkiem... > > chyba że na coś innego macie ochotę to... > > chętnie postawię.... > > > hej Nicku!!.... > co to za skoki w bok???? > przecie nie przepadasz za ciasteczkami i mleczkiem))))))))))))) ..taki fajny wieczór z Wami... ...może być nawet mleko... ...tylko bez przesady... Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 07.10.04, 21:43 kochani z tego tytulu,ze net mi sie zwalnia musze sie z Wami pozegnac co nie jest pocieszeniem((((( meczace jest takie czekanie az strona zaskoczy moze jutro bedzie lepiej)))))) kolejny wieczor jesienny przed nami jutro tradycyjna z zakaska i nie tylko)) Nik czy jutro masz spotaknie? kochani zegnam Was cmokajac na dobranoc oczywiscie w czolko po bratersku bo nie wypada inaczej szcegolnie facetow)))) ps. pozegnanie od orzeszka z pzrzeprosinami, musiala sie wylaczyc. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.10.04, 22:16 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > juz Nick zalozyl upragniony watek > > > > > > > > o Klapoluchu.... > > > > > > > > > > > > > > > > ciekawe,i to bardzo, > > > > > > > > my se Sloo nie dostalysmy obiecanego: > (( > > > > > > > > > > > > > > hmm czyzbym została wybrana..... > > > > > > > oki Macie dziewczynki ciasteczka na pociesz > enie [ > > _] z o > > > rzeszk > > > > ami (_ > > > > > ) z > > > > > > > rodzynkami > > > > > > > [(_)] mieszane > > > > > > > > > > > > pewnie,ze tak....wybranka jestes ) > > > > > > > > > > > > dzieki za ciasteczka.. > > > > > > juz lepiej) > > > > > > > > > > to i mleczko do ciasteczek...)) > > > > > > > > ...tak się wcieram nieproszony... > > > > ...ale jakieś przyjątko widzę... > > > > ...coś polewamy?... > > > > > > ciasteczka zapiojane mleczkiem... > > > chyba że na coś innego macie ochotę to... > > > chętnie postawię.... > > > > > hej Nicku!!.... > > co to za skoki w bok???? > > przecie nie przepadasz za ciasteczkami i mleczkiem))))))))))))) > ..taki fajny wieczór z Wami... > ...może być nawet mleko... > ...tylko bez przesady... tez robie nieraz wyjatki jezeli sie dzieje milo) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 11.10.04, 21:56 trzymam kciuki za wtorek i czekamy na werdyk) milej nocy zycze....usciski. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 12.10.04, 13:14 kendo napisała: > trzymam kciuki za wtorek > i czekamy na werdyk) > > milej nocy zycze....usciski. Uwaga podaję wedykt..... oblałam..... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a zycie toczy się dalej )) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 12.10.04, 13:27 nie zartuj sobie z powaznych ludzikow.... nie moze byc..... gula stanela mi w przelku(((((((((((( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 12.10.04, 13:31 kendo napisała: > nie zartuj sobie z powaznych ludzikow.... > nie moze byc..... > gula stanela mi w przelku(((((((((((( spoko spoko..... w zeszłym semetrze miałam stypendium, a teraz warunek hehehehe... grunt że dostałam urlop na piatek i jadę do Słooooneczka ogrzać się .... a wy zazdroście zazdroście.... bo to ja się będę do niej przytulać.....DDD Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 12.10.04, 13:50 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > nie zartuj sobie z powaznych ludzikow.... > > nie moze byc..... > > gula stanela mi w przelku(((((((((((( > > spoko spoko..... w zeszłym semetrze miałam stypendium, a teraz warunek > hehehehe... > grunt że dostałam urlop na piatek i jadę do Słooooneczka ogrzać się .... > a wy zazdroście zazdroście.... > bo to ja się będę do niej przytulać.....DDD no prawie Ci zazdroszcze, ale za niecale dwa tygodnie tez spotkam sloo ...o)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 12.10.04, 14:07 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nie zartuj sobie z powaznych ludzikow.... > > > nie moze byc..... > > > gula stanela mi w przelku(((((((((((( > > > > spoko spoko..... w zeszłym semetrze miałam stypendium, a teraz warunek > > hehehehe... > > grunt że dostałam urlop na piatek i jadę do Słooooneczka ogrzać się .... > > a wy zazdroście zazdroście.... > > bo to ja się będę do niej przytulać.....DDD > > no prawie Ci zazdroszcze, > ale za niecale dwa tygodnie tez spotkam sloo ...o)))))))))))) a ja widzę Sloonko i teraz, pięknie świeci za oknem Orzeszku nie bierz do głowy, znam ten ból, później są świetne wspomnienia Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 12.10.04, 14:12 u mnie tez swieci slooneczko a zimny polnocny wiatr wieje jakby sie kto obwiesil) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 14.10.04, 13:05 no prosze! co mlode cialko to inne myslenie) bawic by sie dziecie chcialo na imprezkach co dzien) sloo Cie objasni niebawem w temacie....miej sobie cieplunio) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 14.10.04, 14:31 Od czasu do czasu nick musi troche popracować, ale to drobiazg, najgorsze jest to, ze mieliśmy tu przerwę w dostawie netu. Hmmmm, tak miedzy nami Orzeszku, to też jakoś Cie nie bardzo słychać ostatnio, a szkoda bo ciekawa nadzwyczaj z Ciebie osóbka) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 14.10.04, 14:40 nick000 napisał: > Od czasu do czasu nick musi troche popracować, ale to drobiazg, najgorsze jest > to, ze mieliśmy tu przerwę w dostawie netu. Hmmmm, tak miedzy nami Orzeszku, to > > też jakoś Cie nie bardzo słychać ostatnio, a szkoda bo ciekawa nadzwyczaj z > Ciebie osóbka) orzeszek się czerwieni..... a od jutra wogóle mnie w sieci nie będzie HHHUUUUURRRRAAA!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 14.10.04, 14:44 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > Od czasu do czasu nick musi troche popracować, ale to drobiazg, najgorsze > > jest > > to, ze mieliśmy tu przerwę w dostawie netu. Hmmmm, tak miedzy nami Orzesz > ku, > to > > > > też jakoś Cie nie bardzo słychać ostatnio, a szkoda bo ciekawa nadzwyczaj > z > > Ciebie osóbka) > > orzeszek się czerwieni..... > a od jutra wogóle mnie w sieci nie będzie HHHUUUUURRRRAAA!!! sieć bez Orzeszka przestaje mieć urok, dobrze że jest Slo i można wszelkie złości na niej odreagować (w tajemnicy powiem Ci że to starsznie fajna babka, ale pssssst) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 14.10.04, 14:55 orzeszku,czekamy na Ciebie wieczorem, konecznie musisz przybyc) sloo nam relacje zda z Twojej nieobecnosci netowej) a nick niebyl by nickiem jakby sloo nie czaczepil i nie poplotkowal) juz wiecej niepisze, zeby limitu nie przeciagnac.... powodzenia orzeszku wieczorkiem..usciski) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 14.10.04, 15:02 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Od czasu do czasu nick musi troche popracować, ale to drobiazg, naj > gorsze > > > > jest > > > to, ze mieliśmy tu przerwę w dostawie netu. Hmmmm, tak miedzy nami > Orzesz > > ku, > > to > > > > > > też jakoś Cie nie bardzo słychać ostatnio, a szkoda bo ciekawa nadz > wyczaj > > z > > > Ciebie osóbka) > > > > orzeszek się czerwieni..... > > a od jutra wogóle mnie w sieci nie będzie HHHUUUUURRRRAAA!!! > > sieć bez Orzeszka przestaje mieć urok, dobrze że jest Slo i można wszelkie > złości na niej odreagować (w tajemnicy powiem Ci że to starsznie fajna babka, > ale pssssst) oki nikomu nie powiem niku.... to taka nasza słodka tajemnica bedzie.... to ja Tobie też cos powiem w tajemnicy tylko nikomu ani sza.... ja to ją normalnie pokochałam jak siostrę, matkę, babkę, czy tam kogo jeszcze)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 14.10.04, 15:11 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Od czasu do czasu nick musi troche popracować, ale to drobiaz > g, naj > > gorsze > > > > > > jest > > > > to, ze mieliśmy tu przerwę w dostawie netu. Hmmmm, tak miedzy > nami > > Orzesz > > > ku, > > > to > > > > > > > > też jakoś Cie nie bardzo słychać ostatnio, a szkoda bo ciekaw > a nadz > > wyczaj > > > z > > > > Ciebie osóbka) > > > > > > orzeszek się czerwieni..... > > > a od jutra wogóle mnie w sieci nie będzie HHHUUUUURRRRAAA!!! > > > > sieć bez Orzeszka przestaje mieć urok, dobrze że jest Slo i można wszelki > e > > złości na niej odreagować (w tajemnicy powiem Ci że to starsznie fajna ba > bka, > > ale pssssst) > > oki nikomu nie powiem niku.... to taka nasza słodka tajemnica bedzie.... > to ja Tobie też cos powiem w tajemnicy tylko nikomu ani sza.... ja to ją > normalnie pokochałam jak siostrę, matkę, babkę, czy tam kogo jeszcze)) i jako dziadka tez???//DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 14.10.04, 15:58 orzeszek_rania napisała: > > > > sieć bez Orzeszka przestaje mieć urok, dobrze że jest Slo i można wszelki > e > > złości na niej odreagować (w tajemnicy powiem Ci że to starsznie fajna ba > bka, > > ale pssssst) > > oki nikomu nie powiem niku.... to taka nasza słodka tajemnica bedzie.... > to ja Tobie też cos powiem w tajemnicy tylko nikomu ani sza.... ja to ją > normalnie pokochałam jak siostrę, matkę, babkę, czy tam kogo jeszcze)) Piękna sprawa, ale w te sposób całe wielkie i cieple serduszko Slo już jest zajęte i miejsca w nim dla nicka nie starczy, teraz mam com chciał, nie trzeba było drażnić i prowokować Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 14.10.04, 16:04 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > sieć bez Orzeszka przestaje mieć urok, dobrze że jest Slo i można w > szelki > > e > > > złości na niej odreagować (w tajemnicy powiem Ci że to starsznie fa > jna ba > > bka, > > > ale pssssst) > > > > oki nikomu nie powiem niku.... to taka nasza słodka tajemnica bedzie.... > > to ja Tobie też cos powiem w tajemnicy tylko nikomu ani sza.... ja to ją > > normalnie pokochałam jak siostrę, matkę, babkę, czy tam kogo jeszcze)) > > Piękna sprawa, ale w te sposób całe wielkie i cieple serduszko Slo już jest > zajęte i miejsca w nim dla nicka nie starczy, teraz mam com chciał, nie trzeba > było drażnić i prowokować Slo Nick kazdy z vistulan ma miejsce w moim serduszku czyli: panie na prawo panowie na lewo Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 15.10.04, 20:33 na forum cicho i pusto, ale co dzieje sie w miejscu Twojego ze Slo spotkania, wielcem ciekaw. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 19.10.04, 19:13 zostaw Nickowi wiadomosc w Jego przegrodeczce, zeby dal Ci szanase na zalozenie srody) ** milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 19.10.04, 19:15 kendo napisała: > zostaw Nickowi wiadomosc w Jego przegrodeczce, > zeby dal Ci szanase na zalozenie srody) > > ** > milego wieczoru zycze. a niech juz ma tą przyjemnośc chłopaczek )) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 19.10.04, 22:10 środa minie tydzień zgimie, taka miała być myśl przewodnia wątku na najbliższy dzień, ale jak sobie życzysz Orzeszku tak będzie Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 19.10.04, 22:23 nick000 napisał: > środa minie tydzień zgimie, taka miała być myśl przewodnia wątku na najbliższy > dzień, ale jak sobie życzysz Orzeszku tak będzie widzisz ,dostalas podpowiedz) ** miluniej nocy Skarbie) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 20.10.04, 07:37 Nick dzięki za podpowiedź ale upieram się przy latającej środzie...)) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 20.10.04, 09:56 orzeszek_rania napisała: > Nick dzięki za podpowiedź ale upieram się przy latającej środzie...)) masz coś chciała ładny tytuł... Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 21.10.04, 15:42 Dzien Dobry Orzeszkowa Poetko..Mysza Szara czyli Mala Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 21.10.04, 19:15 orzeszku,wiesz ,ze jestes Kochana, wzajemnie ,miej udany wieczor) zaraz kolacyje poje papusiac i dolacze sie po.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: orzeszek_rania 21.10.04, 19:28 ale sie orzeszek rozturlalas))) dziekuje i Tobie pzrekazuje cmoki jak smoki Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 21.10.04, 22:14 naszej orzeszkowi snów wiewiórkowych i wierszowanych Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 02.11.04, 19:55 cześć najmilsza ze wszystkich orzeszków świata) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 15.11.04, 15:52 skarbie, juz teraz Ci pisze,ze bede przesylac Ci fluidki szczescia w dzien egzaminu i trzymac kciuki.... niewiem gdzie bede w piatek moze w podrozy i dlatego tak zawczasu Cie juz dopinguje....trzymaj sie rozsadnie tego dnia, nadrob minka i usmiechem wszelakie niedociagniecia) nieraz oplaca sie byc "bladynka" chocby na chwilke)) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 15.11.04, 16:10 a ja tam wiem, ze powalisz ich wszystkich na kolana, wiedzą oczywiście) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 15.11.04, 19:39 nick000 napisał: > a ja tam wiem, ze powalisz ich wszystkich na kolana, wiedzą oczywiście) No mam nadziję Nikuś, że w piatek będziesz mi mógł powiedzieć "a nie mówiłem " )))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 15.11.04, 19:38 kendo napisała: > skarbie, > juz teraz Ci pisze,ze bede przesylac Ci fluidki szczescia > w dzien egzaminu i trzymac kciuki.... > > niewiem gdzie bede w piatek > moze w podrozy i dlatego tak > zawczasu Cie juz dopinguje....trzymaj sie rozsadnie tego dnia, > nadrob minka i usmiechem wszelakie niedociagniecia) > nieraz oplaca sie byc "bladynka" chocby na chwilke)) Kenduś dziekuję Ci serdecznie za słowa otuchy... to bardzo pomaga.... egzamin mam ustny o 18,30... a facet jest politykiem i pracuje w sejmie, na sam jego widok mnie odrzuca normalnie, nie da się go wogóle przegadać... PS. A blondynką to ja jestem ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 15.11.04, 19:48 a widzisz orzeszku, a tak sie balas kary"przetanczenia calej nocy z odinem") prawda,jak Go cos nawiedzi to da sie zyc z Nim)))))))))) o kurcze,to niewiem co Ci doradzic na polityka, bys go w jakis sposob zabalamucila na swa strone) ale wierze w Ciebie i wiem ze tym razem pojdzie jak "pociag po torach"..trzymam kciuki. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: orzeszek_rania 15.11.04, 21:44 nick000 napisał: > a co to za gość, tenże sejmowy? Nik przedmiot finanse publiczne, a facet się nazywa Kazimierz Polarczyk wrrrrrr nie jest to przypadkiem jakis twój znajomy co byś mógł szepnąć mu słówko)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 15.11.04, 21:59 finanse publiczne? istnieje jeszcze coś takiego w tym kraju? chyba że jako przedmiot do zatruwania zycia orzeszkowi, gościa nie stety nie znam, pewnie i dobrze.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 16.11.04, 00:39 Jakies finanse przed spaniem..Buziaczki Orzeszkowa Panienko..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 17.11.04, 17:15 Orzeszkowej Panience.. Odeszły… Same gdzieś nad przepaść Wystraszone przez słowo Które umarło Marzenia moje marzenia Zawarte w umyśle… Niedoścignione cudowne Płacze… Odeszły… Odeszły na zawsze Biorę to coś I delikatnym posunięciem Kończę… Gorąca czerwień Marzenia moje marzenia Jak oddech powracają Gdy ja już zasnąć muszę… Cudnego dzionka..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 22.11.04, 20:15 z nickiem wszystko ok, ale dzieki za troskę, nie pomyliłem się co do Ciebie szlachetna orzeszku Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 22.11.04, 22:20 orzeszku, jeszcze nie dotarł ale humor już mi poprawił, dzięki wielkie)) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 02.12.04, 16:35 skarbie sprawdz poczte i napisz >tak<,lub >nie< bede wiedziala)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 02.12.04, 17:34 Orzeszkowa Slivczna Panienko..Gratuluje!Zlamania karczku na Nowym Powaznym Stanowisku!!...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 06.12.04, 10:03 kochany orzeszku.... prosze natychmiast przeslac dla nicka pelno usciskow i buziakow..... bo inaczej ruzga od Mikolajka bedzie)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 06.12.04, 13:59 nick pada na twarz przed majestatem Wielkiej Prezesowej )) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 07.12.04, 00:32 skarbie poetyczny...masz w sobie wiele niespodzianek, zeby twe wiersze sie nie zagubily w "naszym niekontrolowanym bablaniu" zalozylam specyjalny watek"prywatna poezja vistulanek/kow" tam mozemy wylacznie zamieszczac swe prywatne dziela. czekamy na wiecej.. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 09.12.04, 11:28 ..raniu, hmmm....masz pamiatke poetyca,z dni , ktore juz przezylas,ale wiedz, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.... czekam na wiersze dnia dzisiejszego) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 13.12.04, 19:35 ..ale mials zycie( biedactwo Ty jestes...ale teraz chyba dobrze juz?????????????? "noca" bardzo mi sie spodobalo) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 13.12.04, 19:42 Autor: mala20033 Data: 13.12.2004 19:40 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Orzeszkowa Ksiezniczko..widac bardzo..bolalo.Pare lat temu tez tak sie czulam.To byl prawie fizyczny bol..taki wielki.Dzis trudno mi w to uwierzyc..Buziaczki Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 14.12.04, 06:38 witaj Oreszku))) podlizuję się bezczelnie do Ciebie, odpisz jeśli mozesz na e- mail.. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 15.12.04, 20:19 • Re: Pozdrowienia od Pistacji ))))))) ginztonikiem 15.12.2004 19:20 + odpowiedz Dzięki orzeszku!!!!! Cmok twój pozostawił ślad szminki na moim policzku (bezbarwnej, hehe ) • Re: Pozdrowienia od Pistacji ))))))) ginztonikiem 15.12.2004 19:20 + odpowiedz A tak w ogóle, to gdzie twoja skrzynka?? Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 20.01.05, 21:28 napisz e-maila do nicka, a nie rob "podorywek") Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 16.12.04, 00:11 za cóż to, ach za cóż miła Orzeszku)) pozdrawiam Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 17.12.04, 01:01 I naszej poetce,.. Rozmowa Szymik Jerzy Życie przez nas przepływa, jak ja przepłynąłem przez Ciebie. Tak ma być i tak jest dobrze. Wiem. Ono jest większe niż my. Wiem i to. Płyniemy wartko, gryzmoląc znaki na drzewach, tabliczkach, ekranach, na ścianach cel śmierci, na zwojach, na kartkach skalanych i cierpliwych. Nietrwałe owoce uporczywych prób utrwalenia siebie. Nie jesteśmy stąd. Wiem. Wiem też, że jesteśmy tu po to, by wiązać kruche słowa w zdanie kamień, by nim wybijać zęby nicości, by siać. By przeraźliwie tęsknić, by płakać z płaczącymi, by dać odwagę struchlałym. Wiem to wszystko. Wierzę. Ufam chyba bardziej niż kiedyś. A jednak żal, że nie jesteśmy tu ze sobą bardziej i na dłużej To nie może być tylko rzeka. Nawet jeśli płyniemy z Niego przez Niego do Niego, Powiedz to, przekonaj mnie, potwierdź, Mamo Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 21.12.04, 10:00 ciesze sie Orzeszku,ze poszlo dobrze "beda z Ciebie ludzie") przepraszam, tak sobie zazartowalam....) trzymam kazdorazowo kciuki za Twe powodzenie.... to faktycznie juz niedlugo bedziesz gotowa....zycze samozaparcia i powodzenia we wszystkim..usciski.... Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: orzeszek_rania 24.12.04, 19:49 Wesołych Świąt Bożonarodzeniowych Orzeszku!!! Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 24.12.04, 21:36 w te cudowne swieta orzeszku, dziele sie oplatkiem z Toba zyczac Ci wszystkiego napiekniejszego w zyciu, by szczescie Cie nigdy nie opuszczalo. **WESOLYCH SWIAT. Odpowiedz Link
kendo Re: do kroniki vistulowej;))))))))))) 29.12.04, 10:33 och Ty nasz orzeszku.... ciesz sie,zostalas mianowana nieoficjalnie na maskotke vistulowa) zawsze gdzies sie przyturlasz i jestes odturlana ale to bardzo milo Cie miec wsrod nas, wiesz przeciez o tym) zawsze jestes wlozona spowrotem do koszyczka z innymi orzeszkami)))))))))))) usciski i buziaczki) Odpowiedz Link
mala20033 Re: orzeszek_rania 31.12.04, 16:41 Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: orzeszek_rania 26.01.05, 22:13 poczta do Pani na gazecie, posłaniec czeka na odpowiedż Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 28.01.05, 20:37 cieszy mnie niezmiernie, ze moglam sprwic Ci przedwczesna niespodzianke, zle sobie obliczylam,ale to nic, najwazniejsze ze doszla) a choc cala,nieporwana?? jak nie czytalas jeszcze, mysle ,ze spodoba Ci sie,..usciski i buzika) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 05.02.05, 11:28 nick zapragnal uslyszec Twoj komentarz do tego wiersza, i co napiszesz cos?????????????? ** Re: ErotyK KrótkI nick000 05.02.2005 01:52 + odpowiedz i jeszcze ten Ernesta Brylla Przez noc z dziewczyną szedłem jak przez łąkę I tacy sobie byliśmy wzajemni Że wokół się czyniło ciszej, miękcej, ciemniej Jakbyśmy byli utuleni w pąku Nagle ona krzyknęła całym ciepłym ciałem Zatrzepotała niby ptak skrzydłami Noc otworzyła swe płatki nad nami Dziewczyna uleciała - za nia ja lecialem Teraz leżymy troszeczkę zdyszani Ale myslacy juz o locie nowym Noc nam pulsuje cicho pod plecami Zapachem potu, trawy, lewady miodowej... i tu się az prosi żeby Orzeszek komentarz wpisała złośliwy, juz tak bywało) Odpowiedz Link
kasikk Re: orzeszek_rania 15.02.05, 08:47 orzeszku, buziaki dla ciebie!! i jeszcze raz dziękuję *********************** Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 16.02.05, 15:55 Laleczko... usprawiedliwienie przyjete )))))))))))) zycze powodzenia we wszystkim.... wiesz,bedziedzimy czekakc na Ciebie z utesknieniem, nie ukrywajac teraz wielkiego smutku i tesknoty za Toba) Odpowiedz Link
kasikk Re: orzeszek_rania 24.03.05, 14:15 orzeszku, pistacjo czy ty zaglądasz na skrzynke gazetową?? bo ja tam małpke posłałam i boje się, że umrze, jak jej nie nakarmisz ) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 25.03.05, 19:22 wesolych swiat, obfitego zajaca i mokrego dyngusa) Odpowiedz Link
kasikk Re: orzeszek_rania 30.03.05, 18:09 orzeszku, będę u ciebie w piątek rano, dryndnę z dołu ) kniżkę wezmę ) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 05.04.05, 11:20 dzis przyszla "jajkowa karteczka" przesliczne dzieki) .. usciski za pamiec. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 10.05.05, 15:01 a czy Pani orzeszkowa zaglada czasami do poczty gazetowej ?? PROSZE ZAJZEC . Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 19.05.05, 09:04 orzeszku, liscik na gazetowej poczcie czeka na odpowiedz, chociaz na to moze doczekam sie odpowiedz) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 19.05.05, 21:16 orzeszku,gdzies sie odturlala??????????????????? czekamy na Ciebie, a ja na odpowiedz Twoja na me listy w Twej skrzyneczce. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 26.06.05, 12:27 orzeszku milego weekendowania zycze) PS;..strasznie scichlas, a w urlopik to chyba sie juz nawet niezadziedoberkujesz co?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 04.07.05, 23:49 ORZESZKU Byc moze to,co wydaje sie nam naszym szczesciem, jest wlasnie droga do szczescia.... ************** Aldona Rozanek samych przyjemnosci.....zyczy kendo *********************************** Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 26.07.05, 09:44 pistacyjko Kochana niech dzisiejszy dzionek bedzie najpiekniejszy dla Ciebie zycze spelnienia najskrytszych marzen i sloneczka na kazdy dzien usciski i buziaki...kendo. Odpowiedz Link
kasikk Re: orzeszek_rania 26.07.05, 10:15 sto lat, sto lat!!! DDD w szczęściu zdrowiu i z odpowiednim orzeszkiem u boku ) Odpowiedz Link
mycha Re: orzeszek_rania 26.07.05, 11:08 podpisuję się pod życzeniami samych radości w życiu i uśmiechu Odpowiedz Link
jtka Re: orzeszek_rania 26.07.05, 22:05 dużo radości, spokoju i uśmiechu)))) i naj naj naj lepszego))) *** Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 30.07.05, 16:16 CHWILA Dysk słońca rozciął grzbiety gór tonie w starodrzewiu spokojnym cieniem błękitu złocąc ikony liści buczyną spiętrzone One bez drżenia spadają w otchłań śniegu mieniąc czerwonym dukatem bogactwo bieli Rankiem kolory chłonie mgielna kaskada nadzieja z doliny młodości na śnieżnej ścianie cienie ptaków kreślą odległe widzenia uderzeniem skrzydeł oddalą minione jesienie Aby nie zapomnieć powrotów ech naszlo mnie dzis na sciaganie wierszy) milego weekendy pistacjo. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 23.09.05, 20:24 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/staff18.htm ** wspanialego wypoczynku. Odpowiedz Link
kendo Re: orzeszek_rania 24.12.05, 11:10 pozdrawiam swiatecznie img471.imageshack.us/my.php?image=jul073xc.jpg Odpowiedz Link