maria88 14.02.18, 09:59 Od dzisiaj okres Wielkiego Postu w kosciele katolickim. Poszczenie jest ponoc zdrowe i odtruwa organizm. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xystos Re: Sroda Popielcowa 14.02.18, 12:36 jest na to dowód,przeżytki z Auschwitz dożywają sędziwego wieku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sroda Popielcowa 14.02.18, 14:56 Na całym świecie ludzie dłużej żyją,ale to pewnie już się będzie kończyć, rak nas wykończy wcześniej Odpowiedz Link
xystos Re: Sroda Popielcowa 14.02.18, 15:10 u czytałem gdzieś naukowy wywód że cywilizacja zachodu zażera się na śmierć. Odpowiedz Link
kendo Re: Sroda Popielcowa 14.02.18, 22:07 dzis nie stety nie poscilam, dalam sobie dyspanse,emerytka pracujaca w domu..(musze miec sile do wszystkiego,od jutra juz luzzzzz) jutro poposzcze i w piatek.. tu jakos cicho na ten post,jakos szwedzi nie maja tego w zwyczaju.. *Lusia posicila ze smacznymi sledzikami co sama sobie zrobila.. zreszta pozdrawia Nas Wszystkich Odpowiedz Link
xystos Re: Sroda Popielcowa 15.02.18, 08:52 ja już drugie śniadanie poszczę; owsianka na gesto z mlekiem i jabłkowym dżemem,kanapka z falszywą szynką i indyka,jedno twarde jajo i śledzik w słodkiej zalewie. jutro kanapka z serem będzie urozmaiceniem,to kara za to że niechcę chrupków z yogurtem. Odpowiedz Link
kendo Re: Sroda Popielcowa 15.02.18, 09:09 xystos napisał: > ja już drugie śniadanie poszczę; > owsianka na gesto z mlekiem i jabłkowym dżemem,kanapka z falszywą szynką i indy > ka,jedno twarde jajo i śledzik w słodkiej zalewie. > jutro kanapka z serem będzie urozmaiceniem,to kara za to że niechcę chrupków z > yogurtem. > o,jakie pozywne sniadanko..podane do lozka, wszystko na zdrowko wyjdzie... Odpowiedz Link