xystos Re: fotel kibica/2 :) 28.09.13, 05:32 www.welt.de/sport/fussball/bundesliga/borussia-dortmund/ Odpowiedz Link
kendo Re: portugalia-szwecja 20.11.13, 10:17 wielka rospacz wsrod entuzjastwo pilki noznej, szwedzi przegrali z portugalja , nie pojada do brazyli ogladalam urywki meczu, Rolando,bardzo szybki i Zlatan po prostu nie doganial go... a uwazany jest rowniez w skali swiatowej za bardzo dobrego pilkaza,nawet tu piosenke o nim ulozyli, no niestety....widocznie los chcial inaczej podczas tego meczu. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: portugalia-szwecja 20.11.13, 10:25 To moze uda im sie nastepnym razem, jak dojdzie do glosu mloda generacja, silniejsza w nogach?... Odpowiedz Link
kendo Re: portugalia-szwecja 20.11.13, 11:15 oby tak bylo, oni zostana juz jako legrndarni pilkarze, jak maradona czy no...zapomnialam ich nazwiska acha Ravelli slynny bramkarz szwedzki...i wiele innych. Odpowiedz Link
kendo Re: koszykowka meska 23.01.14, 09:46 polacy wygrali nad szwedami, a tak Svensson byl pewny ze wygra, ale zdaje sie wygral z francja, jakos uciekla mi ta wiadomosc.... sledzi ktos te rozgrywki???????????????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: koszykowka meska 23.01.14, 12:15 Jakos nie mam czasu, ale wygrali ktorys mecz, tez nie wiem ktory?. Odpowiedz Link
kendo Re:o OS ,wybudzenie 30.01.14, 10:17 po wczorajszym w Tv reportarzu przy budowie "misateczka OS w rosji" szwedzka minister sie wypowiedziala,ze tam wogole nie powiino byc OS....ludzie bardzo zle traktowani podczas prac... a druga ciekawostka juz weselsza, sa potwierdzone pogloski, ze Schumacher ma byc wybudzone ze spaiczki, po wypadku,kiedy zbaczajac z trasy narciarkiej uderzyl glowa w kamien.... Odpowiedz Link
slo-onko Re:o OS ,wybudzenie 30.01.14, 10:22 to wlasnie "cala" Rosja, jaki przywodca ,takie rzady. Odpowiedz Link
kendo Re:o OS ,wybudzenie 30.01.14, 10:28 nie pracuja nad tym, by zmienic opinie o "swoich rzadach i podejsciu do ludzi", system jak za dawien dawnych lata Odpowiedz Link
jaga_22 Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 12:40 Jako pierwsi z reprezentantów Polski do rywalizacji olimpijskiej w Soczi przystąpią: Justyna Kowalczyk, Paulina Maciuszek i Kornelia Kubińska, łyżwiarze szybcy, biathloniści, saneczkarz oraz skoczkowie narciarscy. Zimowe igrzyska w Rosji potrwają od 7 do 23 lutego. Program dzienny startów Polaków olimpiada.interia.pl/news-soczi-2014-program-dzienny-startow-polakow,nId,1098064 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 12:47 To programy w TV beda zdominowane przez transmisje z zawodow, nie lubie ogladac hokeju. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 12:58 najgorzej jeśli w tv jest 6 programów sportowych to będzie "z kanalu na kanał". Odpowiedz Link
kendo Re: Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 13:36 no mezczyzni beda mieli co ogladac, oby wzglednie cicho kibicowali.. *Jagus, dzieki za program.... tak mysle, caly czas o budowaniu tego "miasteczka" przeciez to ludzka krwia budowane, nasycone energia zalu i smutku, oby zadnemu zawodnikowi nic sie zlego nie przytrafilo... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 18:24 Wlasnie Kendo, boja sie tez torroru. Odpowiedz Link
kendo Re: Igrzyska w Soczi 2014 31.01.14, 18:50 bede sledzic wydarzenia w gazecie, na sportowych szpaltach pewnie beda cos opisywac w razie co... Odpowiedz Link
kendo Re: Igrzyska w Soczi 2014 04.02.14, 10:51 www.expressen.se/sport/os/kowalczyks-besked--om-den-skadade-foten/ Justyna Kowalczyk, po prubnej jezdzie zapewnia ze ze stopa jest OK... Marit Björgen mysli,ze Justyna bedzie zagrazac w jej zdobyciu medalu... Odpowiedz Link
xystos Re: Igrzyska w Soczi 2014 04.02.14, 11:45 Justyna ma pecha w Soczi-dotychczas nigdy niewygrala tam aby do piatku a puzniej masa godzin przed telewizorem dwie godziny do przodu daje nam wygodny czas w CET niebedzie zarwanych nocy. ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: Igrzyska w Soczi 2014 04.02.14, 12:24 ciekawe Xystos czy wytrzymasz miec dyzur OS-sowski.... psiun pociagnie Cie do wyrka... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Igrzyska w Soczi 2014 04.02.14, 14:00 Tak bedzie mozna sobie wybrac pozycje ktore sie lubi i oko nacieszyc zimowymi sportami. Odpowiedz Link
kendo Re: Igrzyska w Soczi 2014 04.02.14, 15:48 jak dla mnie, pewnie bedzie kolidowac z jakims filmem.... Odpowiedz Link
kendo Re:masteczko czyste-bez psow,bo zastrzelili wszyst 05.02.14, 18:10 www.expressen.se/sport/os/tomt-os-byarna-pa-hundar-inga-kvar/ strasznosci, ludzie z calego swiata sledzacy przebieg "wioski olimpijskiej" sa wzburzeni wiadomoscia, ze strzelaja do bezdomych psow, by miasteczko "bylo czyste" ciekawe co jeszcze sie dowiemy ???????????????????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:masteczko czyste-bez psow,bo zastrzelili wszys 05.02.14, 20:00 O Boze nawet nie otwieram linka, w glowie sie nie miesci, jak moznqa byc tak bez serca i uczuc. Odpowiedz Link
xystos SOCZI OS 2014 05.02.14, 20:06 "myche" chyba kocor jakis upolowal,szkoda gdyz miala zaciecie kibica w piatek sie zacznie ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: SOCZI OS 2014 05.02.14, 20:12 *Mychy faktycznie dawno,dawno tu nie bylo, podobnie jak *Kasikk Lusia, pmyslec ile jeszcze innych rzeczy prasa nie wyjawnila, teraz ma byc na STV 1 cos o OS miasteczku i korupcjach, nawet szwedzkie jakies przedsiebiorstwo budowlane wmieszanae... szkoda Ludzi/niewinnych zwierzad.... ciekawe,jak z dziecimi? pewnie tez jakies odchylki zrobia,co media beda naglasniac pozniej... Odpowiedz Link
kendo Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 10:02 dzis oficjalne rospoczecie z " wielka pompa" program dla mezczyzn ciekawy, ja jak nie zapomne to jazde figurowa na lodzie obejze , - jada panowie-jazda (krotki program )obowiazkowa - pary-(krotki program) wczoraj juz na "desce" zjezdzali w roznych aktobatycznych pozach" jakos ta dziedzina sportu mnie nie pociaga Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 14:58 A o ktorej bedzie transmisja z otwaracia tych nieszczesnych igrzysk. jakos w programnie we stresie sie nie doczytalam. Odpowiedz Link
kendo Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 15:23 zdaje sie o 17 godz, sprawdz w programie, niewiem czy bede ogladac,zaraz na fotelik ide z herbatka dopic...moze cos poczytam w tamtym roku za malo ksiazek przeczytalam, chyba ze dwie na poczatku roku a pozniej sie" lenilam","obijalam od sciany do sciany" Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 20:16 Ogladalam otwrcie zimowych igrzysk. Wydawaly sie pieknym "przedstawieniem", kolorowo,muzycznie, duzo dzialo sie plycie stadionu. Reprezentacje sportowe krajow bardzo kolorowe,rozesmiane mlode buzie,milo bylo popatrzec. Wypowiedz komentatorow w tv byla nieco inna, skrytykowali otwarcie,ze nuda, ze smutne wystepy, kawalek rosyjskiej historii,rewolucja, balet, chor, mdla muzyka. Fakt,troche tak,ale jednak artysci wystepujacy prezentowali sie wg mnie bardzo dostojnie i pieknie. Jak oceniacie to wszystko? Odpowiedz Link
xystos Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 20:33 ceremonia otwarcia igrzysk misie podobala narzeczona Cara równiez ZEN Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 20:47 Z wielkim rozmachem Rosjanie przygotowali te sportowa impreze. Plyta stadionu kipiala grafika, wzbudzala zachwyt, bialo sniezne rydwany tez . Ocenilabym na piatke z minusem, minjs z te smetna muzyke. Ale ogolnie bylo na co popatrzec. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 22:19 Mnie się podobało,choć całości nie oglądałam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SOCZI OS 2014 07.02.14, 23:12 Mnie sie podobal tylko balet, a juz mam wstrety na ogladanie tej rewolucyjnej histori z tego kraju, chociaz oceniajac cale widowisko, to bylo widac przygotowanie i piekne stroje. U nas w TV komentator powiedzial, ze kamery byly roznie ustawione i Rosyjska TV dla swoich pokazywala program z innych kamer, czyli co? samego przywodce?, czy publike? czy po lebkach program atystyczny? Podejrzewam, ze ta olimpiada bedzie bardzo krytykowana, i dyskutowana przez wiele krajow. www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/bank/article18320198.ab Samo odpalenie znicza tez bylo ciekawe. Rakiety dodaly splendoru, a biednych zrobilo jeszcze biednjeszych. Odpowiedz Link
kendo Re:pokaz SOCZI OS 2014 08.02.14, 09:20 oczywiscie zdania beda podzielone, mi tez sie nie podobalo...." sierp i mlot" ilez mozna to ogladac... balet tylko z tymi swiecocymi dlugimi jakby parasolami byl bardzo efektowny.... zapalanie ognia olimpijskiego, bylo milo popatrzec na wielokrota mistrzynie w jezdzie figurowej na lodzie, obecnie jest chyba w dalszym ciagu trenerka Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:pokaz SOCZI OS 2014 08.02.14, 09:36 Nie lubie ogladac cyrku, a poczatek przedstawienia byl bazowany na pokaach cyrkowych. Irina Rodnina, byla 3x pod rzad zlota medaliska Igrzysk olimpijskich, a Tretiak hokejowym bramkarzem stulecia tak go okreslaja. Odpowiedz Link
kendo Re:pokaz SOCZI OS 2014 08.02.14, 14:26 Justyna nie dala rady zdobyc dzis zadnego medalu, szwedka zdobyla "zloto", od lata juz pokazywali ja w wywiadach i chwalila sie treningami... zasluzyla sobie... Odpowiedz Link
kendo Re:pokaz SOCZI OS 2014 08.02.14, 19:12 zdobyla srebro.... w Vankuver miala zloto i srebro.... teraz bedzie chciala na 10 km klasik zdobyc zloto w czwartek Odpowiedz Link
kendo Re:pokaz SOCZI OS 2014-doping 09.02.14, 10:41 www.expressen.se/sport/os/dubbla-os-mastaren-misstankt-for-doping/ juz sa pierwsze sygnaly o dopingu, porownywane sa testy z poprzednich olimpiad wszystkich obecnych zawodnikow, jest podejzenie, ze zlota medalisktka jest w"w zonie zgrozenia"-twierdzi,ze jest czysta" Odpowiedz Link
kendo Re:prawie smiertelne oblicze OS 09.02.14, 10:45 www.expressen.se/sport/os/os-akaren-forlamad--kampar-nu-for-livet/ pierwszy przypadek, brazyljanka podczas cwiczen na nartach przygotowawczych do OS, nieszczesliwie upadla uszkadzajac kregoslup, obecnie walczy o zycie w szpitalu-stan krytyczny Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Przeglad Sportowy 09.02.14, 19:50 Sport dla ludzi odwaznych , zdrowych i bez ... Justyna Kowalczyk ma kwielowarstwowe zlamanie stopy i chce walczyc, i imie czego?, medali, swojej satysfakcji. ambicji, kosztem wlasnego zdrowia. Irena Szewinska walczy z rakiem, ktory powrocil. Sport wcale nie jest takim wesolym i zdrowym sportem, Odpowiedz Link
kendo Re: Przeglad Sportowy 10.02.14, 09:54 tutejsza TV,na tych kanalach co mam nie pokazywala jazdy figurowej na lodzie, polak ze zlotem do domu wrocia za udany najdluzszy skok-brawo... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Przeglad Sportowy 10.02.14, 19:43 nawet zdrowy tryb zycia jak Ireny Sz. nie uchronil jej przed grozna choroba jak widac. nigdy nie mowilam,ze sport to samo zdrowie,mozna sie polamac i starcic zycie,aczkolwiek z tym drugim to tylko w ekstremalnych sportach. dla mnie ani boks ,ani wyscigi samochodowe,ani zuzel nie jest sportem. to wyglupy,wariactwo i czyhanie na wlasne zdrowie,nie rzadko na zycie. jak mozna dopuscic dyscypline do sportu skoro jest zagrozeniem zycia ???????????? nigdy tego nie zrozumiem. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Przeglad Sportowy 10.02.14, 19:45 no wlasnie co Justyna chce udowodnic? ze jest silna? chyba psychicznie,bo jak widac fizycznie nie za bardzo. o co tu chodzi? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Przeglad Sportowy 10.02.14, 20:07 SLO, wlasnie, sportowcy nie raz maja wygorowane ambicje o sobie i o tym co robia. A Szewinska ma 2 powrot raka. Znowu przechodzi chemie, chyba raki piersi? Odpowiedz Link
kendo Re: Przeglad Sportowy 10.02.14, 20:21 slusznie dziewczyny, z rakiem,jak gra w "bingo" atakuje nie zwazajac na stus spoleczny i stan zdrowotno-fizyczny ... choc niektorzy pokonali raka wlasnie "wysilkiem fizycznym" chyba zalezy jaki i gdzie umiescowiony... Justyna raza zasmakowala "zlota2 i chce wiecej... oby go zdobyla nie nadwyrezajac nogi. Odpowiedz Link
kendo Re: kobiety na skoczni 11.02.14, 09:34 pare lat temu dostaly odmowe by uczesniczys w skokach narciarskich na skoczni w obecnej olimpiadzie juz skakaja dzis w TV polskiej beda pokazywac o 19:20.... sprawdze w tutejszej Tv-tez bym obejzala, bo ciekawa jestem,jak im pojdzie... trzeba miec duza odwage....podziwiam je Odpowiedz Link
xystos Re: kobiety na skoczni 11.02.14, 15:12 powinno pujsc dobrze,dziewczyny sa bardziej skoczne niz chlopaki ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: kobiety na skoczni 11.02.14, 15:39 hi..hiiiiiiiiiiiiiiiiiii no tak,skoczne moga byc na ziemi, ale nie na skoczni,gdzie trzeba wyladowac na dwie nogi i trzymac rownowage... samo zycie.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kobiety na skoczni 11.02.14, 16:13 Xystos, ale Ci sie powiedzialo?... Kot spada na 4 lapy, a ludzie jak im sie uda, roznie. chyba ze juz maja wycwiczone i nauczone schematy, to musa wyladowac na 2 nogi bez podporki. Odpowiedz Link
kendo Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 11.02.14, 19:48 w tej chwili skacza i nawet niezle im to wychodzi,dlugie stablne skoki zachowuja sie technicznie jak mezczyzni... przed chwila na polskiej TV zakonczyli krutka jazde figurowa na lodzie w parach, "slicznie pary tanczyli, jutro program dowolny maja a ja bede u Lusi ....chyba,ze bym sie sprezyla wrocic i ogladac... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 11.02.14, 22:53 Kendo ja na TV kanal 10 transmitowali tance od godz.16,oo do 19,30, zalapalam sie tylko na koncowke. Odpowiedz Link
kendo Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 12.02.14, 09:52 dzis chyba obejze tance u Ciebie, niemam tego kanalu.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 12.02.14, 10:04 Kendo, to zeby nie zapomniec. Odpowiedz Link
kendo Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 12.02.14, 10:29 na Maciolku lub do kompa przyczepic kartke z onfo..lub najlepiej do TV przykleic.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kobiety na skoczni/jazda figurow 12.02.14, 13:27 Polozylam program kolo kompa to sie bedzie pamietac. Odpowiedz Link
kendo Re: jazda figurow 12.02.14, 20:49 jutro w gazecie wyniki podadza... ze tez tak zapomnialysmy o cale pol godziny do tylu z ptogramem. Odpowiedz Link
kendo Re: biegi Justyny dzisiejsze 13.02.14, 11:49 w Tv pokazuja, jak dziewczyny walcza. ciekawe, norwegia/szwcja /polska o zloto biegnie Odpowiedz Link
kendo Re: bieg Justyny po zloto 13.02.14, 11:52 dala rade przed norweszka i szwedka, ciesza sie polacy i ja tez wraz z nimi....bo siedzialam i kibicowalam... Odpowiedz Link
slo-onko Re: biegi Justyny dzisiejsze 13.02.14, 12:47 dzielna jest,a tak ja obgadalam wcześniej. Odpowiedz Link
kendo Re: biegi Justyny dzisiejsze 13.02.14, 13:40 a" wstydz sie Sloo" dzielna /silna dziewczyna mysle,ze w nastepnej olimpiadzie juz nie wezmie udzialu, bedzie juz "za stara wedlug norm sportowych" Odpowiedz Link
slo-onko Re: biegi Justyny dzisiejsze 13.02.14, 13:55 wstydzę się i nie wiem gdzie schować glowę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: biegi Justyny dzisiejsze 13.02.14, 14:31 SLO, nie masz co sie wstydzic, bo ja podobnie jak ty wypowiedzialam sie na jej temat. Justyna taeraz z zakonczonej olimpiadzie bedzie leczyla swoja kontuzje i nie wiadomo jak dlugo, bo popekane kosci moga sie zle ze soba pozlepiac, Ale ciesze sie z jej zwyciestwa. Odpowiedz Link
kendo Re: koniec kariery lyzwiarskiej Plusjenko 13.02.14, 19:34 www.expressen.se/sport/os/plusjenko-stryker-sig-fran-korta-programmet/ legenda lyzwiarstwa figurowego, niespodziewanie zakonczyl swa karierne na OS, myslalam,ze inaczej sie skonczy, jednak kontuzje daly sie w znaki na rozgrzewce... pamietacie go chyba... jego skoki nikt nie pokonal.. Odpowiedz Link
kendo Re: koniec kariery lyzwiarskiej Plusjenko 13.02.14, 19:42 kendo napisała: > www.expressen.se/sport/os/plusjenko-stryker-sig-fran-korta-programmet/ > legenda lyzwiarstwa figurowego, > niespodziewanie zakonczyl swa karierne na OS, > myslalam,ze inaczej sie skonczy, > jednak kontuzje daly sie w znaki na rozgrzewce... > > pamietacie go chyba... > jego skoki nikt nie pokonal.. www.youtube.com/watch?v=KOKczE8PFi0 www.dn.se/sport/os/pljusjtjenko-lagger-av/szkoda, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: koniec kariery lyzwiarskiej Plusjenko 13.02.14, 20:40 Ten ostatni link mi nie otworzylo, Plusjenko jest klasa w jezdzie, pamietam jak zaczylam pierwszy raz jechac, to sprawozdawca zwracal na niego uwage, ze ma wrodzony talet. Ciekawe, cze jeszcze wystapi?. Odpowiedz Link
kendo Re: A: Majorov 14.02.14, 21:14 www.aftonbladet.se/sportbladet/os2014/article18368250.ab ten moze otworzy, wlasnie o Alexander Majorov Ci opowiadalam, jak wracala do domu w radio sluchalam jego jazdy figurowej na lodzie, szwedzi mowia o nim.. "nasz szwedzki zawodnik najlepszy wsrod mezczyzn od 82 lat" , Odpowiedz Link
kendo Re: para krolewska w Soczi 14.02.14, 21:27 www.aftonbladet.se/nyheter/article18365602.ab gratuluje medalistom, rowniez "goracy temat" czy zdaza do Nowego Yorku na czas kiedy ksiezniczka Madeleine bedzie rodzic 25 lutego... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: para krolewska w Soczi 14.02.14, 22:13 No to prasa ma zajecie, zeby pilnowac poloznictwa w Nowym Jorku i rozpisywac sie o wydarzeniach. A w lyzwiarstwie figurowym na lodzie mezczyzni -2 pierwsze miejsca zdobyli Japonczycy 3 miejsce Kazachstan. Duza niespodzianka pierwszy raz w histori olimpiad kraje te zdobyly medale. Odpowiedz Link
kendo Re: para krolewska w Soczi 14.02.14, 22:17 zasluzyli swym wysilkiem, cieszy,jak ktos inny nie nalezacy do "elity lyzwiarskiej" zdobywa medal... Odpowiedz Link
kendo Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 11:43 www.expressen.se/sport/os/wassbergs-utspel-hoppas-hon-ar-ren/ byly dystansowiec na nartach T.Wassberg ma podejzenia co do zlotego medlu Justyny, mowi....cyt..mam nadzieje,ze jest "czysta".... z kontuzjowana stpa dokonac takiego czynu...?? to prawda,wiele kontuzji na tym OS, wiele dobrych sportowcow musialo odmuwic udzialu z tego powodu, dwoch zdaje sie zmarlo nawet.... no,ale na pewno biora od zlotych medalistow proby dla sprawdzenia prze "dopingiem" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 11:52 Na pewno robia organizatorzy to rytynowo, a najwiecej zawsze uwag krytycznych jest ze strony przegranej. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 12:36 Masz rację Lusia,a najbardziej nie mogą ścierpieć Norwegowie. Polska sztafeta biegowa siódma, Norweżki bez medalu - Zbigniew Bródka i inni panczeniści w walce o medale od 14:30 - Kamil Stoch powalczy o drugi złoty medal od 18:30 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 12:49 Szwedki wygrały sztafetę 4 x 5 kilometrów w biegach narciarskich podczas igrzysk olimpijskich w Soczi. Drugie miejsce zajęła Finlandia, a na trzeciej pozycji przybiegły Niemki. Polki w składzie Justyna Kowalczyk, Kornelia Kubińska, Paulina Maciuszek i Sylwia Jaśkowiec uplasowały się na siódmym miejscu. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 13:40 Acha?, to beda chyba dopingowo ja sprawdzac, czy ze przegaly sztafete? Odpowiedz Link
kendo Re: Justyny zlotow w "zawieszeniu"?? 15.02.14, 13:43 te akurat zawody w "moim smaku" i skoki, saneczkarstwo/i szybka jazda na lyzwach,jakos mi nie lezy, Odpowiedz Link
jaga_22 Złoto dla Z.Bródki 15.02.14, 16:17 Łyżwiarstwo szybkie. Panczenista Zbigniew Bródka mistrzem olimpijskim Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Złoto dla Z.Bródki 15.02.14, 16:34 Jago, ciesze sie, z jego sukcesu, musial dobrze trenowac, ze mial sile pokonac dystans. Odpowiedz Link
jaga_22 Stoch 15.02.14, 19:54 Kamil Stoch prowadzi po pierwszej serii skoków!!! skoczył 139 m nota= 143.4 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Stoch 15.02.14, 20:14 Jago, moze dzisiaj tez mu szczescie dopisze i wygra, ku swojej radosci. Bo to jeszcze 2 koleji skokow przed soba. Najepsi powtarzaia. Odpowiedz Link
kendo Re: Stoch 15.02.14, 20:20 no cos slysze z radia, bo pancio z lozka slucha z psiunem pod bokiem cos nie ma sily dzis kibicowac na siedzaco..... ale nie jak najdalej wiaterek poniesie i dobre punkty za ladowanie odniesie... kciukujemy... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Złoty Stoch 15.02.14, 21:40 Jago, az mi ciarki przeszly po plecach, taki mlody utalentowany skoczel wyskakal albo wylatal w powietrzu zloto. Odpowiedz Link
kendo Re: Złoty Stoch 16.02.14, 08:38 na dwoch skoczniach, lepszy od Malysza, bo chyba on nie miala olipijskiego zlota dzis tabelke medalowa sledzilam Polska na 8 miejscu z medalami Szwecja na 13. super polska zaloga sie spisuje... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Złoty Stoch 16.02.14, 09:28 Lepiej wytrenowani, i nie licza na lut szczescia, tylko ciezko pracuja na trasach i skoczniach. Kendo o 16 na 10 kanale jest lyzwiarstwo - sami chyba medalisci juz pokazowo beda jezdzic, Odpowiedz Link
kendo Re: Złoty Stoch 16.02.14, 09:30 dzieki Lusia za przypomnienie, bede ogladac, mi chyba na olimpiade dali "10" kanal, wczoraj ogladalam troche, a wczoraj przegapilysmy tez jazde na lodzie , o 16 godz.byla. Odpowiedz Link
xystos Niemcy piszą o hat-tricku i... emeryturze Stocha 16.02.14, 17:55 Kamil Stoch w sobotę zdobył drugi złoty medal olimpijskich w skokach narciarskich w Soczi. Niemcy prognozują, że Polak może w poniedziałek po konkursie drużynowym cieszyć się z hat-tricka i zastanawiają się, jak długo Polak będzie jeszcze rywalizować. "Król skoków narciarskich z Soczi" - nazwała niemiecka agencja DPA Stocha, który najpierw triumfował na normalnym, a potem na dużym obiekcie. Zwłaszcza w pierwszym konkursie zdeklasował rywali. W drugim tuż za nim był 41-letni Japończyk Noriaki Kasai. Przed "Rakietą z Zębu" dwa złote medale olimpijskie w jednych igrzyskach w skokach narciarskich zdobyli tylko legendarny Fin Matti Nykaenen (1988) i dwukrotnie Szwajcar Simon Ammann (2002, 2010). "To prawdziwy wyczyn" - ocenili niemieccy dziennikarze, a sam Stoch skomentował: - W mojej karierze wszystko przebiegało idealnie. "Polacy są zwariowani na puncie skoków narciarskich, a Stocha stawiają już na jednym piedestale obok największego ich idola - Adama Małysza. W ciągu tygodnia udało mu się zrobić coś, czego skoczek z Wisły nie zdołał osiągnąć w ciągu całej kariery" - napisano. Niemcy zwracają także uwagę na to, że Stoch jeszcze nie powiedział w Soczi ostatniego słowa. "On nadal może liczyć na hat-trick. Ma bowiem coś, czego nie miał Małysz - wsparcie drużyny. Wszyscy Polacy skaczą dobrze" - ocenili. Trzy złote medale olimpijskie w jednych igrzyskach na koncie ma jedynie Nykaenen. - Mam jeszcze coś do załatwienia - skomentował z kolei Stoch po drugim zwycięstwie i nawiązał w ten sposób do poniedziałkowej rywalizacji. Dziennikarze z Niemiec zapytali dziennikarza także o... emeryturę. Polak odparł, że nie ma zamiaru skakać tak długo jak Kasai, który w sobotę w wieku 41 lat zdobył srebro. - Mam nadzieję, że za 15 lat będę leżał na pięknej, piaszczystej plaży i będę korzystał ze sportowej emerytury - powiedział Stoch. sport.wp.pl/kat,1039867,title,Niemcy-pisza-o-hat-tricku-i-emeryturze-Stocha,wid,16410883,wiadomosc.html ZEN Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niemcy piszą o hat-tricku i... emeryturze Sto 16.02.14, 19:12 Wzruszylam sie dzisiaj kiedy naszym zlotym chlopcom wreczano medale. Przyjemnie popatrzec na sukces mlodych ludzi k na te ladne usmiechniete szczesliwe buzie. Niesamowity sukces Kamila i niesamowita ilosc zlotych medali na tej olimpiadzie dla Polakow. Odpowiedz Link
xystos Kot, Żyła, Ziobro i Stoch w konkursie drużynowym 16.02.14, 19:30 Maciej Kot, Piotr Żyła, Jan Ziobro i Kamil Stoch wystąpią w reprezentacji Polski w poniedziałek w drużynowym konkursie skoków na olimpijskim dużym obiekcie w Soczi - zdecydował trener Łukasz Kruczek. W niedzielnych treningach o prawo startu w konkursie drużynowym walczyli Kubacki i Żyła. W dwóch pierwszych seriach Żyła był lepszy od rywala, tylko w trzeciej Kubacki oddał dłuższy skok. W Soczi Kubacki wystąpił tylko w konkursie na skoczni normalnej, w którym zajął 31. miejsce. Slo-onko trzym kciuki jutro,juz jest dobrze ale moze byc lepiej historyczna Zimowa Olimpiada dla Polski takie talenty rodza sie raz na stulecie Pzdr. ZEN Odpowiedz Link
slo-onko Re: fotel kibica/2 :) 17.02.14, 08:48 ale kicham od rana, może znowu na uczczenie kolejnego złotego medalu? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: fotel kibica/2 :) 17.02.14, 09:15 SLO, moze sa jeszcze jakies konkurencje, w ktorych Polacy mogliby cos pokazac?. Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) 17.02.14, 09:25 dzis skoki narciarskie maja byc, mysle,ze polacy japonczykow moga sie obawiac... trzymam kciuki za nastepne zloto Odpowiedz Link
xystos Re: fotel kibica/2 :) EM 24.02.14, 10:09 Awans do finałów ME wywalczą pierwsze dwie drużyny z każdej grupy oraz najlepszy zespół z trzecich miejsc w grupach. Pozostałe osiem drużyn z trzecich miejsc utworzy cztery pary barażowe. Terminarz Polaków: 7 września (niedziela), 20:45: Gibraltar – Polska 11 października (sobota), 20:45: Polska – Niemcy 14 października (wtorek), 20:45: Polska – Szkocja 14 listopada (piątek), 18:00: Gruzja – Polska 29 marca (niedziela), 20:45 Irlandia – Polska 13 czerwca (sobota), 18:00: Polska – Gruzja 4 września (piątek), 20:45: Niemcy – Polska 7 września (poniedziałek), 20:45: Polska – Gibraltar 8 października (czwartek), 20:45: Szkocja – Polska 11 października (niedziela), 20:45: Polska – Irlandia ZEN Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: fotel kibica/2 :) EM 24.02.14, 10:34 Xystos, a to beda pilkarskie mistrzostwa?. Odpowiedz Link
xystos Re: fotel kibica/2 :) EM 24.02.14, 15:47 jezeli zdazy sie cud to bedzie EM,dla Polaków równiez w 2016 roku. ZEN Odpowiedz Link
xystos Re: fotel kibica/2 :) EM 24.02.14, 15:48 .. na Mistrzostwa Swiata w Brazyli niejedziemy bo ...bilety zadrogie. ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) EM 24.02.14, 18:35 potrzeba wielkiego cudu... trzymam kciuki z niego.. Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) EM 25.02.14, 09:58 www.expressen.se/sport/skidskytte/tyska-sorgen--efter-talangens-sjalvmord/ juniorka z niemieckiej kadry strzelecko-najrciarskiej,19 lat,Julia Pieper popelnila samobojstwo wlasna bronia, w WM zapowiadala sie jej obiecujaca kariera... ciekawe co ich sklania do popelniania samobojstw?? Odpowiedz Link
xystos SOCZI-2014 TABELA MEDALOWA 28.02.14, 17:17 uk.eurosport.yahoo.com/olympics/sochi-2014/medals/ ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: SOCZI-2014 TABELA MEDALOWA 28.02.14, 17:25 ladna tabelka medalowa, polacy na 11 miejscu, uwazam,ze dobre miesjce...choc kazdy by sobie pragnal by byc na pierwszym... polacy,nie startowali chyba we wszystkicj dziedzinach sportowych... zloci ruscy medalisci dostali od Putnina po autku, a ci co nie maja jeszcze prawa jazdy prywatnego kierowce...hmmmmmmmmmmmmm ciekawe czego szybciej naucza sie jezdzic?????????.hi,hiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
greis52 Re: fotel kibica/2 :) 21.03.14, 20:08 Kamil Stoch wygrał Puchar Świata i zdobył Kryształową Kulę, fajnie co? Czytaj więcej na sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-kamil-stoch-wygral-puchar-swiata-i-zdobyl-krysztalowa-kule,nId,1361848?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) 21.03.14, 20:35 super wiadomosc, niech dalej mu sie tak szczesci w nastepnych sezonach Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: fotel kibica/2 :) 21.03.14, 23:56 Gratulacje dla Stocha, nazbieral sobie punktow zwycieskimi skokami co mu ulatwilo na finischu do zdobycia krzystalowej kuli. Odpowiedz Link
greis52 Re: fotel kibica/2 :) 22.03.14, 09:06 i wygląda na to ze woda sodowa go nie zbąbelkuje Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) 22.03.14, 09:08 to cale szczescie, ze chlopak "stoi dwiema nogami na ziemi" za swa skromnosc zawsze cos osiagnie Odpowiedz Link
kendo Re: norweski biegacz narciarski 06.05.14, 09:35 www.expressen.se/sport/langdskidor/passageraren-skrek-spring-petter/ wielki skandal wybuch, Petter Northug (zloty medalista) jadac po pjanemu rozbil samochod,/zbiegl z wypadku/na szczescie pasazerowie przezyli, naoczni swiadkowie widzieli go w barze,jak byl wyprowadzany przez dwie osoby,bo nie mogl stac sam ... nacja norweska zawiedziona jego wystepkiem, ciekawe co powie sportowa organizacja??????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: norweski biegacz narciarski 06.05.14, 10:09 *Kendo, slyszalam ze sponsorzy go odpowiednie podsumuja. Tzn, stracil juz kilku, Odpowiedz Link
kendo Re: VM w Brazylii 12.06.14, 09:57 dzis rospoczecie pierwszego meczu o 22 wieczorem Brazylja - Kroacja a wie ktos czy bedzie jakies otwarcie ? ciekawostka po raz pierwszy wprowadzono biologiczne paszporty dla zawodnikow chyba dobry pomysl, szybciej wykryja dopingi najrozniejsze, Odpowiedz Link
kendo Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 16.06.14, 15:10 www.expressen.se/sport/motor/stor-gladje--efter-att-schumacher-vaknat/ jakis cud, od konca grudnia byl w spiaczce, teraz dluga rehabilitacja go czeka, da sobie rade,jest sportowcem www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/formel1/article19066420.ab otworzyl oczy i komunikuje sie z rodzina... Odpowiedz Link
kendo Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 23.06.14, 15:39 www.expressen.se/sport/motor/lakaren-kommer-att-vara-invalid-hela-livet/ prognozy na calkowita sprawnosci fizyczna sportowaca sa nikle, neurolog sie wypowiedzial,ze bedzie dobrze,jak bedzie mogl o wlasnych silach usiasc, caly czas bedzie uzalezniony od innych osob , bedzie poruszal sie w wozku elektrycznym... a moze jednak jego "sila sportowac" zrobi,ze stanie na nogi.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 23.06.14, 16:12 To prognozy wygladaja czarno, dla takiego sportowca i jego rodziny, Opieke bedzie mial zapewniona, ale jego psychika, jak sobie z tym poradzi, ze bedzie niepelnosprawny. Odpowiedz Link
kendo Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 23.06.14, 16:43 *Lusia a wiesz,ze moze byc calkiem na przekor, wiele razy sie czytalo,ze "skazany na wieczne lezenie w lozku" staje na nogi, mysle,ze on z "duchem sportowac",jezeli psyke calkiem zdrowa,poradzi sobie galant,ze bedzie sprawny,czyli bedzie na wozku,ale sam na tyle w ruchu,ze stanie na nogi chociz by sie mial trzasc caly czas Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 23.06.14, 16:48 Przewidywania sa rozne, ale nie wiadomo w jakim stopniu jest nerurologicznie niesprawny, jak mial uraz glowy i kregow szyjnych zarazem pewnie tez, to wszystko sie poprzestawialo.Zycze mu jak najlepiej, jak to mowi, wszystko jest w rekach Boga. Odpowiedz Link
kendo Re:M. Schumacher wybudzil sie ze spiaczki 23.06.14, 16:59 tak,my sobie mozemy spekulowac, nie znamy dokladnych uszkodzen, wiec nic nie pozostaje Lusia,jak za Toba zyczyc mu wszystkiego dobrego i wytrwalosci ... Odpowiedz Link
xystos MUNDIAL 2014 23.06.14, 17:35 TVP-2 Australia - Hiszpania obie druzyny graja o "pietruszke" a wiec bez stresu - to moze byc ladny mecz. Pzdr. ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: MUNDIAL 2014 23.06.14, 19:35 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii.. czyli nie wchodza w rachube juz do dalszej eliminacj.... patrzac na ich pogode to niemal chcialo by sie tam byc....cieplutko widac maja. Odpowiedz Link
xystos Re: MUNDIAL 2014 24.06.14, 10:02 Bosnia Chorwacja Rosja wychodzi na to ze zadna slowianska reprezentacja niewejdzie do 1/8 finalu,ze zadna niewyjdzie z swej grupy wychodzi na to ze jedyna dyscyplina sportowa w ktorej slowianie sa potega to sztafeta 4x100 gram + golonka. Pzdr. ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: MUNDIAL 2014 24.06.14, 10:40 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiii Xystos, ciekawa ta dystyplina spotru ze sztafeta i goloneczka...hi.hiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
kendo Re:Michael Schumachers journalen skradzione 24.06.14, 19:56 www.expressen.se/sport/motor/efter-stolden-blir-forfarad-och-acklad/ brak slow,gdzie ludzie nie maja za "zadnych hamulcow by sie dorobic" skrdli rajdowca cla kartoteke z opisem jaki robio mu te operacje... oglaszajado sprzedazy na roznych portalach miedzy innymi angielskim/niemieckim, cena wzrosla juz do 450 000 koron z Odpowiedz Link
slo-onko Re:Michael Schumachers journalen skradzione 24.06.14, 20:13 Jezusiczku,swiat wywraca sie do gory nogami!!!!! W meczu,ktory przed chwila sie skonczyl Urugwajczyl ugryzl Wlocha!!!!!!! Czy to jest sport czy zabijaka ??????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Michael Schumachers journalen skradzione 24.06.14, 20:20 Ale afera, kobus widac byly potrzebne jakies informacje?.... Odpowiedz Link
xystos Slowianie do domu,wszyscy niestety 27.06.14, 09:56 eurosport.onet.pl/mundial-2014/tabele/?tid=cx3h8 przydalo by sie troszke "murzynskosci" w polskim futbolu kraje afrykanskie graja dalej .. nic tylko sie upic z rozpaczy Pzdr. ZEN Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Slowianie do domu,wszyscy niestety 27.06.14, 10:17 *Xystos, chba maja szybsze nogi od Europejczykow, czy wogole bialej nacji. Odpowiedz Link
kendo Re: Slowianie do domu,wszyscy niestety 27.06.14, 10:18 fakt, po raz pierwszy chyba w tych rozgrywkach zadne slowianskie panstwo sie nie zakfalifikowalo, Odpowiedz Link
kendo Re: przepowiednia wynikow meczoowych 01.07.14, 11:40 www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2014/article19148594.ab cyt.tlum.gooogel..Start / Sport Bladet / Piłka Nożna / Reprezentacja / Puchar Świata 2014 01/07/2014 Nowy Oracle Puchar Świata nie jest zwierzęciem Microsoft Assistant to sto procent swoich porad Dzisiaj wieczorem Belgia przeciwko USA i Argentyna porażki Szwajcarii. Microsoft przewiduje, że osobisty asystent Cortana, który według PC World jest w stu procentach od funkcji konkursie Pucharu Świata został stworzony zobaczymy czy prognoza sie sprawdzi, moje pancio po ogladaniu nocnych meczy, chodzi "dzis do tylu"ech.... Odpowiedz Link
xystos Re: przepowiednia wynikow meczoowych 02.07.14, 09:40 USA- BELGIA 0-0 (1-2) nieposzlo po mojej mysli ale coz,pilka jest okragla ... ARGENTYNA - BELGIA moj tips Belgia wygra gdyz gra cala druzyna a Argentyna to Messi i Messi i Messi z po moca de Maria takie mecze wygrywaja cale druzyny a nie trupy baletowe z jedna Primabalerina Odpowiedz Link
kendo Re: przepowiednia wynikow meczoowych 02.07.14, 09:46 no zobaczy sie, jak wytrzymaja fizycznie druzyny na sloncu.. niech im tam dobrze sie strzela gole... Odpowiedz Link
xystos Re: przepowiednia wynikow meczoowych 04.07.14, 09:52 Francja kontra Niemcy czy Benzema kontra Mueller? "Mimo że jedenastki Francji i Niemiec grały ze sobą w przeszłości wielokrotnie, to na wielkich turniejach dojdzie jednak dopiero do ich czwartej potyczki. Cała reszta meczów miała charakter towarzyski. Czwartkowy ćwierćfinał na Maracanie będzie również pojedynkiem liderów drużyn, a zarazem jednych z najskuteczniejszych strzelców mistrzostw." eurosport.onet.pl/mundial-2014/francja-kontra-niemcy-czy-benzema-kontra-mueller/1glyy sa duze szanse na to,ze zwyciezca tego meczu zagra w finale o puchar,o zloto. Pzdr. ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: przepowiednia wynikow meczoowych 04.07.14, 10:38 zobaczymy, pewnie beda grac bardzo ofensywnie by nie napisac "agresywnie" obie druzyny beda chcialy dalej wejsc do finalu, Odpowiedz Link
xystos wyniki mundialu 2014 07.07.14, 11:07 www.przegladsportowy.pl/wynikimundialu 60t meczy za nami,widzialem wszystkie pozostaly 4ry mecze,kto wezmie zloto ? ZEN Odpowiedz Link
greis52 Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:06 zdruzgotana przez Niemcy Brazylia, tego się nie spodziewałam Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:13 Na taka skale zawody, zawsze przynosza duze niespodzianki, W Brazyli chaos, podpalali autobusy i niszczyli mienie po przegranej. Odpowiedz Link
kendo Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:17 a ja wczoraj panciowi przepowiedzialam, ze brazylijczycy dostana "kopa od niemca" 7 goli to faktycznie, cgyba najwiekszy to tej pory wynik bramkowy na tych pilkarskich zawodach niemcy moga znowu byc mistrzami swiata... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:41 nie jestem fanem sportu,a już pilki nożnej najmniej. ale to co dzialo się wczoraj to jakiś kosmos !!!! bramki leciały jedna za druga, w kilka minut kilka goli, niesamowite !!!! ktoś musi wygrac, ktoś musi przegrać wiec nie rozumiem Brazylijczykow ? zgubila ich pewność siebie ???? ile musi być zlosci w ludziach skoro fani futbolu zamieniają się w wandali i niszcza co im na drodze stanie ?????? zlosc,zal rozumiem,ale żeby az tak ??????? Odpowiedz Link
kendo Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:42 *Sloo, mi to wygladalo wczoraj na "przelacone wpuszanie bramek" bo przeciez bazylijczyk byl kolo pilki i mogl ja przeciez zatrzymac, pozwolil jej sie wkulac do bramki... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wyniki mundialu 2014 09.07.14, 09:47 Kendus tu już psychika graczy zagrala, gol,drugi,trzeci i się załamali,a w tedy gra już jest inna.poza tym odpadl im ich anjlepszy zawodnik. Niemcy dobrze sobie radzili to dali lupnia i tyle. Odpowiedz Link
kendo Re: wyniki mundialu 2014 12.07.14, 18:40 dszis ostanie mecze sie gra, ciekawe kto zostanie mistrzem swiata????????????????? Odpowiedz Link
xystos Re: wyniki mundialu 2014 13.07.14, 04:52 pn to okrutny sport-obnaza blyszczace badziewie Mecz o 3. miejsce Brazylia 0 Holandia 3 nawet brazowego medalu niebedzie tylko 18 miljonow USD na otarcie lez. Poranka zeskiego zycze ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: wyniki mundialu 2014 13.07.14, 09:11 o jejaaaaaaaaaa, to przegrali gospodarze z kretesem.. szkoda..a tak dobrze im sie kopalo... Odpowiedz Link
kendo Re:barylijski Jezus trzyma kciuki za niemieckie zw 13.07.14, 19:08 no,schladzac piwko/orezadki i niebawem wielkie "futbolowe swieto" ciekaw kto zlot "zgarnie, niemcy juz raz byli mistrzami swiata...moga by i teraz... www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2014/article19216933.ab brazylijczycy nie chca by puchar Argentyna zdobyla, moha zadowolic sie srebrem stawiam na niemcow,ze zdobeda zloto Odpowiedz Link
jaga_22 Re:barylijski Jezus trzyma kciuki za niemieckie z 13.07.14, 20:23 Też jestem ciekawa.Niemcy liczą,że już wygrali, a wszystko zdarzyć się może. Odpowiedz Link
kendo Re:barylijski Jezus trzyma kciuki za niemieckie z 13.07.14, 20:38 *Jagus a to na pewno, moze sie stac "wielkie jajo" i argentynczycy wygraja, to pomysl, brazylijczycy beda bardzo niepocieszen... Odpowiedz Link
kendo Re:zaczynaja sie emocje, 13.07.14, 20:58 a deser zjadalm za wczesnie... piwka panciowego nie lubie... ech,rum mam to moze to cos pomoze w dopingu... niemcy:argentyna 3:2 Odpowiedz Link
jaga_22 Re:zaczynaja sie emocje, 13.07.14, 22:33 Wygląda na to,że będzie 0:0 Bardzo dobrze grają. Odpowiedz Link
kendo Re:zaczynaja sie emocje, 14.07.14, 08:37 no i brazylja sie cieszy, niemcy wygrali choc nie tak duzo jak typowalam, jago, niektore strzaly do bramek byly "pudlowane" dzis niemcy swietuja u siebie zwyciestwo po raz wtory Odpowiedz Link
greis52 Re:zaczynaja sie emocje, 14.07.14, 09:18 mówią ze Niemcy zasłużyli na ten tytuł, byli najlepsza drużyną cóż kibicowałam Argentynie Odpowiedz Link
kendo Re:zaczynaja sie emocje, 14.07.14, 09:26 sledzac niemal przez sciane mecze, bo pancio glosno z emocji ogladal Tv,az psiun do salonu sie wyniosl, stwierdzilam,ze argentyna tez dobrze grala ,powinna byc zadowolona ze srebra, gospodarze brazylijscy na pewno zazdroszcza im srebra... szkoda,bo bzarylijczycy tez dobrze grali... Odpowiedz Link
xystos jeden gool dajacy zwyciestwo 14.07.14, 09:58 Mario Götze 22a lata oto jego profil sofifa.com/player/149617-mario-gotze?v=14&hl=de-DE ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: jeden gool dajacy zwyciestwo 14.07.14, 10:02 mlody pilkarz, zapisal sie juz w historii fotbolu, za decydujaca "ustrzelona zlota"bramke Odpowiedz Link
xystos wandale wszystkich krajow laczcie sie ? 14.07.14, 10:17 gwizdek24.se.pl/brazylia-2014/zamieszki-w-buenos-aires-brutalne-starcia-kibicow-argentyny-z-policja-po-finale-mundialu-wideo_411964.html ZEN Odpowiedz Link
kendo Re: wandale wszystkich krajow laczcie sie ? 15.07.14, 10:05 normalne na wszystkich meczach... Odpowiedz Link
kendo Re:brazyljanski trener 15.07.14, 10:07 musi odejsc od druzyny, taka kara go spotkala za przegranie meczu do miejsca medalowego.. czy slusznie sie tak postepuje, bo w innych krajach robia podobnie... Odpowiedz Link
kendo Re:otwarty list zony Michael Schumachers 18.07.14, 17:19 www.expressen.se/sport/motor/schumachers-fru-skriver-oppet-brev/ po dlugim milczeniu,zona dziekuje w otwartym liscie wszystkim fanom jej meza i oczekuje respektu/wsparcia psychicznego, dluga droga czeka jej meza by sie zrechabilitowac, ma jednak nadzieje,ze maz da rade... nie wspominaja,na jakim etapie "trzezwisci "znajduje sie obecnie jej maz. zycze mu jak najlepiej osiagnal swe sukcesy bez dopingu a z zamilowania to tej dystypliny sportu Odpowiedz Link
kendo Re:chce byc samotnym ojcem 21.07.14, 19:32 slynny pilkarz hiszpanski Cristiano Rolando ..cyt..Cristiano Ronaldo Jr urodził się w 2010 roku. Szybko pokonał ojca, mega Cristiano Ronaldo, choć mógłby stać się samotnym rodzicem obok kariery piłkarskiej w Realu Madryt. Według doniesień w Hiszpanii miał dziecko urodzone do matki zastępczej, ale sam Ronaldo nie chce ujawnić swojej tożsamości. Matka Ronaldo, Dolores Aveiro, napisał w autobiografii, że wcześniej niepublikowane imię matki nie zostanie opublikowany ******************************* a jak dziecko bedzie juz dorosle to co?? tez nie powiedza,kto jest matka??? Odpowiedz Link
greis52 Tour de France... 24.07.14, 19:28 Majka wygrał klasyfikację górską! Brawo, od lat to się nikomu z polaków nie udawało!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Tour de France... 24.07.14, 19:30 ale gonie Cie Greis... to wielkie gratulacje, zawsze ciesza piekne osiagniecia Odpowiedz Link
kendo Michael Schumacher walczy o powrot"do fizycznosci" 27.07.14, 12:29 www.dn.se/sport/personlige-tranaren-tillbaka-hos-schumacher/ zona "Szumi",jak nazwali go przyjaciele, mowi,ze stan meza powoli sie poprawia, "stary przyjaciel" osobisty trener Michaela, podjal sie osobiscie rehabilitacji... no potrwana pewno,ale niech sie im wszystkim uda, choc lekarze kiedys sie wypowiadali, ze nie odzyska pelnej sprawnosci... ciekawe fizycznej czy umyslowej mieli na mysli?????????????????????? Odpowiedz Link
kendo Re: Anja wyszla za "zone" podczas Pride 03.08.14, 18:40 www.expressen.se/noje/extra/anja-parson-har-gift-sig-med-filippa-radin/ uprzednio minister kraju i spotru Mona Sahlin udziella slubu bylej slalomistce Anja Pärson och Filippa Rådin Odpowiedz Link
greis52 Rafał Majka... 10.08.14, 10:20 Rafał Majka zwyciężył w Tour de Pologne. Znów mamy mistrza... Po 11 latach Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,16453962,Rafal_Majka_zwyciezyl_w_Tour_de_Pologne__Znow_mamy.html#ixzz39yX6glLc Odpowiedz Link
kendo Re: Rafał Majka... 10.08.14, 10:45 ooooo, jak milo sie czyta takie wiadomosci. Gratulacje Majce i wiele/wiele dalszych sukcesow Odpowiedz Link
kendo Re: w swiecie tenisa-Navratilova 57 lat 07.09.14, 11:15 www.aftonbladet.se/sportbladet/tennis/article19489793.ab oswiadczyla sie oficjalnie podczas meczu tenisowego, swej partnerce 42 letniej Julia Lemigova. **************************** coz to sie dzieje w "swiecie spotru" coraz czesciej czyta sie o parach "niezgodnych etycznie",meskich/damskich.. ze im jakos" hormony sie przestawiaja" czyzby to bylo za sparaw "ostrych treningow"???????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: w swiecie tenisa-Navratilova 57 lat 07.09.14, 15:17 *Kendo mona roznie zgadywac, moze braly jakies dopinowe medycyny ktore mialy pomoc meskim sportowcom a im tez pomagaly i sie poprzestawialo, albo jakis blad w mozgach maja takie osobniki?. Nie wiem. Odpowiedz Link
kendo Re: w swiecie tenisa-Navratilova 57 lat 07.09.14, 16:54 ogladajac jej mecze tenisowe i ja sama zawsze mialam jakies inne "pojecie o niej" nie pasowala mi na kobiete....w sensie "kobiecej powabnosci ",jak to niektore tenisistki wygladaja... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *Ewa Klobuszewska* 07.09.14, 20:35 Pamietam w latach chyba 60-siatych, byla sprinterka Polska Ewa Klobuszewska, wygrywala wszystkie biegi razem z Irena Kirszeinstain-Szewinska, i po badaniach sie okazalo, ze Ewa ma za duzo hormonow meskich i odstawili ja od tej kobiecej dyscypliny sportowej. Nie wiem co sie z nia pozniej stalo, czy dalej byla w branzy sportowej?. Odpowiedz Link
kendo Re: *Ewa Klobuszewska* 08.09.14, 09:22 o wlasnie , tez o niej zaraz pomyslalam, sluch o niej zaginal...medja milcza do tej pory a moze ona sama chciala zniknac zmieniajac nawet nazwisko i swoj owczesny zewnetrzyny wizerunek?? Odpowiedz Link
kendo Re:Shumacher wraca do domu 09.09.14, 15:54 www.expressen.se/sport/motor/schumacher-lamnar-sjukhuset---flyttar-hem/ pocieszajaca wiadomosc dla wszystkich milosnikow sportu motoryzacyjnego, zostal wypisany z klinki gdzie rekonwelansowal sie,'jednak ma jeszcze dluga droge przed soba .. ma szczesie,ze mial rezurse by byc poddany bardzo opiekunczym zabiegom i znalezienia sie w bardzo dobrej klinice... niech zdrowieje... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Shumacher wraca do domu 09.09.14, 19:01 Ciekawe czy jeszcze zasiadzie za kierownica wyscigowego samochodu.? Odpowiedz Link
kendo Re:Shumacher wraca do domu 09.09.14, 20:21 tez o tym pomyslalam, chociaz ,sportowiec,przyzwyczajony do "grania"wiec mysle,ze bedzie walczyl z soba by dojsc do perfekcji, choc nic media nie pisza w jakim jest stanie obecnie, dwa razy juz sprzedawali w miljonowej klasie samolocik prywatny i lodz...wiec chyba cos nie tak z tym fizycznym stanem Odpowiedz Link
kendo Re:MS w siatkowce 21.09.14, 10:52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * Autor: dorka556 ☺ 20.09.14, 23:13 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz: Rozpiera mnie duma. Gramy w finale MŚ siatkówki. Nerwy były niesamowite. Teraz już spokojnie mogę iść do łóżeczka. Dobranoc. Odpowiedz Link
kendo Re:MS w siatkowce 21.09.14, 10:53 dzielnie Dorkus kibicujesz, trzymam zatem kciuki by wygrali nta koncowke eliminacyjna Odpowiedz Link
xystos Re:MS w siatkowce 22.09.14, 03:56 Sport ? Siatkówka ? Mistrzostwa świata siatkarzy Obserwuj16095 Onet wczoraj 22:39 MŚ siatkarzy 2014: Polska mistrzem świata! W marzeniach najpiękniejsze jest to, że czasami się spełniają. POLSKA JEST MISTRZEM ŚWIATA. W wielkim finale Biało-Czerwoni pokonali Brazylię 3:1 i zdobyli złoty medal. To po prostu nie mieści się w głowie. Mazurek Dąbrowskiego, tradycyjnie odśpiewany przez kibiców a capella, wybrzmiał jak nigdy dotąd. W pierwszym secie Biało-Czerwoni wyraźnie byli jednak zestresowani. Popełniali przez to wiele niewymuszonych błędów, które Brazylijczycy skrzętnie wykorzystywali. Zawodnicy Bernardo Rezende wygrali pierwszą partię do 18. W drugim secie Polacy podnieśli się jednak i zagrali na poziomie, do jakiego przyzwyczaili podczas tych mistrzostw. Nerwowo zrobiło się, gdy rywale zdobyli sześć punktów z rzędu i doprowadzili do stanu 17:17. Końcówka należała jednak do nas - wygraliśmy 25:22. Trzeci set był już partią na najwyższym światowym poziomie. Od początku obie ekipy prezentowały w nim świetną grę i walka toczyła się "punkt za punkt". Ostatecznie ponownie triumfowali jednak Polacy. Zwycięstwo 25:23 sprawiało, że byliśmy już tylko o jednego seta od tytułu mistrzów świata. Brazylijscy siatkarze wyglądali na coraz bardziej podenerwowanych, ich trener Bernando Rezende także. Polacy wyglądali natomiast jak profesorowie siatkówki. Mecz życia rozgrywał Mateusz Mika, który kończył akcje z niebywałą wręcz skutecznością. Czwarty set wyglądał podobnie jak trzeci - "punkt za punkt". Gdy zrobiło się 20:17 dla Brazylii wydawało się, że tie-break jest nieuchronny. Potem Polacy zrobili jednak coś, co przejdzie do historii siatkówki. I wygrali seta 25:22. Jak to zrobili - pewnie sami nawet nie wiedzą. Ale zrobili to. To się nie mieści w głowie. Nie mieści się w głowie. zródlo: onet.pl Odpowiedz Link
greis52 Re:MS w siatkowce 22.09.14, 08:24 OJ PIEKNIE!!!!!!Chwilo Trwaj ! Pękam z dumy ! POLSKA I SPODEK OSZALAŁ Odpowiedz Link
kendo Re:MS w siatkowce 22.09.14, 10:45 widac Xystos spac nie mogl, zdal realacje z setow... no fajnie niech wygrywaja i nastepne mecze w podobny sposob. Odpowiedz Link
slo-onko Re:MS w siatkowce 22.09.14, 20:40 gratulowac mistrzom za taka wspaniala gre. ile tos atysfakcji z takiej wygranej, jaka duma dla kraju, super, super ! a swoja droga to zupelnie inna klasa sportu niz pilka nozna,nie sadzicie? Odpowiedz Link
kendo Re:MS w siatkowce 23.09.14, 08:26 *Sloo, tak,mezczyzni lubia ogladac te mecze zwlaszcza z udzialem kobiet, natomiast kobieta ba boisku pilkarskim to juz nie dla mezczyz...za wolno sie ruszaja... Odpowiedz Link
xystos Re:MS w siatkowce 12.10.14, 04:34 EM 2016 Francja eliminacje: Polska ? Niemcy 2:0. Jesteśmy lepsi od mistrzów świata www.rp.pl/artykul/1090074,1148351-Polska---Niemcy-2-0--Jestesmy-lepsi-od-mistrzow-swiata.html Tabela grupy D Reprezentacja mecze bramki Punkty 1. Polska 2 6 9-0 2. Irlandia 2 6 9-1 3. Niemcy 2 3 2-3 4. Szkocja 2 3 2-2 5. Gruzja 2 0 1-3 6. Gibraltar 2 0 0-14 Terminarz meczów Polaków 14 października (wtorek), 20:45: Polska ? Szkocja 14 listopada (piątek), 18:00: Gruzja ? Polska 29 marca (niedziela), 20:45 Irlandia ? Polska 13 czerwca (sobota), 18:00: Polska ? Gruzja 4 września (piątek), 20:45: Niemcy ? Polska 7 września (poniedziałek), 20:45: Polska ? Gibraltar 8 października (czwartek), 20:45: Szkocja ? Polska 11 października (niedziela), 20:45: Polska ? Irlandia www.przegladsportowy.pl/sytuacja-polski-w-grupie-d-eliminacji-do-mistrzostw-europy-2016.,artykul,509680,1,12341.html Odpowiedz Link
kendo Re:pilka kopana 12.10.14, 10:15 xystos napisał: > EM 2016 Francja > eliminacje: > Polska ? Niemcy 2:0. Jesteśmy lepsi od mistrzów świata > www.rp.pl/artykul/1090074,1148351-Polska---Niemcy-2-0--Jestesmy-lepsi-od-mistrzow-swiata.html > Terminarz meczów Polaków > > 14 października (wtorek), 20:45: Polska ? Szkocja > > 14 listopada (piątek), 18:00: Gruzja ? Polska > > 29 marca (niedziela), 20:45 Irlandia ? Polska > > 13 czerwca (sobota), 18:00: Polska ? Gruzja > > 4 września (piątek), 20:45: Niemcy ? Polska > > 7 września (poniedziałek), 20:45: Polska ? Gibraltar > > 8 października (czwartek), 20:45: Szkocja ? Polska > > 11 października (niedziela), 20:45: Polska ? Irlandia > > > www.przegladsportowy.pl/sytuacja-polski-w-grupie-d-eliminacji-do-mistrzostw-europy-2016.,artykul,509680,1,12341.html > ale starsznie sie cieszyli, dzis na sportowych wiadomosciach przy dziennku pokazywali, GRATIS DRUZYNIE POLSKIEJ Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:pilka kopana 12.10.14, 10:37 Gratulacje dla druzyny Polskiej, zaczelam ogladac poczatek meczu, ale pozniej przelaczylam na film i zapomnialam o meczu. Odpowiedz Link
kendo Re:pilka kopana 12.10.14, 10:46 o,tez tak nieraz mamm ogladam,podczas reklamy przelacze na inny kanal i juz na nim pozostaje zapominajac o poprzednim ogladaniu, moze to za sparawa,ze na ciekawesze sie trafilo. Odpowiedz Link
alfredka1 Re:pilka kopana 12.10.14, 11:14 Meczu nie oglądałam ale byłam na podsłuchu radiowym. Ale po meczu pzeżywałam wygraną już na ekranie tv. To dopiero było widowisko !!!!!!! cuuuuudo !!! p.s. a gdy zaspiewalismy :Niemcy, nic się nie stało .... to dla mnie był cudowny moment )) Odpowiedz Link
jaga_22 Re:pilka kopana 12.10.14, 12:50 Jak zaczęłam oglądać,to już wsiąkłam do końca, a potem ledwo usnęłam.Pierwszy raz w historii wygraliśmy z Niemcami. Odpowiedz Link
xystos Re:pilka kopana 15.10.14, 09:24 maja Szkoci powod do dumy,Niemcy dostali do zera Odpowiedz Link
xystos Re:pilka kopana 15.10.14, 09:27 Solorz wykupil prawa transmisji na wszystkie mecze polskiej reprezentacji,ci bez Polsatu sa poza meczami dobrze ze PR-1 daje mecze z Orlami Nawalki. Odpowiedz Link
xystos Re:pilka kopana 29.11.14, 05:50 "To będzie kolejna zima z Justyną Kowalczyk, ale jednak trochę inna od poprzednich, dla niej i dla nas. Pod względem sportowym aż tak wiele się nie zmieniło. Marit Bjoergen i Therese Johaug znów zagoszczą w naszych domach w porze weekendowego obiadu, od pani Justyny jak zwykle spodziewać się będziemy deseru. A jeszcze przed Soczi przyszłość nie była wcale tak jasna – nasza gwiazda dawała do zrozumienia, że igrzyska to dla niej impreza życia, że nie jest pewna, czy potem znajdzie motywację do ciężkiego treningu. Wspominała o końcu kariery lub rocznej przerwie, czyli mówiąc wprost, byliśmy w chmurach. Potem przyszły igrzyska, złoto, ale i poważna kontuzja. Dlatego decyzja o tym, że pani Justyna biegnie dalej, jakby tymi rozterkami w ogóle się z nami nie dzieliła, była tyleż radosna, co zaskakująca." ... zródlo: www.rp.pl/artykul/1160764.html ZEN Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:*sporty zimowe*< 29.11.14, 11:03 *Xustos, zobaczymy czym nas jeszcze zaskocza zawodnicy sportow zimowych, Kalla tez jest dobrze przygotowana i liczy na medale?. Odpowiedz Link
kendo Re:*sporty zimowe*Justyna Kowalczyk 11.01.15, 18:06 www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article20142336.ab lezala zemdlona na bonie, odwieziona do szpitala,ponoc cukier jej mocno spadl... oj,cos mi sie widzi,ze to juz nie te lata na "wyscigi" norwezki postawily na zloto i jak "maszyny pedza po nie" Odpowiedz Link
kendo Re:w pilce recznej 28.01.15, 09:13 Polska druzyna wygrala nad szwedzka zdaje sie wczoraj w,zapomnialam pochwalic polska druzyne..24:20 zdaje sie takim wynikiem Odpowiedz Link
kendo Re:jazda figurowa na lodzie 28.01.15, 13:17 na tutejszym TV4 ze Stockholmu, panowie "krotkie programy jada" ide na dalsze ogladanie,a ze obiad juz zjadlam wiec z herbatka poogladam Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:jazda figurowa na lodzie 28.01.15, 14:26 *Kendo, juz jechal Majorow, i przy upadku uplasowal sie na 4 miejscu, ale przed nim jescze swietna elita jedzie, wiec chyba spadnie moze na 9 miejsce, ja tak typuje. W piatek nastepna jazda. Odpowiedz Link
kendo Re:jazda figurowa na lodzie 28.01.15, 16:49 ogladalam jego jazde A .Majorow, podobala mi sie sila skokow i obroty, dzuz zawodnikow upadalo dzisiaj, ma byc tez jeszcze o 17:10... Odpowiedz Link
kendo Re:jazda figurowa na lodzie.kobiet 29.01.15, 17:34 no slicznie jezdzily i tez bolesne upadki niektore mialy, polka daleko w tyle sie umiejscowila a szwedka zdaje sie na 4 miejscu,kolidowala z filmem "wspaniale stulecie" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:jazda figurowa na lodzie.kobiet 29.01.15, 19:44 *Kendo starsza, siostra uplasowala sie na 5 miejscu, b.zadowolona ze swojego insatsu, Odpowiedz Link
kendo Re:figury na lodzie parami 30.01.15, 10:09 *Lusia dzis pozniej emituja jazde figurowa parami kobiet, o 13:55 godz spiesze sie do sklepu,cos slodkiego dokupic i "wymodzic " na sobote lub niedziele, ale zlecial "tydzien wyrzeczenia od slodkosci" bo jabklo pieczone z miodem chyba sie do tego nie zalicza... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:>>ogolnie<< 30.01.15, 10:19 *Kendo,To moze sie zalapie, na ogladanie jazy na lodzie. Tak podejrzewalam, ze jabluszko to tylko lekki deserek po obiedzie, ale nie zastepuje tego ogromnego smaku na slodkosci? Odpowiedz Link
kendo Re:>>ogolnie<< 30.01.15, 10:43 lusia_janusia napisała: > *Kendo,To moze sie zalapie, na ogladanie jazy na lodzie. > Tak podejrzewalam, ze jabluszko to tylko lekki deserek po obiedzie, ale nie zas > tepuje > tego ogromnego smaku na slodkosci? o,dzieki za pocieszenie, juz do sklepu jade,bo zanosi sie nieciekawie za oknem..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re:>>ogolnie<< 30.01.15, 18:15 slicznie jezdzili pary, francuzi popis dali nie lada,podobalo mi sie, zreszta jak zwykle z "rosji" znowu sa w czolowce, jakis pare lat nie prowadzili prymu. Odpowiedz Link
kendo Victoria/Estelle/Daniel 30.01.15, 19:05 www.expressen.se/mode/kungligheter/kronprinsessan-i-hoga-svarta-stovlar-i-globen/ był na miejscu, gdy mistrzostwa Europy w łyżwiarstwie figurowym rozpoczęły się w Globe. Estelle w towarzystwie ojca księcia Daniela, patrzeli ja mama Victoria uroczyscie otwiera EM z www.expressen.se/mode/victorias-familjemys--med-estelle-i-centrum/ mowia,ze kiedy pojawia sie Estelle, zawsze zwraca na sibie uwage... tu rowniez na otwarciu EM w jezdzie figurowej,z Victoria,ktora pozniej dolaczyla do nich Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Victoria/Estelle/Daniel 30.01.15, 22:42 *Kendo, Estelle zmienia sie i upodabnia do mamy Victori. Odpowiedz Link
kendo Re: Victoria/Estelle/Daniel-jazda 31.01.15, 09:58 tak, na niektorych zdjeciach to widac, ale w zaleznosci chyba od uczesania, teraz nie miala przyslowiowej rosetki we wlosach.. dzis jazda dowolna pan na TV 4 o godz.11:30,nie zapomnij, nie daja powtorzenmjak kiedys mieli to w zwyczaju. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Victoria/Estelle/Daniel-jazda 31.01.15, 10:20 *Kendo tez sprawdzalam, nawet na sportowym kanale nie ma, 'Nie wiem co bede robic, bo pogoda przez okno wyglada " jako tako" /po Japonsku/ to na rower sie chce wybrac. W kurierze pokazuje temp, 0. Odpowiedz Link
kendo Re: Victoria/Estelle/Daniel-jazda 31.01.15, 10:26 chyba tylko TV4 podpisala kontrak na emisje.. Odpowiedz Link
kendo Re: -jazda na lodzie 31.01.15, 16:11 szwedki zajely: mlodsza Jouszi 4 miejsce starsza Viktoria 5 miejsce 1/2/3 zajely dziewczyny "ruskie" pokazaly naprawde klase.. milo sie ogldalo,miedzy rozwieszaniem upiorow i plackami. nie transmitowala polska telewizornia jazdy figurowej?????????????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: -jazda na lodzie 31.01.15, 17:27 *Kendo, tez ogladalam, miedzy blachami bo upieklam sniadaniowe rogaliki. Odpowiedz Link
kendo Re: -jazda na lodzie 31.01.15, 17:54 zakupilam tez drozdze i kto wie co mnie nawiedzi, moze tez napieke smakolyki, wyrobily sie szwedzkie lyzwiarki, pamietam widzialam ich pierwsze "lyzwiarskie kroki" to byly bardzo ciezkie i powolne a tu prosze ? rytmicznie/z wdziekiem/i zaawansowanie.. www.youtube.com/watch?v=LDnBzQ-c58M z 2014 roku www.youtube.com/watch?v=WDAu9ZreC_4 joshi Helgesson Odpowiedz Link
kendo Re: -jazda na lodzie 01.02.15, 10:00 ze tez tak wczesnie transmituja o 10;25 dowolny taniec par tanecznych. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: -jazda na lodzie 01.02.15, 10:31 *Kendo, lubie ogladac taniec na lodzie, wymaga duzo godzin treningu i muzykalnosci od tancerza, zeby ruchy taneczne odpowiadaly rutmowi muzyki. Odpowiedz Link
kendo Re: -narty-bieg _Falun 22.02.15, 19:55 Justyna Kowalczyc braz dzis" wybiegla" cos ciezko Justynie w tym zesonie biega sie na nartach Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: -narty-bieg _Falun 22.02.15, 22:31 *Kendo, wlasnie opuscila wczorajsze zawody i dzisiaj wziela braz, a Norwezki chyba zloto. Odpowiedz Link
kendo Re: -narty-bieg _Falun 23.02.15, 11:26 tak, norwezki w tym roku sa bardzo silne w biegach Kalla chce za wszelka cene zdobyc zloto, ale jakos do tej pory braz/silver zdobyla.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: -narty-bieg _Falun 23.02.15, 12:59 *Kendo, to chyba zalezy od sposobu treningu, Nowezki, pewnie maja dobre zabezpieczenie pod kazdym wzgledem, pewnie jedza duzo rybek, i trenuja inacej wysilkowo, zeby im starczylo sil na finish. Odpowiedz Link
kendo Re: -narty-bieg _Falun 23.02.15, 15:40 masz racje Lusia pokazywali trening Kalla,silowy i rozciagajacy i na nartach...uffffff, no niech zdobywa dla szwedow zloto,pokladaja w niej bardzo duze nadzieje.. Odpowiedz Link
kendo Re: -narty-bieg _Falun 24.02.15, 09:33 Charlotte Kalla dzis biegnie na 10km,jej ulubiony dystans, wszyscy pokladaja w niej nadzieje ze zdobedzie zloto nic nie wspominaja o Justynie ,tylko pisza o zacietej rywalizacji druzyny norweskiej i Kalla Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: -narty-bieg _Falun 24.02.15, 09:36 *Kendo, dzisiaj przeczytalam w porannej prasie ze druzyna Norweska dostanie upomnienie, bo trenowali wieczorem w niedozwolonych godzinach na nartach. Odpowiedz Link
kendo Re: -narty-bieg _Falun 24.02.15, 09:58 tez czytalm o tym, na upomnieniu sie skonczy..nie odbira ewentualnych zdobytych medali,na ktore i za ktore tak dzielnie walcza.. Odpowiedz Link
kendo Re: Charlotte Kalla-zloto 24.02.15, 15:09 w "wolnym biegu" na 10 km, pokonala norwezki ,zdobywajac zloto.. ale sie ciesza ogromnie, bo liczyli na to zloto.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Charlotte Kalla-zloto 24.02.15, 15:15 *Kendo, wlasnie ogladalam w TV, a polka nie startowala?. II i III miejsce zajely amerykanki. Norweski na dwudziestym ktoryms miejscu, Odpowiedz Link
greis52 Re: fotel kibica/2 :) 13.06.15, 20:06 kurcze ale mecz Polska rozgromiła Gruzję aż 4:0 Odpowiedz Link
kendo Re: fotel kibica/2 :) 14.06.15, 09:59 o jejku a w czym pilce kopanej /rzucanej/? Odpowiedz Link
kendo jazda figurowa na lodzie 30.03.17, 17:24 ogladacie?? ogladam jazde figurowa na lodzie ,panow japonczycy w super formie wczoraj solo kobiety jezdzily,szwedka nie weszla do dalszej jazdy Odpowiedz Link
kendo Re: rzut mlotem? 08.08.17, 10:56 chyba tak sie zwie ta dystyplina, polka obronila swoj tytul z poprzedniego roku, jest zloto Odpowiedz Link
jaga_22 Re: rzut mlotem? 08.08.17, 12:24 Anita Włodarczyk,to jest jej 3-cie złoto.Jest na razie nie do pobicia,myślała,że pobije samą siebie,ale nie udało się. Jeszcze brązowy dla Polki i i 6-te miejsce też zajęła Polka,wszystkie młociarki. Odpowiedz Link
xystos Re: rzut mlotem? 08.08.17, 17:39 Polska w mocne Kobiety bogata,I dobrze ze niebiegaja zbyt szybko. Odpowiedz Link
kendo Re: rzut mlotem? 09.08.17, 12:28 *Jagus, no wlasnie Wlodarczyk,bo podczas wpisu nagle zapomnialam jej nazwiska, cieszy kiedy polacy odnosza zwyciestwa w ZLOCIE *Xystos, no byly polskie sprinterki np Szewinska, jakos nikt po niej nie "przejal paleczki" Odpowiedz Link
xystos Re: rzut mlotem? 09.08.17, 14:56 ..ja bym dodał Polskie Złotka a przed nimi I po nich próżnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: rzut mlotem? 09.08.17, 15:11 A Fajdek? rekordzista świata w rzucie młotem,dziś będzie. Szewińska biegała ,ale kiedy to było ?!!! po drugie ona tylko na krótkie dystanse. sportowefakty.wp.pl/ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: rzut mlotem? 12.08.17, 09:10 Fajdek był wczoraj.Po raz 3-ci został mistrzem świata w rzucie młotem. Nowicki zdobył brązowy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: rzut mlotem? 12.08.17, 09:26 Ale sie zloto posypalo dla Polskiej zalogi. Z Szewinska biegala takze Klobuszewszka o ile pamietam nazwisko, ale sie pozniej okazalo ze ma wiecej hormonow meskich i zrezygnowala z biegania. Zloto jeszcze zdobywal Slusarczyk skok o tyczce, Wszola w skok w dal albo trojskok, nie pamietam juz dobrze, byl takze Komar rzut mlotem albo dyskiem... pamiec juz nie taka jak dawniej. nooooo.... ale troche jeszcze pamietam.--- Odpowiedz Link
kendo Re: rzut mlotem? 12.08.17, 15:05 wczoraj ogladal transmisje do konca, cieszy kiedy polacy stawiaja polske na piedestaly, *LUsia duzo zapamietalas nazwisk, ja to ich wszystkich nie pamietam,nie sledzilismy tu tak bardzo na poczatku.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: rzut mlotem? 12.08.17, 16:07 To była Kłobukowska,prawie zapamiętałaś był jeszcze Krzyszkowiak, a Komar rzut kulą.Wszoła też był dobry. Tutaj obie. www.pomponik.pl/plotki/news-ewa-klobukowska-falszywe-oskarzenia-zniszczyly-jej-kariere,nId,2394389 Odpowiedz Link
kendo Re: zakonczenie VM 14.08.17, 10:37 *jaga dzieki za linka,... wczoraj bylo zakonczenie VM, posumowanie i zdobywanie medali , podobal mi sie "skoczek w zwyz"mial kapacitet.. z Jamajki zegnali sprintera,ktory zdobywal przez wiele lat tylko zlote medale.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zakonczenie VM 14.08.17, 13:04 Usain Bolt miał wyjątkowego pecha,odebrał pałeczkę, przełożył ją do prawej dłoni, ruszył i ... doznał kontuzji. Medale nasze,8 sztuk Złoto: Anita Włodarczyk (rzut młotem), Paweł Fajdek (rzut młotem). Srebro: Adam Kszczot (bieg na 800 metrów), Piotr Lisek (skok o tyczce). Brąz: Wojciech Nowicki (rzut młotem), Kamila Lićwinko (skok wzwyż), Malwina Kopron (rzut młotem), Kobieca sztafeta 4x400 metrów. Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM 01.09.17, 20:12 DANIA - POLSKA ? - ? poobstawiamy wynik końcowy? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zakonczenie VM 01.09.17, 21:04 Przeciwnik będzie grał na śmierć i życie,bo to jego ostatnia szansa. Optuję 1:2 dla naszych. Odpowiedz Link
pia.ed Mecz Dania - Polska 02.09.17, 00:00 ... Duńczycy byli świetnie przygotowani do uderzenia w polskie słabe strony i wygrali aż 4:0. "Gazeta" nie podala, ze polscy kibice jeszcze przed meczem narobili wstydu w centrum Kopehagi kopiac w samochody stojace przy ulicy wiodacej na stadion Parken . Kiedy przyjechala policja zrobili jeszcze gorsza burde. Kilkudziesieciu kibicow zostalo zatrzymanych. . www.sport.pl/pilka/7,65037,22313610,el-ms-2018-trzecia-pobudka-polakow-to-jeszcze-nie-jest-katastrofa.html#MT Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM 02.09.17, 07:06 Drużyna Mecze Zwycięstwa Remisy Porażki Bilans bramek Punkty 1. Polska 7 5 1 1 15:11 16 2. Czarnogóra 7 4 1 2 17:7 13 3. Dania 7 4 1 2 14:6 13 4. Rumunia 7 2 3 2 8:7 9 5. Armenia 7 2 0 5 7:15 6 6. Kazachstan 7 0 2 5 4:19 2 TERMINARZ I WYNIKI MECZÓW GRUPY "E": 1. kolejka (4 września 2016): Kazachstan - Polska 2:2 Dania - Armenia 1:0 Rumunia - Czarnogóra 1:1 2. kolejka (8 października 2016): Polska - Dania 3:2 Armenia - Rumunia 0:5 Czarnogóra - Kazachstan 5:0 3. kolejka (11 października 2016): Polska - Armenia 2:1 Kazachstan - Rumunia 0:0 Dania - Czarnogóra 0:1 4. kolejka (11 listopada 2016): Rumunia - Polska 0:3 Armenia - Czarnogóra 3:2 Dania - Kazachstan 4:1 5. kolejka (26 marca 2017): Czarnogóra - Polska 1:2 Armenia - Kazachstan 2:0 Rumunia - Dania 0:0 Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM 02.09.17, 07:13 . kolejka (4 września 2017): Polska - Kazachstan (godz. 20:45) Armenia - Dania Czarnogóra - Rumunia 9. kolejka (5 października 2017): Armenia - Polska (godz. 18:00) Czarnogóra - Dania Rumunia - Kazachstan 10. kolejka (8 października): Polska - Czarnogóra (godz. 18:00) Dania - Rumunia Kazachstan - Armenia ZOBACZ PEŁNĄ WERSJĘ Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM 02.09.17, 07:20 dzięki ci Mycha żeś temat ten zalożyła,mamy teraz używanie. położył się Kocur przed norką twoją więc nieodważasz się noska z niej wyściubić? Odpowiedz Link
kendo Re: zakonczenie VM 02.09.17, 09:20 *Xystos, Mycha mloda dziewczyna,co bedzie robic tu z Nami?? my starszenstwo,moze nasze tematy Jej nie pasowaly;szkoda.. *Pia, no,polak potrafi dac dla swego kraju "Opinie o sobie" fuuuu z takimi kibicami, no druzyna sie nie spisala...szkoda Odpowiedz Link
maria88 Re: zakonczenie VM 02.09.17, 09:26 Liczyłam na wygraną Polaków.Niestety. Zobaczymy co pokażą w kolejnym meczu. Duńczycy grali super. Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM 02.09.17, 09:31 dwa pierwsze mecze,pierwszy z Kazachami a drugi z Ormianami Polacy powinni wygrać I tym zapewnia sobie pierwsze miejsce w swej grupie ,mecz z Czarnogórcami będzie ciężko wygrać ale ten mecz Polacy mogą sobie odpuścić jeżeli dwa poprzednie wygraja. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: zakonczenie VM.2017 02.09.17, 09:37 Ciekawe gdzie Polska druzyna sie przygotowywala?, moze te upaly w kraju tak zle wplynely na ich kondycje?... Odpowiedz Link
kendo Re: zakonczenie VM.2017 02.09.17, 09:40 hmmmmmmmmmm.. duzo czynnikow na pewno wplywa na dobry rezultat meczu, trener/samopoczucie graczy/dieta/kraj w ktorym graja.. no zycze im by nastepne mecze wygrali Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zakonczenie VM.2017 02.09.17, 15:52 Szkoda gadać,tego się nie spodziewałam.Podobno było złe rozstawienie i nie sprawdził się niejaki Zieliński. Trzeba przełknąć gorzką pigułę. Dziwicie się,że nasi rozrabiali? to przeczytajcie. Eliminacje MŚ 2018. Dania - Polska. Duńczycy wciąż nieubłagani: Polacy nie wejdą na duńskie sektory www.sport.pl/pilka/7,65037,22310829,eliminacje-ms-2018-dania-polska-dunczycy-wciaz-nieublagani.html Odpowiedz Link
kendo Re: zakonczenie VM.2017 02.09.17, 20:29 jaga_22 napisała: > Szkoda gadać,tego się nie spodziewałam.Podobno było złe rozstawienie i nie spra > wdził się niejaki Zieliński. > Trzeba przełknąć gorzką pigułę. > > Dziwicie się,że nasi rozrabiali? to przeczytajcie. > > Eliminacje MŚ 2018. Dania - Polska. Duńczycy wciąż nieubłagani: Polacy nie wejd > ą na duńskie sektory > > www.sport.pl/pilka/7,65037,22310829,eliminacje-ms-2018-dania-polska-dunczycy-wciaz-nieublagani.html > no mieli powod, ale ci co nie przegapili zwrotu biletu do srody dostali zwrot kasy, a ci co mysleli czy moze nie widzieli chcieli zobaczyc mecz z regoly dunskiej federacji nie dozwolily i stad bojka...o, Odpowiedz Link
xystos Re: zakonczenie VM.2017 03.09.17, 12:16 teraz niewolno dać ciała z Kazachami,dla nich remis to też zwyciestwo,Polacy muszą wygrać jutrzejszy mecz bo bedzie smród w całym PZPN-straszne smrodzisko. Odpowiedz Link
pia.ed ELIMINACJE MŚ 2018 03.09.17, 13:20 kendo napisała: no mieli powod, ale ci co nie przegapili zwrotu biletu do srody dostali zwrot kasy, a ci co mysleli czy moze nie widzieli chcieli zobaczyc mecz z regoly dunskiej federacji nie dozwolily i stad bojka... www.sport.pl/pilka/7,65037,22310829,eliminacje-ms-2018-dania-polska-dunczycy-wciaz-nieublagani.html Polscy kibice zawsze znajda powod do rozroby ... Kilka lat temu znalezli "powod", aby w drodze do Norwegii okrasc sklep na stacji benzynowej w Niemczech, w szwedzkim Ystad pobic nieznane sobie osoby na campingu, a w Oslo przed stadionem wdac sie w bojke z norweskimi kibicami i policja ... Wlasnie "dzieki temu" wladze pilkarskie innych krajow musialy zastosowac surowe przepisy na swoich stadionach. > Odpowiedz Link
pia.ed ELIMINACJE MŚ 2018 ... Lewandowski 03.09.17, 22:33 Za jego butna odpowiedz dyskutanci nie zostawili na nim suchej nitki ... sport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/robert-lewandowski-jeden-mecz-nic-nie-zmienia/ncrntp4 . Odpowiedz Link
maria88 Re: ELIMINACJE MŚ 2018 ... Lewandowski 04.09.17, 13:22 Dzisiaj chyba kolejny mecz Polska-Kazachstan. Tak? Odpowiedz Link
xystos Re: ELIMINACJE MŚ 2018 ... Lewandowski 04.09.17, 13:51 tak,I ten mecz Polacy musza wygrac by móc kopac pilke w Rosji,w przeciwnym wypadku pozostanie im kopanie mierzeji Wiślanej. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: ELIMINACJE MŚ 2018 ... Lewandowski 04.09.17, 17:35 Kibic z Sopotu został zatrzymany i pobity przed meczem reprezentacji Danii i reprezentacji Polski. Następnie został aresztowany i za kratkami przebywać będzie do 28 września. Dopiero wtedy odbędzie się rozprawa, podczas której ogłoszony ma zostać wyrok. Sprawą polskiego kibica zajmie się niezależna jednostka duńskiej policji Śledztwo w sprawie pobicia przez policjantów prowadzi "Niezależny Organ Odwoławczy Policji" (DUP). Polak jest oskarżony o czynną napaść na policjanta. Kibice publikują jednak filmy w internecie, z których wynika, że to policjant pierwszy użył siły. Odpowiedz Link
pia.ed Re: ELIMINACJE MŚ 2018 ... 04.09.17, 20:38 Tp pewnie jeden z tych dwudziestu, ktorzy idac na mecz niszczyli zaparkowane przy ulicy samochody i za to zostali aresztowani przez policje ... A jak policja moze zatrzymac takiego chuligana jak nie przy uzyciu sily??? Chyba nie poszedl z policjantem zachowujac sie lagodnie jak baranek Prasa szwedzka nic nie pisala na temat meczu, a ja nie wiedzialam ze taki mecz sie odbedzie, wiec nie patrzylam na dunska telewizje, ale poczytam w bibliotece dunskie gazety zeby zobaczyc co pisza. Moj sasiad, Dunczyk, programista w dunskim Parlamencie, jest na urlopie i nie moge go sie spytac. Mam jednak numer jego komorki, wiec moglabym do niego zadzwonic, ale takiego klopotu sobie robic nie bede ... jaga_22 napisała: > Kibic z Sopotu został zatrzymany i pobity przed meczem reprezentacji Danii i reprezentacji Polski. Następnie został aresztowany ... Polak jest oskarżony o czynną napaść na policjanta. Kibice publikują jednak filmy w internecie z których wynika, że to policjant pierwszy użył siły. > Odpowiedz Link
xystos Re: ELIMINACJE MŚ 2018 ... 06.12.17, 10:21 Rosja niebędzie transmitować OS z Koreji,zastosowano odpowiedzialność zbiorową dyskwalifikując całą reprezentacje Federacji Rosyjskiej W czasie zimowej olimpiady nowych wartości Rosja organizuje Miedzynarodowe Mistrzostwa Federacji puźniej oczywiście będzie się porównywać wyniki z obydwu zawodów. Odpowiedz Link