slo-onko Re: Kendo :-) 30.03.04, 11:51 dodam jeszce, ze jesli liczac, ze bylaby to najtansza wanna (6000PLN) i gdyby waga byla nizsza to koszty i wiele mniejsze jednak nie beda Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 05.04.04, 20:27 Kendusiu juz to zrobilam o co prosilas)))) gazeta dziala na profilu u corki, moja jest nadal na moim profilu zablokowana: ((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 10.04.04, 11:00 Keeeeeeeendus poooooomoooooocyyyyy!!!!!!!! skasuja ten drugi watek, pomylilam slowo: desiderada powinno byc desiderata. dlatego zalozylam drugi prawidlowy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 10.04.04, 17:23 Kendus sprawdz watek o pichceniu, wnioslam poprawke co do sernika A dla Ciebie i hdp lub czarnego gwiazdora vel Pana "H" duzo zdrowka na te swieta, radosci, milosci, pogody ducha, smakowitosci, pogodnych dni i jesli lubisz to rozkosznego dyngusa Odpowiedz Link
kajtulo Kendo :-) 14.04.04, 16:31 Barrrrrrrrrdzo dziękuję za kurczaczka, który patrzy na mnie z karteczki. Sama przepraszam za to, że nie złożyłam żadnych życzeń, ale tak się złożyło, że zdrówko zaszwankowało. Za to dziś jestem i uśmiecham się ze słonecznego, lecz bardzo wietrznego Krakowa )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 16.04.04, 21:37 nie moge Kendus. jak zcytam pisze to lzy mnie zalewaja. nie moge Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 28.04.04, 11:01 a wiesz Kendus skad wiem o Twojej rocznicy? otoz kiedys z poczatku kiedy zcytalam watki wpadlam na jkis w ktorym byla data. ktoras z vistulek skladala Ci zyczenia. ja sobie wpisalm w pzrypominacz tel. i dlatego nie umknelo mi to Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 29.04.04, 14:41 Kendus, ja lubie skladac ale nie umiem zgapione mam taka sciage i z niej czerpie)))) a komisja byla juz pojechali ale musze zostac troszke w pracce ale zrobie sobie przerwe))) i napije sie kawki Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 25.05.04, 09:17 Kendus, pytalas kiedys o takie puszkowe kapciuszki. widzialm wczoraj cos podobnego ale to nie to nie dosc, ze bure kolory bo bordo, ciemna zielen, puszek jak puszek (jakis pasek puszku badz galgan) ale nie na szpilce tylko na koturnie ((( nawet nie wiem w jakich sklepach one mogly by byc sprzedawane. kiedys produkowal je taki prywacial, wlasnie takie o jakich myslisz ale to bylo 100 lat temu. dzis w takim wielkim sklepie z butami la halle czegos takiego nie ma: (( ale bede miala na uwadze jesli nie u nas to moze kiedys gdzies Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 28.05.04, 11:11 Kendus kiedy siostra ma miec podroz ? bo nas od 9 po poludniu do 13 po poludniu nie beeeedzie((((((( mamy te morze zaklepane na 99 %. jesli sie nic nie zmieni to moze w drodze powrotnej, jak myslisz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 02.06.04, 18:08 odebralam juz pocztowke i sie poplakalam ps. jak bedziemy w takim tempie tu pisac to zaraz nadgonimy 4000 Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 02.06.04, 18:56 na zadane Twoje pytanie Kendus napisze Ci w liscie wieczorem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 03.06.04, 06:59 Kendus plis pomocy potzrebuje. nie tu zalozylam watek o rzulwiu-przepraszam. usun go Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 03.06.04, 21:15 Kendus nie musisz nigdzie dzwonic, ja juz wszytsko wiem. odbierz poczte, w liscie jest wszytsko Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 04.06.04, 09:37 ha ha ha, zrobmy mu taki nr, zabierz wtedy tego gozdzika jesli sa u Was do kupienia. ja mu nic nie powiem tylko zasugeruje ze cos bedziesz tzrymac Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 05.06.04, 16:19 o rety ja nie rozumiem o co chodzi z ta cytrynka i majonezem?)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 05.06.04, 16:29 i czy J.bedzie wyjezdzala z Goteborga? bo jak dzownilam do firmy to pani pytala czy z Goteborga a ja nie umialam jej odpowiedziec. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 05.06.04, 23:02 kurcze jakz aluje Kendus(((((((((((( a taks ie wszyscy cieszyli, nawet mala z nami miala jechac ale nic starconego moze w drodze powrotnej sie uda? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 06.06.04, 11:25 Kendus ja nie moge sie dodzwonic((( czy mozliwe, zeby tel, byl zajety? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 17.06.04, 14:26 Kendus: po 1 czy masz dostep do polskich gazet u siebie? po 2 czy sa jakies nasze produkty sprowadzane do Szwecji? kurcze i nie wiem o co mialam spytac? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 17.06.04, 16:57 bo tak sobie pomyslalam, ze skoro u nas jest MPiK Miedzynarodowa Prasa i Ksiazka )to czy u Ciebie ejst cos podobnego? no i czy w ogole czytujesz polskie gazety? Odpowiedz Link