kendo 23.06.04, 11:22 ..lato???????? tak,ma byc wedlug kalendarza.... sloneczko ogrzewa, wiatrek chlodzi, deszczyk moczy co chwile.... ale cieszmy sie ze w koncu nas nawiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 17:31 tradycja1 napisała: > A lato z radiem juz ruszylo? och(...przegapilam premiere) ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 17:33 mimo dzisiejszej pogody zdazylam "zalatwic" "dwa upiory".... a teraz leje straszecznie.... chyba nie odplyne.... ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 20:25 Witam ) kenduś, to się zamieniliśmy, bo u mnie upalnie ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 20:27 witam wieczornie i zycze kolorowych snow Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 20:44 cos te prady pogodowe jakos w koleczko chodz..... juz zaczynam sie niecierpliwic pogodowo) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 20:52 Kendo, odtańcz taniec słońca może zadziała odwrotnie do indiańskiego tańca deszczu ) Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 23.06.04, 21:13 hi,hi, Kasikk .....dobre) juz zaczynam tanczyc: zaczynajcie bic rytmicznie w bebenki..... ognisko ma nie zgaznac(chyba zapalaja co??) przyodziewam sie w spodniczke z trawki, nakladam maske z piorkami i.... huga...g..u..ga.......hu..gg..aaa...-) Odpowiedz Link
megxx Witam latem! 23.06.04, 21:38 Te dwa dni zaczynające kalendarzowe lato były cudne, ale jeżeli u Kendusi dzisiaj leje, to u mnie to będzie jutro lub pojutrze. Właśnie wróciłam z nawiedzenia krainy teściowej mej(pierwsza wizyta w tym roku, złośliwi twierdzą, że do przyszłego mam spokój). Byłam nawet w lesie na borówkach czarnych, które u nich są zwane jagodami. Odpoczęłam od domowych czynności, a teraz wpadłam w wir rozprawiania się z upiorami(energii mi przybyło). Poza tym mecz, więc zniknęłam z pola widzenia. Pozdrawiam, Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Witam latem! 23.06.04, 22:08 hej Megxx ja odtanczylam taniec slonca na necie i o dziwo pomoglo a Ty kibicujesz meczowi??? ja slysze jeno przez sciane jak slubny oglada. a co tesciowej sie tyczy, to dobre .... o jagodek bym zjadla( ja musze tu dalej od domu odjeczac po nie.... ale ostanio nie mysle o nich, bo kobieta byla ukaszona przez zmije i w szpitalu sie znalazla, zyje ale miala wielkie bole, dostawala jakies zastrzyki .... dlogo bol ja trzymal( ** molego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 10:07 Żegnamy czerwiec chłodno-tak nas traktował, tak ma. Chociaż za oknem słonko walczy z chmurkami i nie wygląda, że jest zimno, ale upału nie czuć. Miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 10:14 smutnie sie zaczelo lato.... podobnie jest i u nas.... ale ja czekam cierpliwie na ciepelko i juz.........) ** milego poranka. Odpowiedz Link
altu Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 11:24 mam nadzieje, ze tego ciepełka sie doczekamy.. brakuje slonca.. kosci takie zmarzniete.. Odpowiedz Link
kasikk Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 14:50 Witam ) a ja myślę, że to kolejna epoka lodowcowa do nas przychodzi ) Odpowiedz Link
altu Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 16:12 to zapasy trzeba porobić.. i szyszunie nazbierać Odpowiedz Link
kasikk Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 20:14 hiehiehie ja tam mleczyk suszę Odpowiedz Link
kendo Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 20:59 kasikk napisała: > hiehiehie > ja tam mleczyk suszę i co bedzie pozniej z niego??????????????? Odpowiedz Link
kasikk Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 23:02 to co z szyszuni - jedzonko ) Odpowiedz Link
kendo Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 30.06.04, 23:20 kasikk napisała: > to co z szyszuni - jedzonko ) dodajesz do salatek tego suszu???? czy dla jakis zwierzatek przygotowujesz??) ** milej nocy. Odpowiedz Link
kasikk Re: druga-SRODA - LATO -2004 **koniec czerwca 01.07.04, 10:14 kenduś to był film animowany - epoka lodowcowa i tam jedli mleczyk i szyszunie ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 30.06.04, 16:28 dzien dobry bardzo wszytskim zebranym)))))))) zycze pzryjemnego popoludnia w to chlodne lato Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 30.06.04, 17:59 + 18 stopni dobilo na termometrze w miescie.... moze nareszcie sie lato do nas usmiechnie.... jeszcze truskawunie kupilam, cena spadla drastycznie,,,chca sprzedac do wieczora wszystkie. ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 07.07.04, 09:54 na dzis obiecuja sloneczko przez caly dzionek.... ciekawe czy tak bedzie, stoliczek nakryty lakociami dla wszystkich ** milego "owocnego "dnia zycze.... Odpowiedz Link
megxx Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 07.07.04, 10:33 Po porannych mgłach(!!)piękny, słoneczny dzień, podobno początek upałów? Miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 07.07.04, 12:59 megxx napisała: > Po porannych mgłach(!!)piękny, słoneczny dzień, podobno początek upałów? Miłego > dnia. ha!,u nas tylko + 16 stopni i wieje( juz mi sie odechcialo zaplanowanych czynnosci robic ( ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 14.07.04, 10:28 ludziki..... wstawac juz pora na rozpoczecie dzionka.... milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 14.07.04, 10:55 oj, Kendo... nie goń tak... tak bym jeszcze do podusi się przytuliła... ) Odpowiedz Link
megxx oficjalnie ogłaszam, że 14.07.04, 11:44 przestaję lubić wakacje! Do tej pory zawsze czekałam na wakacje jak dziecko, nie było wtedy szkolnych spraw, dzieci wyjeżdżały, dawały odetchnąć, pogoda skłaniała do lekkich ubrań...a w tym roku nic z tego. Dzieci siedzą w domu, choć mogłyby już wyjechać (może im nie dogrzało, to siedzą w mieście Jestem zalatana bardziej niż zwykle, non stop pełny dom ludzi, a o pogodzie to po prostu przemilczę. No, nie myślcie, że tracę swój optymizm, w sierpniu będzie pięknie(mam urlop), nie pozwolę zawalić się obowiązkami, choć nawet powinnam po samarytańsku się zgodzić. To mało optymistyczne, może inaczej: pomogę w miarę nienaruszania mojego urlopu. Trzymajcie się ludkowie najlepiej blisko Szuflandii, tu jest ciepło! Odpowiedz Link
kasikk Re: oficjalnie ogłaszam, że 14.07.04, 11:50 Megxx biedna... nie martw się, podobno ma pogoda się poprawić od soboty ) Odpowiedz Link
kendo Re: oficjalnie ogłaszam, że 14.07.04, 16:06 czekam jak na zbawienie na sloneczko.... by nareszcie w sandalkach pochodzic i zwiwnych szmatkach..... ** Kasikku obys miala racje z pogoda.... ** Magxx..to racja w szufladuni zawsze cieplo i swieci sloneczko. ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kasikk no to... 14.07.04, 21:06 teraz mi dacie bobu ) bo mnie się to lato baaardzo podoba na prawdę. chyba dlatego, że nie lubię upałów i gorąca w ogóle i ogłaszam wszem i wobec, że to moje ulubione lato od dłuższego czasu )) Odpowiedz Link
kendo Re: no to... 14.07.04, 21:32 ** Kasikku! Ty mnie lepiej nie draznij 1). bobem,u nas tego niema a zjadla bym .... 2).lato ma byc upalne zebym "osci "swe wygrzala) wiem,wiem,slubne tez sie cieszy w taka pogode, czuje sie swietnie.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
altu Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 21.07.04, 10:10 ha! środa? tak lato? tak czyli trafiłam dobrze.. jedząc biszkopt z truskawkami (z własnego ogródka jeszcze mam truskawki ) popijając kawkę - mowię wam dzien dobry i życzę miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 21.07.04, 10:57 przylanczanm sie do powitan Altu slusznie ,ze sprawdzasz dokladniej "dzien" hi,hi, poranek zimny i deszczowy... kawcia sie juz zaspokoilam po sniadanku z slodkim sledzikiem.... ** milego dzionka mimo pogody duzo cieplych usmiechow. Odpowiedz Link
altu Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 09:20 dzien doberek szaro zimno i ponuro moze to powinna byc: sroda - jesien? pozdrawiam i zycze milego dnia cieplusie usmieszki przesylam Odpowiedz Link
megxx Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 14:59 Dzisiaj u nas jest i tak o niebo cieplej niz wczoraj. Nawet bez sweterka można wyjść. Ale szaro i ponuro. Zła pogoda odbiera ludziom dobry humor i wywołuje chandrowo-depresyjny nastrój. Byle do słońca. Nie dajmy się, jest ciężko, oczka same się zamykają, usteczka na dół......weselmy się na siłę, opowiadajmy dowcipy, łagodźmy sytuację naszą inteligencją, nie poddajmy się smutnym emocjom. Miłego dnia Ludkowie. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 18:16 nie smucic sie dziewczyny... u nas dzis +24 stopnie o 17:00 za pare dni i do Was przybedzie moje ciepelko.... cieszcie sie juz na zapas.... ** milego popoludnia.... PS;.. nareszcie ciepelkoooooooooooooooooo)))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 19:53 witam przedkolacyjnie-podwieczorkowo ) brzoskwinkami częstuję cudna pogoda - chmurki i chłodno, ale nie pada mogłoby tak być juz jeśli o temperaturę chodzi nie mam nic "na przeciwko" Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 20:10 a ciepelko moje idzie do Was Kasikku. ciesz sie bo ja sie ciesze.... zaraz trz kolacyje zjem i chyba wskocze do lozeczka. Odpowiedz Link
megxx Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 20:41 Nadciąga wyż skandynawski, oby dotarł aż do nas. Miłego wieczoru, odpoczywajcie, ja pójdę popracować. Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 28.07.04, 21:05 megxx napisała: > Nadciąga wyż skandynawski, oby dotarł aż do nas. Miłego wieczoru, odpoczywajcie > , > ja pójdę popracować. milego pracusiowania Megxx a jutro masz piekna pogode) Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 04.08.04, 10:53 niestety,sroda nic nowego nie wrozy przywital mnie zachmurzony poranek z bardzo duza wilgotnoscia powietrza.... niemniej jednaka zycze pieknego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 04.08.04, 11:52 witam słonko nieśmiało zza chmur wygląda a mi dzisiaj jakoś smutno się zrobiło... Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 04.08.04, 12:10 ha,sloneczko juz wychodzi, wskakuje na rowerek zanim cos z gory spadnie... ** miejcie sobie milunio **Kasikku rozchurz sie...usciski. Odpowiedz Link
nict1 uściski slonkower wyciski pedałowe hehehe :) 04.08.04, 15:03 co porabiacie przy letniej środzie? Ja się lenie hehehe Odpowiedz Link
kendo Re: uściski slonkower wyciski pedałowe hehehe :) 11.08.04, 09:14 jade zaraz do miasta na lody.... mlglisty poranek , mysle,ze jednak bedzie ciepelko.... **milego dzionka.... Odpowiedz Link
kasikk aj, niektórym to dobrze... 11.08.04, 11:56 spacer po lody sobie robią ) witam upalnie i, oczekując na ochłodzenie, pozdrawiam gorąco ) Odpowiedz Link
kendo Re: aj, niektórym to dobrze... 11.08.04, 21:14 ha,ha, usmiala bys sie z naszych lodow.... oczywiscie musialam zrobic runde "szmatkowa" ze szczescia udanych zakupow, minelysmy kawiarenke lodowa, zjadlysmy u siostry na tarasiku buleczki co kupilam z waniljowym kremem kafcie kapucino i nalesniczki z drzemem jagodowo waniljowym mniam,mniam,,,,, **milego wieczoru.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 11.08.04, 20:10 "Cień"..Staff.. Czy ptak w księżycu Leciał? Czy zeń Padł i po licu Przemknął ci cień? Na serce moje Padł z twoich lic... Płaczem oboje... Ach, nie mów nic!"..tak jakos smutno dzis mi..czemu..??... Odpowiedz Link
kasikk letnia środa wita gorąco :)) 18.08.04, 13:08 a ja z nią i na ochłodę serwuję lody i sorbety owocowe ) Odpowiedz Link
kendo Re: letnia środa wita gorąco :)) 18.08.04, 22:15 ja witam i juz dobranoc mowie.... miejmy nadzieje,ze jutro bedzie lepiej... ** milej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: letnia środa wita gorąco :)) 25.08.04, 09:31 lato????? juz bezpowrotnie za nami.... czekajmy wiec na zlota jesien z pieknymi zapachami. ** milego dnia. Odpowiedz Link
megxx Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 25.08.04, 11:54 Lato, dzisiaj ciągle jeszcze z nami, odkryte dekoldy, gołe nogi. Wieczorem moze być chłodno, ale teraz cudownie. Miłego końca lata!! Odpowiedz Link
kendo Re: ** SRODA - LATO -2004 ** 25.08.04, 11:56 ale macie fajnie.... wieczory/noce bardzo zimne teraz niby sloneczko wyszlo przeslaniane chmurkami przepedzanymi przez wiatr.... Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 25.08.04, 13:42 u nas chłodniej... ale jest słonko mam nadzieję, że w sobotę też będzie słonko ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 25.08.04, 14:23 kasikk napisała: > u nas chłodniej... ale jest słonko > mam nadzieję, że w sobotę też będzie słonko ) Kasikku, oczywiscie,ze musi byc..... trzymamy kciuki za Kasikkowa pogode) i coraz blizej,blizej......masz motylki w zoladeczku???? Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 25.08.04, 14:31 kenduś, nie mam nawet pół motylka ) nie rusza mnie nic a może nie mam czasu się denerwować - mam za duzo roboty ) Odpowiedz Link
megxx pierwsza SRODA - września LATO -2004 ** 01.09.04, 08:52 I już wrzesień, szkoła się zaczyna, koniec kanikuły. A za oknem piękne słońce, jak ja to lubię, zamiast spać cieszę się nim, ale dzisiejszą noc mam zamiar spędzić po ludzku, śpiąc sobie(albo nie bedę mogła spać i będę hulać po necie. Odpowiedz Link
kendo Re: pierwsza SRODA - września LATO -2004 ** 01.09.04, 10:08 megxx napisała: > I już wrzesień, szkoła się zaczyna, koniec kanikuły. > A za oknem piękne słońce, jak ja to lubię, zamiast spać cieszę się nim, ale > dzisiejszą noc mam zamiar spędzić po ludzku, śpiąc sobie(albo nie bedę mogła > spać i będę hulać po necie. ..to sie moze gdzie spotkamy na hulance Megxx u nas pada oczywiscie buuuu.......... ** niemniej milego poranka zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: pierwsza SRODA - września LATO -2004 ** 01.09.04, 15:01 witam, witam jakos dziś mi sennie nie wiem dlaczego pogoda?? Odpowiedz Link
kendo Re: pierwsza SRODA - września LATO -2004 ** 01.09.04, 16:30 kasikk napisała: > witam, witam > jakos dziś mi sennie > nie wiem dlaczego > pogoda?? ..a u Ciebie miala byc dzis piekna pogoda, tak slyszalam rano.... u nas co rusz popaduje, ale jakos nie zmoklam, dobrze ze sloneczko po deszczu swieci.) Odpowiedz Link
kasikk środa, jeszcze letnia :)) 08.09.04, 15:46 witam ) i dziś na stoliczku stoi szampan i torcik śmietanowy a co?! można poszaleć czasem ) Odpowiedz Link
kendo Re: środa, jeszcze letnia :)) 08.09.04, 17:28 kasikk napisała: > witam ) > i dziś na stoliczku stoi szampan i torcik śmietanowy > a co?! można poszaleć czasem ) no to za torcika chwytam, jako deserek i szampanikiem popijam..... hmm...pewnie ze mozna poswietowac..... czy to cos szczegolnego?? czy tylko tak ,bo nam sie zachcialo?? ** milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: środa, jeszcze letnia :)) 08.09.04, 20:40 kasikk napisała: > tak tylko ) teraz bym mogla wypic cala butelczyne chyba i do lozeczka poczlapac....) Odpowiedz Link
megxx cichuteńko, by nikogo nie obudzić 15.09.04, 07:57 Mówię Wam: Miłego Dnia. Ja sobie teraz idę spać, pogoda barowo-łóżkowa, ponuro, szaro, choć ciepło. Zanosi się na deszcz. Trzymajcie się ! Odpowiedz Link
kasikk Re: cichuteńko, by nikogo nie obudzić 15.09.04, 15:13 witam, witam... jakoś szuflada nam pustoszeje... aniouka niet, kendo też nie ma dzisiaj... mrouh uciekła całkiem... pusto, pusto... smutno a może jak się zimno zrobi i szaruga więcej duszyczek się zjawi?? Odpowiedz Link
kendo Re: cichuteńko, by nikogo nie obudzić 15.09.04, 18:24 witam,witam i ja nareszcie,choc duzo spuzniona..... bylam na zakupach jedzeniowych i tak pozniej miedzy ulewami deszczu do sklepow wskakiwalysmy z siostra.... cieplo,gdyby deszczow nie bylo byloby ladnie na dworze.... tez widze Kasikku pustki.... i mysle,ze w dluzsze wieczory bedzie nas wiecej) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link