aniouek1 list 182 21.02.04, 23:30 Witaj Mala Mam nadzieję, że @ odebrałaś i...zjawisz się jutro Pozdrawiam serduszkowo i...czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 183 24.02.04, 22:53 <jupi> Witaj Mala Cudnie, że sie pokazałaś wreszcie. Ale to tej zwichnietej nodze to tak napisałas, że nie wiem czyja to noga uległa zwichnięciu. Tak czy inaszej głaszczę myslą bidulinkę i zdrowienia szybciutkiego serduszkowo życze Odpowiedz Link
kasikk list do MALA20033 20.08.04, 22:04 maleńka, takie milutkie rzeczy mi piszesz * a ja nie mam weny na takie cudności dlatego napiszę Ci, że bardzo cie lubię ) buziaki kasikk Odpowiedz Link
kasikk list do MALA20033 25.08.04, 14:48 maleńka, dobry duszku, dziekuję ) i dla Ciebie też buziaczki ) Odpowiedz Link
kasikk list do MALA20033 18.10.04, 20:14 maleńka, nic absolutnie się nie zmieniło mam tylko klejnocik na palcu a poza tym kochamy się cały czas tak samo ) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MALA20033 22.10.04, 20:21 dzieki.... Ty terz sie dzielnie trzymaj...usciski. Odpowiedz Link
megxx No, Maleńka! 27.10.04, 21:57 To brzmi jak miłość. Przez duże M. Jest obok taki prawdziwy, oddany, taki Your Man? Lubię słuchać Cohena, jego barw głosu rozbraja mnie. Uspakaja. A na Ciebie jak działa? Odpowiedz Link
aniouek1 list 194 03.12.04, 10:19 ""Kobieta tak się meczy przymuszonym wstydem, jak ciasną sznurówką. Korzysta też skwapliwie ze sposobności, kiedy może się go pozbyć i stać się bezwstydną" Świętochowski Miłego, dobrego dnia Mała Odpowiedz Link
kendo Re: list 195 04.12.04, 10:15 Malenka..... CZ.K..........scikam i caluskami pbsypuje zycza Ci pieknego dnia dzisiejszego)))))))))))))..cmok..cmok.... Odpowiedz Link
kasikk list do MALA20033 05.12.04, 09:58 imieninkowe życzenia szczere, cieplutkie, od serca * wszystkiego najlepszego malenka ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 197 08.12.04, 10:06 Mala...a ja? ja też proszę o buziaczek... cmokcokcmok dla Ciebie Odpowiedz Link
kendo Re: list 198 08.12.04, 10:49 wzajemnie malenka.... najcieplejsze usciski i buziaki w twa strone posylam) Odpowiedz Link
kendo Re: list 199 21.12.04, 19:31 niedaj sie chorubsku malenka... wyplukaj gardziolko czyms kalsycznym.....usciski zdrowotne.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 200 22.12.04, 14:59 WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE MOZESZ SOBIE WYMARZYC ZYCZE CI Z CALEGO SERCA BY SIE SPELNILO WSZYSTKO. swietuj uroczyscie Swoj dzien urodzin.. usciski i buziaczki Odpowiedz Link
kendo Re: list 201 24.12.04, 10:34 pieknych swiat malenka i spelnienia tych najglebszych marzen.... usmiechu na codzien/zdrowka..usciski i caluski. Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 199 25.07.05, 20:44 M.Pawlikowska-Jasnorzewska Barwy Oto jest fiolet - drzewa cień idący żwirem, fiolet łączący miłość czerwieni z szafirem. - Tam brzóz różowa kora i zieleń wesoła, a w jej ruchliwej sukni nieb błękitne koła. A we mnie biało, biało, cicho, jednostajnie - bo noszę w sobie wszystkich barw skupioną tajnię. - O, jakże się w białości mojej bieli męczę - chcę barwą być - a któż mnie rozbije na tęczę? Moze czasami wszystko wydaje się nam się takie niekonkretne i mało sensowne..a już za chwilę stanie się to coś, zjawi się ten ktoś..i rozbije nasze światy...na tęczę... Mnie samej dzisiaj taki tok myślowy odpowiada..bo dzien jakiś taki...ale tęcza tuż tuż Odpowiedz Link
aniouek1 list 202 18.04.05, 16:51 Witaj...dobrze trafiłas... Szuflandia to dobre miejsce na smuteczków zostawianie... ponazywaj je tylko i... zostaw... A poza tym się ciesz, że...tylko dzisiaj Ci tak smutaskowo... Dzisiaj...miało swój początek i skończy się...a jutro...będzie nowy dzień... Oby radosny dla Ciebie i...mnie też by się bardzo radosny przydał... i myśli mi się, że nie tylko nam... wiec...nastrajajmy się na radosne tony i już! Smutaski upychajmy w szuflady. O! Odpowiedz Link
aniouek1 list 203 18.04.05, 21:39 i...jak z Twoim smutaskiem? puścił, czy jeszcze trzyma? Odpowiedz Link
kendo Re: list 204 22.04.05, 16:31 wiesz? dziwnie lecza Ci biedaka Twojego.... nasz dalmatynka tez byla uczulona /alergiczna na wiosne dostala zastrzyk kortizon i pozniej takie same teabletki i przeszlo jej,a niemal umierala z bolu i caly brzuszek miala spuchniety i z wysypka. usciskaj go delikatnie odemnie Odpowiedz Link
kendo Re: list 205 22.04.05, 17:15 biedny psiuna ( nasza od razu dostala kortizon.... pierwszy doberman tez mial jakas alergie, w koncu zmienililismy calkiem jedzenie,nawet firme produkujaca i przeszlo. Odpowiedz Link
aniouek1 list 207 23.04.05, 01:56 Witaj Mala prooosze...nie smutaskuj... ja wiem, ze to bardzo cieżko bywa, wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale...warto probować nie smutaskować. Zobaczysz...pociecha choć wyjedzie to wróci do Ciebie i...wiesz jaka wówczas radość będzie?! A psiunia...wyzdrowieje!...minie cieżki okres dla alergikow i zobaczysz ze bedzie wesolutko fikać. Nie zamartwiaj się... z zamartwiania jeszcze i inne kłopoty mogą się wykołowac a po co? no po co? po co Ci one? Lepiej NIE SMUTASKOWAĆ i już! ...a teraz... 1/ weź lusterko i spojrz do lusterka i... 2/ powiedz sama sobie czy sama sobie sie podobasz i... 3/ uśmiechnij się do samej siebie w lusterkowym odbiciu i... 4/ TAK TRZYMAĆ O! Malenka...ja już muszę zacząć szukać podusi bo czas mi już ze snem się spotkać, a ty....jesli możesz to trzymaj dobro-duszkową straż w Szuflandii ...może KOGOŚ trzeba będzie tu powitać gdy zajrzy...może...przytulić, pogłaskać, ukołysać... Miej sobie samo dobro i ...do potem Odpowiedz Link
aniouek1 list 208 26.04.05, 17:26 Malenka...Ty chyba żarcisz sobie...no bo...jakże to? Czy pogoda twojego ducha nie zalezy od woli Twojej tylko od tego, że Ci deszcz kapie po głowie? Uśmiechnij się! Uszki w górę! aaa i skrzydełka też )))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 209 27.04.05, 08:12 Malenka...rozumiem i...ciesze sie bardzo z Twojego OK Wiesz...co za Toba co-tylko, to po raz kolejny przede mna i...marze by uslyszec jak ty, ze jest OK ...3maj kciuki za moje skrzydelka A teraz...spij slodko...spij sobie Malenka Odpowiedz Link
aniouek1 list 210 28.04.05, 10:17 Witaj Mala Dziekuję, że bywasz w Szuflandii i proszę tak 3maj Twój wątek nie zniknął tylko miejsce zmienił. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=23285612&a=23286043 Bardzo chętnie porozmawiam z Toba na ten temat, a może jeszcze się ktoś do naszej rozmowy przyłączy? W wątku POLONII cudnie będzie jeśli zechcesz być gospodynią Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 212 19.05.05, 20:04 czemu nawiedzila Cie ta chwila?? to moze powspominaj troszke a ja poczytam ) Odpowiedz Link
kendo Re: 26 - list 214 17.06.05, 09:33 wzajemnie malenka, pieknych snow i upojnego poranka...usciski) Odpowiedz Link
kendo Re: 26 - list 215 19.06.05, 09:08 dziekuje mala, odwiedze rowniez Twe miasto,juz sie z dziewczynami umawiam) i chyba w tym roku nie spoznie sie do Japonskiego ogrodu) rowniez w planie jakas "pachnaca ksiegarnia" wiesz cos o tym?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: 26 - list 215 20.06.05, 01:24 Na Swidnickiej i w Rynku sa..wspaniiale ksiegarnie...milych czytajacych zakupow... Odpowiedz Link
kendo Re: 26 - list 217 20.06.05, 09:10 dzieki mala, jak bede tam to obowiazkowo odwiedze) milego poranka zycze. Odpowiedz Link
majenka3 Re: 26 - list 217 14.07.05, 22:01 mam nadzieje mala, ze masz bardoz mily wieczór i ze głowa juz Cię nie boli ??? W kazdym razie , życzę, zeby tak było..tutaj jest juz pięknie chłodno wieczornie...chciałabym, zeby całe dnie takie były z balsamicznym ciepełkiem bez prażenia i duszzenia Odpowiedz Link
mala20033 Re: 26 - Skrytka listów do MALA20033 27.07.05, 17:07 Co sie dzieje???nie moge dostac sie do wpisow po 14tym lipca?? Odpowiedz Link
majenka3 Re: 26 - Skrytka listów do MALA20033 27.07.05, 19:28 Wiesz Nei wiem, czy to o to chodzi, ale ja popełniłam wpis do Twojej skrytki ostatnio i nie widzę go "na dole" gdzie grzecznie powinien sobie wisiec Mam na koncie wyczynanie różnych dziwnych rzeczy z postami wklikaiwanymi w Listopisowni nie tam gdzie nalezy (Aniouek uśiwadamiała mnei bardzo cierpliwie ...Zastanawiam sie.. jak ja to zrobiłam, ze tego posta wbiłam gdzies nie widomo gdzie a chciałam , jako żywo tylko podtrzymac Cię na duchu bo wyczytałam któregos dnia jakis minorowy nastrój u Ciebie Rozkręcałam Cię "rozbijaniem teczy" przy pomocy M. Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej ale intencje miałam dobre i wcale nie chciałam namieszać jak się to robi? takie wbijanie posta w środek wątku przy pomocy niby normalnego kliknięcia ? Po kliknieciu w "drzewko" od najnowszego..zobaczylam tamte swoje słówka do Ceibie napisane, listowe, szufladowe hmm..teraz sobie pomyslałam..co zrobię temu postowi?? kilkam i ślę, póki co..aha i pozdrawiam oczywiście Odpowiedz Link
kendo Re: 26 - Skrytka listów do MALA20033 30.08.05, 09:10 ale sie macie z tymi huraganami.... miejmy nadzieje,ze nie bedzie silne i bedziesz spac w swym lozeczku. dzis podali w wiadomosciach,ze mimo tak ogromnej sile wiatru w Orleanie zginelo tylko 50 osob, ale to i tak za duzo(( chyba bardziej ci uparci,co nie chcieli sie schowac. miej sobie pogodny dzien, Odpowiedz Link
aniouek1 list 223 07.09.05, 16:22 Witaj Mala Milo że pytasz o mnie. Jestem. Żyję, tyle że mam mnóstwo kłopotów... taki...urodzaj nadspodziewany... szkoda że kłopotów ale...trudno...tak bywa. One mnie lubią choć ja ich niecierpie. Kiedy tylko mogę to się im wymykam i wpadam do Szuflady choć na słowek kilka zostawienie... napicie się z Waszych nadziei, że jeszcze może być dobrze. Pozdrawiam serduszkowo i niech Tobie samo dobrze będzie Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 223 11.10.05, 19:58 tak jak Kendo napisała..nie strasz dentystą.. na pewno było..miło a najważniejsze, ze masz to juz za soba...a jak weekend ? Odpowiedz Link
aniouek1 list 226 10.11.05, 11:49 Witaj Mała! Długaśnie bardzowato Cie nie widziałam. Wiem, wiem, nie Twoja to wina nijaka ale moich niemożności. Tak bywa, że...różniasto i nie zawsze tak jak sami chcemy ale tak jak mus i już! Trzymaj za mnie kciuki mocniuśko bo ogromniasto potrzebuje dobrych myśli wsparcia. Pozdrawiam serduszkowo i dziekuje ze JESTEŚ i że w Szuflandii pomieszkujesz Całuuuuuuski fruną do Ciebie .... frrruuuu <cmoki-smoki>!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniouek1 list 227 17.01.06, 11:00 Małaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <cmok-smok-cmok-smok-cmok-smok-cmok-smok-cmok-smok> mniammniammniam Cudnego dnia i odnajdywania się na nowo w starych kątach Odpowiedz Link