varija 20.01.04, 23:22 hejka a wlasciwie jakie ulice wyznaczaja granice kabat? jestem ciekawa w ktorym miejscu zaczyna sie juz natolin pozdrawiam vari Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: kabaty, odkad-dokad 21.01.04, 08:54 Południowa granica Kabat i Moczydła przebiega po linni ulicy Przy Bażantarnii, choć nie do końca sie z nią pokrywa... Odpowiedz Link
honda11 Re: kabaty, odkad-dokad 22.01.04, 21:51 To chyba granica północna, jeżeli południowa to Natolina? Odpowiedz Link
rubeus Re: kabaty, odkad-dokad 23.01.04, 09:24 tfu... racja... Północna... Wykasowałem część wypowiedzi i to południe nieszczęsne zostało... Odpowiedz Link
varija Re: kabaty, odkad-dokad 25.01.04, 20:45 a moczydlo? odkąd dokąd? jestem ciekawa czy interesują was informacje o fajnych (sprawdzonych) miejscach z natolina, i wogole tez sprawy z pogranicza kabat czy raczej "kabaty i tylko kabaty"? pozdrawiam vari Odpowiedz Link
rubeus Re: kabaty, odkad-dokad 25.01.04, 22:33 Z moczydłem jest problem... Na planie miasta mianem moczydła określany jest rejon na zachód od ul. Rybałtów/Stryjeńskich do lasu Kabackiego. Natomiast wg. mnie Moczydło [osiedle] zaczyna się na linni ul. Kabacki Dukt do zachodniej granicy lasu - południową granicę wyznacza Stacja Postojowo-Techniczna Metra, północną ul. Przy Bażantarnii... O ile z południową 'ćwiatrką' spraw jest jasna, to z północną jest problem Bo o część budynków, mam mniemanie, że są to Kabaty, a część - już Moczydło... Z pogranicza kabat tyż mogą być natolin - to co w sąsiedztwie ul. Przy Bażantarnii.. Odpowiedz Link