chiara76 10.07.06, 13:44 jak myślicie, czy Batik będzie miał teraz drugi sklepik przy Wąwozowej (w okolicach tajemniczego dziadka, czy przenosi się z K.E.N do nowego właśnie tam lokalu?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: batik 08.08.06, 11:08 malgoszac napisała: > a co to jest ten batik? to taki sklep z różnościami z Indonezji i regionu na K.E.N do tej pory. Myślę, że się przenoszą. Super, że bliżej mnie W tamtym na KEN'ie jest wyprzedaż. A Dziadek to będzie spory lokal. Wczoraj tam wieczorem przechodziliśmy, to widzieliśmy w środku jakiś wóz? Oj, szykuje się wypasiona dekoracja Oby tylko pierogi były smaczne. Odpowiedz Link
animass1 Re: batik 24.07.06, 16:09 pewnie sie przenosi... A tajemniczy dziadek to podobno Pan MC Donald's. Ale to tylko plotki. Odpowiedz Link
biljana Re: batik 25.07.06, 11:49 animass1 napisała: > A tajemniczy dziadek to podobno Pan MC Donald's. Ale to tylko plotki. A ja czytalam - nawet na tym forum - ze to ma byc pierogarnia Odpowiedz Link