effa.d 19.12.06, 15:20 podpowiedzcie mi proszę, gdzie są księgarnie na Kabatach? Muszę znaleźć jedną książkę (jak się pewnie domyślacie - przed Świętami)a w Empikach juz jej nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biljana Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 15:34 Adresu dokladnego Ci nie podam, ale to jest na Belgradzkiej. Taki budynek na tyłach wyporzyczalni Beverly Hills Video (stojac przodem do wejscia do wypozyczalni, ksiegarnia jest z tylu, z lewej strony). Jest calkiem ok i wybor maja duzy. Odpowiedz Link
effa.d Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 15:42 dzięki wielkie, przelecę się Belgradzką to znajdę Odpowiedz Link
brov_arek Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 15:47 Zajrzyj także do księgarni przy KEN (niedalako skrzyżowania z Przy Bażantarni) Pozdrawiam Odpowiedz Link
jan-w Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 17:51 A konkretnie: www.stentor.com.pl/ksiegarnia.php Warto też skorzystać z Merlina. Jeśli dużo kupujesz, masz dostawę kurierem za darmo. Na niektóre karty kredytowe - 10% zniżki na wszystko. Odpowiedz Link
effa.d Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 18:01 dziękuję! informacja na stronie stentora, że sprowadzą mi książkę w ciągu 48 godzin mnie pocieszyła... ciekawe, czy przed świętami też.... a z merlina skorzystać nie mogę, bo już nie zdążą zrealizować zamówienia jak zobaczycie gdzieś dzis na kabackich duktach kobietę desperacko szukającą pewnej książki z błyskiem w szaleństwa w oku - to to będę ja!! pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za wszystkie informacje! Odpowiedz Link
chiara76 Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 18:11 effa.d napisała: > dziękuję! informacja na stronie stentora, że sprowadzą mi książkę w ciągu 48 > godzin mnie pocieszyła... ciekawe, czy przed świętami też.... a z merlina > skorzystać nie mogę, bo już nie zdążą zrealizować zamówienia jak zobaczycie > gdzieś dzis na kabackich duktach kobietę desperacko szukającą pewnej książki z > błyskiem w szaleństwa w oku - to to będę ja!! > pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za wszystkie informacje! zdradzisz, co to za książka, czy to top secret? Odpowiedz Link
effa.d Re: księgarnia na Kabatach 20.12.06, 16:40 żaden top secret: jak chodzić na wysokich obcasach - wszechstronny poradnik dla młodych kobiet prezent w sam raz dla nastoletniej siostry kupiłam ją w końcu (ostatni egzemplarz z zagiętym rogiem okładki w empiku na marszałkowskiej. Ale kabackie księgarnie przy okazji zwiedziałam Odpowiedz Link
rubeus Re: księgarnia na Kabatach 19.12.06, 18:23 mała księgarenka jest też na bazarku/pasażu przy stryjeńskich - obok pizzeri. A na blegradzkiej są dwie - jedna mieści się tuż przy metrze Natolin w środkowym wieżowcu druga, jest obok poczty Odpowiedz Link