eukaliptus.g 20.04.07, 13:17 czy wy tez slyszycie te male ryczace samochodziki, jezdzace do pozniej nocy na gorce za kabackim duktem? Chlopaki jezdza do polnocy, ryk niesamowity, czy nie obowiazuje po 22.00 cisza nocna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keimak Re: Ryczace samochodziki 20.04.07, 14:42 > czy wy tez slyszycie te male ryczace samochodziki, jezdzace do pozniej nocy > na gorce za kabackim duktem? Chlopaki jezdza do polnocy, ryk niesamowity, czy > nie obowiazuje po 22.00 cisza nocna? Słyszymy Ja mam okno akurat z tamtej strony. Jak na razie nam to bardzo nie przeszkadza, ale jak komuś dokucza to niech dzwoni do Straży Miejskiej - powinni szybko przyjechać bo sami mają tam swoja "miejscówkę". Odpowiedz Link
volta2 Re: Ryczace samochodziki 24.04.07, 13:12 Też słyszę, czasami mnie to denerwuje, ale myślę, że gdybym wysłała dzieci na obserwację to stałyby z rozdziawionymi z zachwytu buziami, więc odpuszczam wszelkie interwencje. keimak, mam do ciebie pytanko na priva, sprawdzaj pocztę od czasu do czasu Odpowiedz Link