shnupke 27.04.07, 19:49 Witam, szukam miejsca w naszej dzielnicy, w którym dałoby się kupić akumulator samochodowy. Obecny twierdzi, że w wielkiej Brytanii ładują lepiej i na takim prądzie to on działać nie będzie. Ktoś pomoże? Pozdrawiam, vS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darius11 Re: Akumulatory 28.04.07, 18:24 Na Dembowskiego 8 jest dobry sklep i serwis z akumulatorami. Z tego co wiem mają tam np Moll-a - akumulatory bardzo dobre, zresztą idą na pierwsze wyposażenie do Porshe (a to coś chyba znaczy). Stosunek cena/ jakość też jest ok. Odpowiedz Link
shnupke Re: Akumulatory 29.04.07, 09:17 Dzieki za info, a nie wiesz przypadkiem czy można zostawić u nich stary? Odpowiedz Link
jack.ryan Re: Akumulatory 30.04.07, 12:46 Ja tez tam ze 3 lata temu wymieniałem akumulator. Faktycznie - warte polecenia miejsce. Chyba wzieli tez ode mnie stary akumulator - ale pewny na 100% nie jestem pozdr Odpowiedz Link
wsamrazek Re: Akumulatory 30.04.07, 14:32 Sprzedawca detaliczny jest zobowiązany przy sprzedaży akumulatora do przyjęcia zużytego oraz pobrania opłaty depozytowej jeżeli kupujący nie przekazał mu zużytego akumulatora. Tak mówi prawo i chyba jest przez sprzedawców przestrzegane. Odpowiedz Link
shnupke Re: Akumulatory 04.05.07, 13:11 Dzięki wielkie za informacje. Temat załatwiłem w ciągu 5 minut z wymianą włącznie. Szybko, fachowo, konkretnie. Polecam. Odpowiedz Link