majeczkax Re: HOROSKOP 28.01.05, 13:27 CZY KTOS MOŻE MI USTALIC HOROSKOP TYLKO NA PODSTAWIE DATY URODZENIA? NIE ZNAM GODZINY, A MAMA NIE PAMIĘTA TZN, CHODZI MI O TAKIE SZEROKIE OPISY ANIE TO CO WYPISUJA W "GAZETKACH" MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ NIE WYGŁUPIŁAM, ALE NIE ZNAM SIE NA TYM, A BARDZO MNIE TO CIEKAWI Z GÓRY DZIĘKUJĘ MAJKA, 16,06,1975 Odpowiedz Link
bawolek Re: HOROSKOP 28.01.05, 14:03 Hmm... za mało danych. Potrzebna dokładna godzina i miejsce urodzenia. Na tej podstawie mogę Ci podac tylko orientacyjne położnei planet w znakach: Słońce i Merkury - Bliźnięta Wenus - Lew Mars, Jowisz - Baran Neptun - Strzelec Uran, Pluton - Waga Saturn - Rak Odpowiedz Link
majeczkax Re: HOROSKOP 28.01.05, 14:10 MIEJSCE- SZPITAL)) RAWICZ, GODZ 19,30 MAMA PO UZGODNIENIU Z TATĄ TAKA MI PODALI JUZ JESTEM WDZIĘCZNA Odpowiedz Link
bawolek Re: HOROSKOP 28.01.05, 15:00 No dobra... a zatem: słońce - VII dom/24st.60' Bliźnięta księzyc - IX dom?26st.56' Panna asc - strzelec MC- Waga Wenus - VIII d./10st20'Lew Merkury - koniec VId/16st13Bliźnięta (Rx) saturn - VII d/18st50' Rak Pluton - IXd/6st34'waga (Rx) Uran - Xd/ost.st. Wagi węzeł księżycowy płn - końcówkaXId/przełom skorpiona i strzelca neptun - XIId/10st01'strzelec (Rx) Jowisz(19st31'baran) i Mars(19st37')w ścisłej koniunkcji na IC pozatym aspekty: ścisły trygon wenus i neptuna kwadratura 2-go st. słońca i księzyca kwadratura 1-go st. Jowisza i saturna kwadratura 1-go st. marsa i saturna opozycja 1-go st. merkurego do asc trygon 2-go st. marsa do asc trygon 2-go st. jowisza do asc opozycja 1-go st. marsa do MC opozycja 1-go st. jowisza do mC kwadratura 1-go st. saturna do MC Pozdrawiam Odpowiedz Link
majeczkax DO BAWOŁKA 04.02.05, 09:14 DZIĘKI SZKODA, ŻE NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM MYŚLAŁAM, ŻE TO BĘDZIE BARDZIEJ OPISOWE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
ggossia Re: DO BAWOŁKA 04.02.05, 14:33 wejdz na www.astro.com i wprowadz Swoje dane-tam dostaniesz troche opisow pozdrawiam Malgosia Odpowiedz Link
anahella Nie lubie lamerstwa 06.02.05, 14:43 Na wejsciu do forum jest napisane ze nie robimy tu nikomu horsokopow. A poza tym pisanie z wlaczonym caps lockiem jest niegrzeczne. Po pierwsze oznacza to krzyk, a po drugie ciezko sie to czyta. Polecam poczytanie netykiety. Odpowiedz Link
aarvedui wyjście dla inteligentnych pozbawionych wiedzy 06.02.05, 17:16 oczywiście nie znaczy to,że nie znajdziesz tu pomocy. wyjściem jest samodzielne postudiowanie astrologii(nawet ksiązek nie trzeba kupować - w necie jest wszystko). po nabyciu odrobiny wiedzy na pewno pojawią się własne przemyślenia i wnioski - na ich temat możesz tutaj podyskutować i skonfrontować swoje spostrzeżenia z innymi. w ten sposób również lepiej poznasz siebie i nielekki chlebuś astrologów jeśli zaś chcesz wygodnie pełnej interpretacji - idź do profesjonalisty,ale jak każdemu rzemieślnikowi - zapłać mu za jego pracę. Odpowiedz Link